Кокер спаньол
Публикувано: 20 April 2008 - 08:11 PM
Да ви се похвалим днес бяхме на дъъълга разходка от 12:30 до към 19:30ч. Ходихме в зоологическата градина, където ни казаха, че сме много сладки и малки и ни пуснаха :blink: :wub: Ръмжахме вълците, лъвовете, соколите и козлетата ;D Поспахме си на една пейка и то стана 16:30 и отидохме на кучешката полянка, където имаше мнооого кучета. Първият 1 час много го беше страх и като го оставях на средата на полянката при кучетата и се отдалечавам, той пак идва при мене и беше голям срамежливец ;D Ама после дойде една голдънка и почна да го ближе и той се успокои малко и тръгна при другите кучета, заигра се с един пудел :yahoo: :yahoo: Имаше 3 питбула, от които много го беше страх, даже се завираше в краката ми като го доближаваха. Имаше и една луда боксерка Тара, която го олигави целия, даже го оръмжа малко, ама и с нея се оправихме ;D Изобщо беше луд ден. На връщане го носих на ръце ;D
Оо, да не забравя - срещнахме се с Дог Бордо и се уплаших много, защото за малко щеше да го стъпче. Легна да си играе с него и като се завъртя щеше да падне отгоре му ;D
Публикувано: 20 April 2008 - 08:28 PM
violeta.di честит имен ден
Пожелавам ти здраве,щастие и много успехи :->)
Публикувано: 20 April 2008 - 08:46 PM
Абе трябва да ги съберем тия наши кокери Бък и Кара, ама ще видим кога :blink:
Публикувано: 20 April 2008 - 10:34 PM
Честит имен ден на всички именници!!!! За малко да забравя. ;)
Публикувано: 21 April 2008 - 09:59 AM
Публикувано: 21 April 2008 - 10:25 AM
Публикувано: 21 April 2008 - 10:37 AM
Публикувано: 21 April 2008 - 10:39 AM
А следи и това повръщане, може и да не е от китениците.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 April 2008 - 10:47 AM
Публикувано: 21 April 2008 - 11:07 AM
Публикувано: 21 April 2008 - 11:32 AM
Цитат
Според мен просто капризничи, нормално е :) И Рони акот беше на 4-5 месеца почна да не яде Роял Канина, сменихме и всички се оправи :), така че не се притеснявай !
Публикувано: 21 April 2008 - 11:48 AM
Цитат
Значи, мен не яденето не ме притеснява, наистина има много причини да не яде, дори защото днес просто не е толкова гладен :) това не е страшно,повече ме притесява повръщането....обикновено то е признак за нещо нередно с кучето. вярно е също,че кокерите повръщат излапаните боклуци,но все пак ако е от китеника, трябва да има влакна от него в повръщането, това е синтетика или трудно за преработване и няма как да го усвоил. до сега Макс никога не е повръщал ей така. не искам да те плаша, но за малко кутре по-добре не му звъни на вета, а направо тичай при него с кутрето. да го види за всеки случай. превенцията винаги е по-добра от лечението. друго много важно нещо - за в повръщането - какво точно повръща е много важно. аз смея да кажа ,че имам богат опит с това. всички здравословни проблеми на Макс бяха свързани с това. ако забележиш кръв недай си Боже или слуз, нещо което мирише гадно или ти изглежда органично,а не боклук, това вече е сериозно! също наблюдавай (колкото и да е смешно на някой хора)изпражненията. за тях важи същотото както за повръщането. пак ще кажа НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ПЛАША ИЗЛИШНО!! но по-добре го заведи на вета, да го види, по телефона не се лекува!!! така и ти ще си по-спокойна като знаеш,че му няма нищо. хората за това уча по 6 години мисля, да им водиш пациенти, но за консултации по телефона. аз се отнесох много, но дано съм била полезна! казам го,защото преди два месеца брах много страх от такова, абе няма му нищо на кутрето. Успех с мъника и стискаме палци да е каприз! :)