Кокер спаньол
Публикувано: 11 March 2008 - 02:57 PM
Добре дошли и от нас.Много е красиво кученцето.Разказвай какви бели прави и пращай още снимки да и се порадваме.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 11 March 2008 - 04:59 PM
Е за това вече думи нямам, добра реклама на порода http://dog.bg/forum/.../topicseen.html
Публикувано: 11 March 2008 - 05:23 PM
Добре дошли и от нас! :wub:
Ние сега имаме гости-един малък йоркшир- и не мога да се справя с ревността на Голди.Тя с него играе ,но се сърди на мен.Въпреки всичките ми усилия да не се чувства пренебрегната,тя ми се цупи и сърди.Не ми обръща внимание,на разходка върви далеч от нас с глава в обърната в другата посока-все едно не е с мен.Забелязвам,че се прави на разсеяна и не ме слуша както преди.Не ми позволява да му се радвам-веднага застава между нас,аз и затова гледам да не я дразня и малкия остава също без много глезене.
А той върви след мен като сянка,чак ме е страх да не го настъпя.Ако не е в моите крака ,то е в нейните.Тя си го търпи,но като прекали с досаждането веднага го строява. ;DДайте съвет - малкия явно ще ни посещава често,а не искам всеки път Голди да се депресира от това.
Ето и малко снимки да ги видите какви са скици заедно. ;D
Ние сега имаме гости-един малък йоркшир- и не мога да се справя с ревността на Голди.Тя с него играе ,но се сърди на мен.Въпреки всичките ми усилия да не се чувства пренебрегната,тя ми се цупи и сърди.Не ми обръща внимание,на разходка върви далеч от нас с глава в обърната в другата посока-все едно не е с мен.Забелязвам,че се прави на разсеяна и не ме слуша както преди.Не ми позволява да му се радвам-веднага застава между нас,аз и затова гледам да не я дразня и малкия остава също без много глезене.
А той върви след мен като сянка,чак ме е страх да не го настъпя.Ако не е в моите крака ,то е в нейните.Тя си го търпи,но като прекали с досаждането веднага го строява. ;DДайте съвет - малкия явно ще ни посещава често,а не искам всеки път Голди да се депресира от това.
Ето и малко снимки да ги видите какви са скици заедно. ;D
Публикувано: 11 March 2008 - 05:29 PM
Idol ike, не й се впрягай на Надето. Тя е малка още, набедили са пак нейната порода и тя се опитва някак си да удени останалите, че не само пит була е агресивен като изкара всички кучета агресивни. Просто е малка още и не прави връзката, че няма да помогне като изкара всички кучета агресивни. Знаеш, че не е така, всички знаят, че кокера не е такъв, не й се връзвай.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 11 March 2008 - 06:06 PM
A бе то е ясна работа , че не е така, ама кой е този умник, написал такова нещо??? Всяко куче може да ти се покатери на главата, ако го оставиш да расте като трева! Но все пак, не бива така да се слагат всички от породата под общ знаменател! За това се прави селекция, в крайна сметка, за това не се допускат агресивни в разплод! И ми пределно ясно, защо кокера води класацията. Много години тази порода бе свръх популярна, от това разбира се, се възползват търговци и от тук нататък се почва една въртележка. Всяка порода трябва да е с типичен за нея характер, с дадените качества, но в никоя порода не се допуска агресия, това е много важно за селективно развъждане!
Публикувано: 11 March 2008 - 06:08 PM
ketinka Лейди е прекрасна,добре дошла и от мен :blink: .Майта кукличка също е от велико търново,съгражданки са ;D .
Да попитам препаратите са много опасни нали,реторичен въпрос.Каричка постоянно се вре докато чистя.Даже един ден както обикновенно след лекции започвам да чистя със стирката /ширм/и тя както винаги му се зъби,лае го ,гони го ама веднъж докато чистих едната стая се чува едно "ТРЯС" от банята и Кара пристига и тече като изпран килим.А тя в лигена :chaika: с препарата.. .Ама нищо й нямаше,само дето миришеше на препарат ;D .Иначе проблема с пишкането си го имаме и неможе да се научим още колкото и да сме й ограничили пространството до банята.
Да попитам препаратите са много опасни нали,реторичен въпрос.Каричка постоянно се вре докато чистя.Даже един ден както обикновенно след лекции започвам да чистя със стирката /ширм/и тя както винаги му се зъби,лае го ,гони го ама веднъж докато чистих едната стая се чува едно "ТРЯС" от банята и Кара пристига и тече като изпран килим.А тя в лигена :chaika: с препарата.. .Ама нищо й нямаше,само дето миришеше на препарат ;D .Иначе проблема с пишкането си го имаме и неможе да се научим още колкото и да сме й ограничили пространството до банята.
Публикувано: 11 March 2008 - 07:11 PM
мале аз ей сега 4ух за този случай с кучето, пак всичко ще настръхне!!! ама тия хора, акъл нямат ли.днес до полуда спорях за бездомните кучета. като казвам, че са следствие, не причина никой не вярва! а с питбули е същото! те да не са се родили такива - пак ние си ги правим,за да се забавляваве,ама после вече не ни е интересно и хайде, сега кучето е виновно!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +