Кокер спаньол
Публикувано: 02 April 2008 - 08:30 PM
eй най-накрая някой да ме подкрепи за идеята за кокерска среща!!!!!!!! ама вярно,дано само скоро да се стопли стабилно и ще е велико!!!!!!!! :yahoo: и малки и големи! аз както виждам някои си се познавате лично от форума, ама само ги гледам тези пухчета на снимки :( толкова ми се иска да си спретнем една срещичка :'(
А за напишкването две мнения няма - макс на пример лягаше по гръб,ама ела сега го виж! вечно се катери по главата на кучетата :)
idol ike, мерси за съветите за нагръдника! много се колебаех,въпреки,че нещо все не ми даваше да купя нагръдник, не знаех защо,ама не бях мн съгласна :) сега поне знам и причината :)
А за напишкването две мнения няма - макс на пример лягаше по гръб,ама ела сега го виж! вечно се катери по главата на кучетата :)
idol ike, мерси за съветите за нагръдника! много се колебаех,въпреки,че нещо все не ми даваше да купя нагръдник, не знаех защо,ама не бях мн съгласна :) сега поне знам и причината :)
Публикувано: 03 April 2008 - 12:25 PM
Милият ми чернушко Зорро днес навърши две годинки, да ни е жив и здрав малкия палавник! :yahoo:

Другите снимки ги вижте тук:
http://www.dcforum.i...php?f=17&t=3058

Другите снимки ги вижте тук:
http://www.dcforum.i...php?f=17&t=3058
Публикувано: 03 April 2008 - 02:07 PM
Здравейте на всичко от кокерското семейтво! :blink:
Искам да попитам откъде мога да намеря да взема хубав кокер,за наши приятели е,които искат да вземат за детето си куче.Ето такъв красавец е Diqna_Stoicheva ето такъв ако може да ми помогнете и да ме информирате ;)
Искам да попитам откъде мога да намеря да взема хубав кокер,за наши приятели е,които искат да вземат за детето си куче.Ето такъв красавец е Diqna_Stoicheva ето такъв ако може да ми помогнете и да ме информирате ;)
Публикувано: 03 April 2008 - 07:12 PM
Айде и тук да честитя рожденния ден и да е жив и здрав Зорро :wub: :wub: :wub: и дано да хване ред на тортата, че то от батко си лакомника... не знам ;D
Ама голяма комбина са двамата, така винаги си имат компания, и с повод и без повод.
Ние вече се чудим как ще празнуваме нашия и за жалост май няма да има други кучовци за веселба.То Амбассадор е роден на една дата с баба ми, така че ще имаме двама рожденници и две торти :yahoo:
Ама голяма комбина са двамата, така винаги си имат компания, и с повод и без повод.
Ние вече се чудим как ще празнуваме нашия и за жалост май няма да има други кучовци за веселба.То Амбассадор е роден на една дата с баба ми, така че ще имаме двама рожденници и две торти :yahoo:
Публикувано: 03 April 2008 - 07:37 PM
Здравейте пак,как мислите дали кучо ще свикне само вън да ходи по нужда.Кара на разходка си се изхожда вънка /няма как разходката ни е поне 2 часа ;D на обяд /но тъй като пишка често ,и в банята ходи.Дали с времето ще свикне само вън да ходи по нужда без да й се карам че ходи в къщи.Вече почти не прави бели и неискам да я секвам.Иначе излизаме и сутрин към 6:30 ама без резултат.
Вчера като прочетох тук за каишката днес бяхме на каишка а не на нагръдник и наистина е по-ефикасно като корекция.Само при едно леко дръпване и влиза в правия път :blink: .Изглеждаше ми садично за такова малко кученце да бъде на коишка но сега не мисля така.Мерси ;)
Приятно допразнуване на Рожденния ден :wub:
Вчера като прочетох тук за каишката днес бяхме на каишка а не на нагръдник и наистина е по-ефикасно като корекция.Само при едно леко дръпване и влиза в правия път :blink: .Изглеждаше ми садично за такова малко кученце да бъде на коишка но сега не мисля така.Мерси ;)
Приятно допразнуване на Рожденния ден :wub:

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +