Кокер спаньол
Публикувано: 03 April 2008 - 09:46 PM
Изкараха си супер! То не бе ядене, то не бе разнасяне на нови играчки, та накрая и делба чак, та се поступаха на рожден ден, за мое учудване! ;D Ама за кратко, не можаха да разделят едно грухтящо прасе с козина, което Sundi ни подари, и за това има снимки, ама утре! ;)
ralica_v, споко, малката няма и три месеца още, за къде бързаш? Всичко ще дойде по местата си! ;)
Публикувано: 04 April 2008 - 10:40 AM
Колко педи са ви кучовците.Може странно да ви звучи,но от както Кара е в къщи я меря с педи от опашката до главата ;D .Пораснала е с педя и половина,т.е сега е 2 педи и половина.Интересно ми е вашите колко са /дамски педи B) /
Публикувано: 04 April 2008 - 10:55 AM
Пожелаваме ви много,много,мноооого рождени дни още да празнувате.
Тортата е прекрасна.Какво съдържа ако не е тайна?Аз снощи гледах по една телевизия-кученца,които са излезли на една кучешка полянка(в чужбина разбира се).Едното имаше рожден ден и всички кученца празнуваха заедно.Имаше си и тората и свещички и други лакомства-абе всичко беше перфектно.И най-вече всички хора от обкръжението обичаха кучетата и всички бяха щастливи.
Ееех,дали ще дойде някой ден и тук да си имаме кучешки полянки,да има къде да си извежда,е любимците спокойно... :blink:

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 04 April 2008 - 11:58 AM
Публикувано: 04 April 2008 - 01:00 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 01:59 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 02:26 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 02:47 PM
Сваряваш ориз( предпочитам него, че държи форма на тортата) в една тенджера, в другата задушаваш зеленчуци, в трета сваряваш или дробчета, или кайма, или месце, а бе каквото решиш, и консерва става за тази цел. Взимаш форма или купа и почваш да редиш пластове, горния винаги е ориз, че по готино изпъква украсата на него, после месния пласт, после зеленчука объркан с ориз или само зеленчук, после пак ориз. Покриваш с фолио и даваш да изстине, защото ориза винаги се слага топъл, за да заеме формата. Важно допълнение-за да се отлепи хубаво от купата или форма, тя предварително трябва да е намазана с олио. И като се обръща, с едно леко почукване, тортата излиза цяла. После се украсява както си измислите вие! Дано бях полезна! ;)
Публикувано: 04 April 2008 - 03:42 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 04:02 PM
Публикувано: 04 April 2008 - 09:34 PM
Публикувано: 05 April 2008 - 08:56 AM
Keri14, а малко повечко инфо да дадеш, за какво куче става въпрос? Куче за дете ми звучи малко..., нали ме разбираш? Ако искат родословно куче, бих могла да ги насоча, за друго нито препоръчвам, нито ще пиша, че то толкоз се изписа...Дай повечко инфо де!
Публикувано: 05 April 2008 - 12:51 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +