Мила Тами,съжалявам за приятелчето,което си изгубила преди година,света е пълен със злини и озлобени хора,вярвам че е на по-добро място от това тук!
При гледане на филм от Нешънъл Джиографик разбрах,че кучетата са идвали от различни сташно студени страни...а първата котка е оцеляла на Сибир и по този начин е създала поколение...котките издържали на повече от -70 градуса по Целзии,а кучетата само до 40,но било достатъчно за да се възпроизвеждат...та ми е чудно наистина как са дошли родословията...от НЕ РОДОСЛОВНО куче...намираш куче на улицата,кръщаваш го Хенкел Бах(примерно ;D),правиш му родословие и започваш да го развъждаш само със кучета от неговата порода...а как са се появили другите кучета,които 90% от хората наричат "некачествени"??
Ветеринаря ми смята,че е добре да се разнообразява храната на кученцето(ходих до вета преди 25мин.,ако някой пита)...казах му мненията споделени от повечето от вас...и той ми каза:
-Хубаво е храната на кучето да е разнообразна,но не толкова като на хората...животните имат по заякнали стомаси заразлика от нас и могат да ядат всичко,но ТОЧНО кокерите трябва да се ограничават...защото обичат да обходат контейнерите...
Стана ми смешно като каза това,но си е прав човека...както и тами също...защо да ги ограничаваме от менюто им...на времето са ядяли каквото им падне,листа,трева,плъхове и мишки и тем подобни...уличните дори убиват котките...та мисля,че няма да им станенищо!
Самотната,извинявай за гадното положение което се получи и не само на теб,на Меридит,Идол Айк и всички останали с които се скарахме за едни ГЛУПОСТИ!!
Ядосах се заради това,че полувин месец спори за храната,че не било хранително само манджи,после каза "с кой акъл тръгнали да извеждат кучето преди 3тата ваксина" това за мен също е обида,защото аз я извеждах...ходих до ветеринаря с нея...това неправилно ли е...пуснах я малко да потичка на снега и я прибрах...и все едно съм е*ати простата,че съм си извела кучето,че няма 3та ваксина!!
Ето,извинявам ти се публично,на тебе и на всички останали и не го правя защото просто ми е станало гузно...ами просто думите на тами ме накараха да се замисля...поне малко,че не всички са безгрешни...а аз си знам,че не съм така че ;D
Не си обидила никого Тами...най-малко мен!!!
Вече я нацелувах Беба и имам нови снимчоци!!
Още веднъж,извинете,щото ми омръзна да се караме за ГЛУПОСТИ,най-вече...и това,че съм на 15 само да добавя не ме прави по-тъпа от теб или от който и да било...има хора,които са едва на 10 и разсъждават по-добре от възрастен човек!!!
Замисли се малко ;)
Ча0-Ча0 на всички!!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +