Кокер спаньол
Публикувано: 18 January 2008 - 09:51 AM
Наистина mari_mvj, твоите постове се четат доста трудно, трябва да се препрочита, за да може да се разбере нещо. Вече ти писах, че и аз пиша на фонетик, а и доста други хора в този форум, просто трябва да намериш буквите. ;)
Публикувано: 18 January 2008 - 01:18 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 18 January 2008 - 02:09 PM
Цитат
Ей, недей така. Просто са били недоразумения. Не си нито едно от изброените, големи хора сме, трябва да се уважаваме - дори себе си. ;)
Публикувано: 18 January 2008 - 02:13 PM
То бива недоразумение, бива ниска възраст и недомислия, ама чак пък толкова да не се гледа какво и на кого се пише.... Извинявай.
3 години пиша тук вече, с единствената цел кокерчетата, които влязат тук да са по-добре гледани и стопаните да нямат проблеми. И аккво излиза, че не съм постъпвала правилно?

Публикувано: 18 January 2008 - 03:05 PM
Цитат
То бива недоразумение, бива ниска възраст и недомислия, ама чак пък толкова да не се гледа какво и на кого се пише.... Извинявай.
3 години пиша тук вече, с единствената цел кокерчетата, които влязат тук да са по-добре гледани и стопаните да нямат проблеми. И аккво излиза, че не съм постъпвала правилно?
Подкрепям позицията ти ... ако кажа нещо, това означава да съм пристрастна ... по-добре да не казвам нищо ....
Публикувано: 18 January 2008 - 03:52 PM
;D Пък аз на всичко отгоре да ви пусна едно клипчо-снимково музикално нещо за моя Чарли.
http://video.google....352046527231400
Публикувано: 18 January 2008 - 04:08 PM

Публикувано: 18 January 2008 - 05:51 PM
Ето напимер по въпроса с храната се допитах до няколко ветеринари и те ми казаха,че мога да давам всичко на Рея,без мазна и студена храна.кокерите съвсем не са рядка порода.Тези кокерчета,които познавам си ядат всичко.Сега едни хора в съседния вход имат кокерче на 2 месеца и половина с наравени 2 ваксини и пак си го ивеждат навън за 5-10 минути през деня.
Всеки човек си преценява кое е най-добре за неговото кученце.Предлагам всеки да казва своето мнение без да спори с другите кое е правилно и кое не е,за да няма излишни спорове.Все пак всеки човек си мисли,че е прав.Нека всеки си изказва веднъж мнението за даден въпрос и край,а не след всеки отговор да се казва 'така не трябва' или 'все пак аз знам повече' и подобни неща.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 18 January 2008 - 06:05 PM
1. Защото един милион пъти казах, че СПОРЕД мен еди какво си..... Просто си казвам мнението, който иска да се съобразява или не с него.
2. Факта, че "хората така си хранят кучетата" изобщо не означава, че това е най-правилния и най-пълноценния начин. Но наистина всеки има право сам да избира.
3. Защо продължавате да ми втълпявате неща, които не съм казала и направила. На никой досега не съм казала, че си гледа зле или неправилно кучето. Всеки се простира според възможностите си и според вижданията си. Тук сме се събрали да коментираме. Аз коментирам. Ако на някой не му харесва как коментирам да каже на лична или нещо такова, да ми направи забележка, да ме изпорти на мод ако ще, но да седим 3 страници да ми се правят забележки, за неща, които не съм направила... ами извинявам се.
И последно - факта, че много хора правят еди какво си, не го прави правилно. Факта, че кучетата са добре след нещо си, не значи, че не могат да бъдат и по-добре. И факта, че не се е случило нещо, не означава, че то никога няма да се случи.
Ей затова се дразня на Българите, чули от някой, видели някъде, някой им казал - и вече всичко е чиста монета. Ами хубаво. Аз повече съвети нямам да давам.... на определени хора.
Не знам не сте ли забелязали, че навсякъде пиша неща от сорта на "това може да се дава, но би било ощше по-добре....." или за мен нещо е по-добре от друго....
Ама трябва интрижки да се създават из форума, темата..... и ...ох.... знаете ли, починете си от мен, 4 седмици няма да ме има, дано ви се отразят добре.

Публикувано: 18 January 2008 - 06:52 PM
Рея сега само ми се умилква и ми хапе ръцете.Днес си игра с едно кокерче-цял час лудуваха,гониха се...сега се наспа и пак си търси някой да се закача. ;D

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 18 January 2008 - 06:58 PM
Сара днес цял ден си режем козината по лапите, че навън вече не е сняг, а стана киша и кал и трябва да й махна вълната, че иначе не може да изсъхне цял ден.
Много й е гадно на милата, мрази я тази процедура, ама какво да направя, като след кастрацията стана като овца.

Публикувано: 18 January 2008 - 07:11 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 07:39 PM
Аз така я офъках Сара, че ако я видите ще й се смеете много. Тя вече започна на американски кокер да прилича с толкова много козина. А лапките добре си бяха докато имаше сняг. Топлеше й козината. Обаче като започна да се топи и стана страшно. Цялата е в кал, въпреки, че е с пуловер. Затова сега до лактите съм я офъкала.
Обаче забелязах нещо странно. Когато офъках едната задна лапичка козината между пръстчетата беше по-тъмно кафява, което в нейния случай означава че там е секретирало нещо. Странно ми стана какво ли може да й секретира между възглавничката. Като ходим на преглед ще погледнем, но сега няма нищо.

Публикувано: 18 January 2008 - 07:46 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 07:54 PM
п.п. Възглавничките й много са напукани, мисля пак да ги намажа с крем, да се надявам, че няма да го оближе целия ;D

Публикувано: 18 January 2008 - 08:00 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 08:06 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 08:08 PM
Публикувано: 18 January 2008 - 08:11 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +