Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#4511 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2008 - 09:51 AM

mari_mvj, мерси, сайта отдавна е правен и доста реконструкция го чака.  ;)
Наистина mari_mvj, твоите постове се четат доста трудно, трябва да се препрочита, за да може да се разбере нещо. Вече ти писах, че и аз пиша на фонетик, а и доста други хора в този форум, просто трябва да намериш буквите.  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4512 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 18 January 2008 - 01:18 PM

mari_mvj, проблема с твоето писане не е от това, че пишеш на фонетик, а от това, че просто много бързаш и изобщо не гледаш кои букви натискаш. Пиши малко по-бавно, връщай се да погледнеш какво е написано и си поправяй грешки, че си извадих очите да ти прочета написаното. Което от съображения за сигурност повече няма да коментирам, че излязох тъпа, некомпетентна и измислена.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#4513 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 02:09 PM

Цитат

mari_mvj, проблема с твоето писане не е от това, че пишеш на фонетик, а от това, че просто много бързаш и изобщо не гледаш кои букви натискаш. Пиши малко по-бавно, връщай се да погледнеш какво е написано и си поправяй грешки, че си извадих очите да ти прочета написаното. Което от съображения за сигурност повече няма да коментирам, че излязох тъпа, некомпетентна и измислена.

Ей, недей така. Просто са били недоразумения. Не си нито едно от изброените, големи хора сме, трябва да се уважаваме - дори себе си.  ;)

#4514 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 02:13 PM

Аз себе си уважавам достатъчно. Но ако се върнеш само на предишната страница ще забележиш какво се изписа по мой и не само мой адрес. Успяха да нагубят и единствения ни развъдник за кокери. За какво повече говорим.
То бива недоразумение, бива ниска възраст и недомислия, ама чак пък толкова да не се гледа какво и на кого се пише.... Извинявай.
3 години пиша тук вече, с единствената цел кокерчетата, които влязат тук да са по-добре гледани и стопаните да нямат проблеми. И аккво излиза, че не съм постъпвала правилно?
User's Signature

#4515 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 03:05 PM

Цитат

Аз себе си уважавам достатъчно. Но ако се върнеш само на предишната страница ще забележиш какво се изписа по мой и не само мой адрес. Успяха да нагубят и единствения ни развъдник за кокери. За какво повече говорим.
То бива недоразумение, бива ниска възраст и недомислия, ама чак пък толкова да не се гледа какво и на кого се пише.... Извинявай.
3 години пиша тук вече, с единствената цел кокерчетата, които влязат тук да са по-добре гледани и стопаните да нямат проблеми. И аккво излиза, че не съм постъпвала правилно?

Подкрепям позицията ти ... ако кажа нещо, това означава да съм пристрастна ... по-добре да не казвам нищо ....

#4516 Потребителят е офлайн   Diyana Char Икона

• Freaky animal
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 03:52 PM

Който не слуша samotnata и  Idol Ike се подиграва сам на себе си, това мога да кажа. Питате за здравето и живота на кучето си, а после започвате да оборвате съветите - не разбирам явно аз нещо. joleto, ти задаваш постоянно въпроси не от любознателност, а от стремеж някой да ти даде отговорът, който ти е удобен, но определено не се получава нали. Ами не е ли редно мъничко поне да се замислиш? Може би пък хората, които имат толкова дълъг опит, преминали са през какво ли не, учили са се с години, от личен опит, от лекари и специалисти, от книги и кинолози... дали пък случайно не допускаш наистина да са прави и да не е необходимо да се излагаш оборвайки ги, с което и обиждайки ги. Нима всичко това не се изприказва за твое добро? За доброто на твоето кученце? Какво мислиш е друга целта да ти се дават всички тези съвети?

;D Пък аз на всичко отгоре да ви пусна едно клипчо-снимково музикално нещо за моя Чарли.
http://video.google....352046527231400

#4517 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 04:08 PM

Ох какъв сладур е бил. Страхотен кокеран. Щастливка си била, че си го имала. И да знаеш, че той те гледа от горе и се радва, че си щастлива, и че си спомняш с добро за него. И те чака някой ден да сте пак заедно.
User's Signature

#4518 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 05:06 PM

Диянче, вече няколко пъти гледам клипче, не мога да му се нарадвам на Чарли, голям сладур!!!
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#4519 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 05:51 PM

Рея е първото куче,което отглеждам вкъщи,но това изобщо не означава например,че незнам всички общи правила за отглеждане.Смея да твърдя,че познавам много,ама много кучета и винаги съм коментирала със стопаните им с какво хранят любимците си,колко често ги извеждат,как се грижат за тях.Отделно чета много информация в интернет и в различни книги.
Ето напимер по въпроса с храната се допитах до няколко ветеринари и те ми казаха,че мога да давам всичко на Рея,без мазна и студена храна.кокерите съвсем не са рядка порода.Тези кокерчета,които познавам си ядат всичко.Сега едни хора в съседния вход имат кокерче на 2 месеца и половина с наравени 2 ваксини и пак си го ивеждат навън за 5-10 минути през деня.
Всеки човек си преценява кое е най-добре за неговото кученце.Предлагам всеки да казва своето мнение без да спори с другите кое е правилно и кое не е,за да няма излишни спорове.Все пак всеки човек си мисли,че е прав.Нека всеки си изказва веднъж мнението за даден въпрос и край,а не след всеки отговор да се казва 'така не трябва' или 'все пак аз знам повече'  и подобни неща.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4520 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 06:05 PM

Започвам да ви се ядосвам.
1. Защото един милион пъти казах, че СПОРЕД мен еди какво си..... Просто си казвам мнението, който иска да се съобразява или не с него.
2. Факта, че "хората така си хранят кучетата" изобщо не означава, че това е най-правилния и най-пълноценния начин. Но наистина всеки има право сам да избира.
3. Защо продължавате да ми втълпявате неща, които не съм казала и направила. На никой досега не съм казала, че си гледа зле или неправилно кучето. Всеки се простира според възможностите си и според вижданията си. Тук сме се събрали да коментираме. Аз коментирам. Ако на някой не му харесва как коментирам да каже на лична или нещо такова, да ми направи забележка, да ме изпорти на мод ако ще, но да седим 3 страници да ми се правят забележки, за неща, които не съм направила... ами извинявам се.

И последно - факта, че много хора правят еди какво си, не го прави правилно. Факта, че кучетата са добре след нещо си, не значи, че не могат да бъдат и по-добре. И факта, че не се е случило нещо, не означава, че то никога няма да се случи.

Ей затова се дразня на Българите, чули от някой, видели някъде, някой им казал - и вече всичко е чиста монета. Ами хубаво. Аз повече съвети нямам да давам.... на определени хора.
Не знам не сте ли забелязали, че навсякъде пиша неща от сорта на "това може да се дава, но би било ощше по-добре....." или за мен нещо е по-добре от друго....

Ама трябва интрижки да се създават из форума, темата..... и ...ох.... знаете ли, починете си от мен, 4 седмици няма да ме има, дано ви се отразят добре.
User's Signature

#4521 Потребителят е офлайн   liubka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 06:52 PM

Искам да кажа само,че е по-добре хората да си дават мнението по веднъж и край.А не след всяко ново съобщение да се натрапва старото мнение.Не обиждам никой,нито имам впредвид някой определен.Така,че престанее да се сърдите за глупости ако обичате  да се правите на обидени.По-добре пишете какво правят любимците ви-вместо да продължаваме споровете.Така само губим интерес към форума.
Рея сега само ми се умилква и ми хапе ръцете.Днес си игра с едно кокерче-цял час лудуваха,гониха се...сега се наспа и пак си търси някой да се закача. ;D
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#4522 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 06:58 PM

Повтаря се едно и също, защото новите очевидно нямат време и желание да прочетат старите страници. А па ти винаги оспорваш казаното, всеки път. Сега е поредния случай.

Сара днес цял ден си режем козината по лапите, че навън вече не е сняг, а стана киша и кал и трябва да й махна вълната, че иначе не може да изсъхне цял ден.
Много й е гадно на милата, мрази я тази процедура, ама какво да направя, като след кастрацията стана като овца.
User's Signature

#4523 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 07:11 PM

То и ние сме махали козината по лапите, че нашите лапи доста големи от тази козина. Доста ги поскъсих, особено на Айки, той и така вече няма да ходи по изложби, а на Зорро до пролетта все ще му пораснат, особено до Европейското  ;).  Да ви се похваля, дойде ми пратка от Москва, от една хендлерка, прати ми ботушки и за двамата, обаче нямаше как да стигна до центъра, нали е блокирано всичко, та живот и здраве, ако ги взема утре ще се похваля със снимки.  ;) В Русия в това отношение има всичко, да не говоря за козметика, но какво да се прави, за сега се справяме тук с подръчни материали.  ;D
User's Signature

Качена снимка

#4524 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 07:39 PM

Ами честити ви ботушки, дано ги видим утре.
Аз така я офъках Сара, че ако я видите ще й се смеете много. Тя вече започна на американски кокер да прилича с толкова много козина. А лапките добре си бяха докато имаше сняг. Топлеше й козината. Обаче като започна да се топи и стана страшно. Цялата е в кал, въпреки, че е с пуловер. Затова сега до лактите съм я офъкала.
Обаче забелязах нещо странно. Когато офъках едната задна лапичка козината между пръстчетата беше по-тъмно кафява, което в нейния случай означава че там е секретирало нещо. Странно ми стана какво ли може да й секретира между възглавничката. Като ходим на преглед ще погледнем, но сега няма нищо.
User's Signature

#4525 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 07:46 PM

Това, че козината потъмня да не те притеснява, нали казваш, че лапите и не могат да изсъхнат цял ден, това е само от влагата, на светлите много им личи, но не е за притеснение, СПОРЕД МЕН.  ;)  ;D
User's Signature

Качена снимка

#4526 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
Публикувано: 18 January 2008 - 07:54 PM

Фиу, олекна ми. Бях се притеснила. Ми влага си беше, с толкова козина. Но сега съм я дезинфекцирала и може да диша свободно. Надявам се, че всичко ще е ок, че ме чакат 4 седмици, 7 дни в седмицата по 13 часа лекции и няма да имам време за милата....

п.п. Възглавничките й много са напукани, мисля пак да ги намажа с крем, да се надявам, че няма да го оближе целия  ;D
User's Signature

#4527 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:00 PM

Ей сега се прибрахме от голямата разходка, ужас, ужас, Чара стана много мръсна - наложи се да минем няколко пъти през дълбокия сняг, че да ме улесни. Ето една снимка от тази вечер, ама е размазана малко, то щуро - не седи на едно място ... :-

#4528 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:06 PM

Ей сега се прибрахме от голямата разходка, ужас, ужас, Чара стана много мръсна - наложи се да минем няколко пъти през дълбокия сняг, че да ме улесни. Ето една снимка от тази вечер, ама е размазана малко, то щуро - не седи на едно място ... :-

#4529 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:08 PM

#4530 Потребителят е офлайн   estranged Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 08:11 PM

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни