Кокер спаньол
Публикувано: 13 January 2008 - 03:23 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 13 January 2008 - 03:34 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 13 January 2008 - 04:22 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2008 - 07:21 PM
Кой би оставил толкова красиво куче...може да са им дошли в повечко проблемите около него и да са го зарязали :angry::angry: такива хора не заслужават да гледат хлебарки в къщата си,пък камо ли КУЧЕ!!!
Ще стискам палци и на ръцете и на краката да му намерят добри стопани!!Ако неговите "грижовни" не си го потърсят :-
Публикувано: 13 January 2008 - 07:53 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 14 January 2008 - 03:31 PM
Цитат
Няма да е зле да си пооправиш малко правописа, никой не те гони предполагам докато пишеш :huh:
П.П. Колкото до идеята, какво пречи да е публично, всички да разберат?!
Публикувано: 14 January 2008 - 03:33 PM
Цитат
Ако те възпират тези 4 седмици, мисля, че можеш да говориш с намерилите го. Тъкмо да изчакат да видят, дали няма да го потърся някой и като ти свършат лекциите да го вземеш.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 January 2008 - 08:27 PM

Публикувано: 15 January 2008 - 05:51 PM
Цитат
Приятелят ми и аз намерихме кокера или както го кръстихме Коки. Прозвъних всички обяви и вече мисля че е изоставен. Мога да го задържа 4 седмици, или месец-намерих му временен дом и после да ти го дам. Момичето което ще го взиме временно, по принцип ми прави услуга, а тя не гледа кучета. аз също съм в сесия, но той не ми пречи, защото е много тих и кротък. Ако наистина го искаш ми звънни или ми пиши мейл за да се уговорим кога и как. Ще се радвам мъника да си намери дом:)
Публикувано: 15 January 2008 - 11:30 PM

Публикувано: 16 January 2008 - 09:37 AM
P.S. Съжелявам за правописа но пи6а на фонетик за6тото ме мързи да пи6а на кирилица!
Публикувано: 16 January 2008 - 09:47 AM
Не се заяждам, уважавай другите пишещи тук! ;)
Публикувано: 16 January 2008 - 02:45 PM
Аз сега се чудя, не й ли е малко раничко на Хера да излиза? Бихте ли и трите ваксини? Бях останала с впечатление, че е по-малка.
Симптомите на настинало куче може да ти ги каже лекар, за различни кучета и настинки са различни, не мисля, че е редно да й рискуваш здравето на Хера заради едното излизане. Ей... нямат търпение тези хора и това е.

Публикувано: 16 January 2008 - 05:31 PM
Цитат
Аз сега се чудя, не й ли е малко раничко на Хера да излиза? Бихте ли и трите ваксини? Бях останала с впечатление, че е по-малка.
Симптомите на настинало куче може да ти ги каже лекар, за различни кучета и настинки са различни, не мисля, че е редно да й рискуваш здравето на Хера заради едното излизане. Ей... нямат търпение тези хора и това е.
Нека се радват на животинките, чак толкоз да ги изнежват пък ...
Приятели, за тези които отскоро извеждат кученцата си, като видите че кученцето "танцува", т.е. да вдига често лапичките, това е признак че му е студено, все пак тичането сгрява животното!!
Публикувано: 16 January 2008 - 06:45 PM
Иначе ако става дума за изнежване аз нямам думата, аз моята си я гледам както аз си знам, останалите както те си знаят. Но за някои неща си има време. И за първата разходка си има време и то не е толкова рано, колкото предполагам.

Публикувано: 16 January 2008 - 08:25 PM
Цитат
Иначе ако става дума за изнежване аз нямам думата, аз моята си я гледам както аз си знам, останалите както те си знаят. Но за някои неща си има време. И за първата разходка си има време и то не е толкова рано, колкото предполагам.
Да, за ваксините наистина спор няма, карантината си е карантина, трябва да се изолират мъничетата, но интересно ЗАЩО тогава по дяволите бързате с тия разходки ....
Публикувано: 17 January 2008 - 11:31 AM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +