Dog.bg Форуми : Кокер спаньол

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (331 Страници) +
  • « Първа
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Кокер спаньол

#6001 Потребителят е офлайн   Diqna_Stoicheva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 April 2008 - 01:20 PM

Здравейте и от нас със Томчо ,вчера бяхме на подстрижка и сега главичката ни е една малка  ;D и да се похвалим вече стои мирен докато го подстритват всеки път става по-послушен  :blink: :P Ето ни и нас  :blink:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6002 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2008 - 01:55 PM

Томито е страхотен,... и ние сме на подстрижка утре  :P :P :P
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6003 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 08:11 PM

Diqna_Stoicheva, имаш страхотно кучееее :wub: :wub: :wub:

Да ви се похвалим днес бяхме на дъъълга разходка от 12:30 до към 19:30ч. Ходихме в зоологическата градина, където ни казаха, че сме много сладки и малки и ни пуснаха :blink: :wub: Ръмжахме вълците, лъвовете, соколите и козлетата ;D Поспахме си на една пейка и то стана 16:30 и отидохме на кучешката полянка, където имаше мнооого кучета. Първият 1 час много го беше страх и като го оставях на средата на полянката при кучетата и се отдалечавам, той пак идва при мене и беше голям срамежливец ;D Ама после дойде една голдънка и почна да го ближе и той се успокои малко и тръгна при другите кучета, заигра се с един пудел :yahoo: :yahoo: Имаше 3 питбула, от които много го беше страх, даже се завираше в краката ми като го доближаваха. Имаше и една луда боксерка Тара,  която го олигави целия, даже го оръмжа малко, ама и с нея се оправихме ;D Изобщо беше луд ден. На връщане го носих на ръце ;D

Оо, да не забравя - срещнахме се с Дог Бордо и се уплаших много, защото за малко щеше да го стъпче. Легна да си играе с него и като се завъртя щеше да падне отгоре му  ;D

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6004 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 08:28 PM

JujitYy как ти завиждам.Боксерката /май се казва Кара,адашка ни е / е наша приятелка.Много се закача с нашата Кара  ;D ,но тя предпочита да си лежи в тревичката и да я коси.А дог бордо-то /Хектор/ е много сладък но  стопаните на малките породи кучета разказват че нападал бебета-кучета.Незнам дали е вярно,Кара не я е нападал само я душка,но миналия ден направо легна върху едно бебе-хъски.Сигурно е искал да си играят,но не са една категория.Аз затова избягвам вече да я водя там ако има големи кучета /големи породи/.Просто защото без да искат я тъпчат.

violeta.di честит имен ден
Пожелавам ти здраве,щастие и много успехи  :->)

User's Signature

Качена снимка

#6005 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 08:46 PM

Сигурно говориш за друга боксерка, тая беше Тара. Даже нали има и един Торо и им викаха Тара и  Торо. А Хектор и върху нас щеше да легне, ама не ни нападаше.
Абе трябва да ги съберем тия наши кокери Бък и Кара, ама ще видим кога :blink:

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6006 Потребителят е офлайн   juj Икона

• Обичам те, Бъки!
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 08:49 PM

Ауу, а Цезар ( шотландския териер ) направо щях да го изям, толкова е малък и палав, направооо :wub: :wub:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

JujitYy --> juj

#6007 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2008 - 10:34 PM

И ние имахме наситен ден http://www.dcforum.i...1...=a&start=30, това е Парти на Роял Канин, което се организира всяка година от клуба на лабрадорите, а ние сме постоянните гости!  ;) Има много снимки и на другите страници, беше страхотно, весело и интересно, както винаги!  :blink:
Честит имен ден на всички именници!!!! За малко да забравя.  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#6008 Потребителят е офлайн   violeta.di Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2008 - 11:22 PM

О-о-о и ние имахме много дълга разходка в събота в морската и по плажа има и снимки,но като остане време. :wub:Рали,благодаря за поздравлението! :blink:
User's Signature

Ако всички станем малко по-добри,света ще е по-красив!Качена снимка

#6009 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 09:59 AM

Добър ден на всички от нас с Ралф, имам един въпроса, ако можете да ми отговорите, значи от вчера Ралфи нещо не иска да яде, не сме му сменяли храната, но не се нахвърля нещо се дърпа, дабе днес сутринта, както винаги му слагам, и той не ще, след малко отиде и бавно бавно си изяде, не като друг път за секунди и настрвение :- притеснила съм се доста, случвало ли ви се е ?
User's Signature

Качена снимка

#6010 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 10:25 AM

При мен с Кара се получи така.Явно харана не й хареса,защото смених храната и всичко си дойде пак намястото  ;)Суха ли я даваш или накисната,Кара се мръщеше на накисната и още от много малка си яде суха.Ми можеш да пробваш с друга храна (нещо по-вкусно)ако пак е така .... .Пропусни му едно ядене да видиш дали пак ще е така....
User's Signature

Качена снимка

#6011 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 10:37 AM

ralica_v давам му суха, и вчера пропуснах едно хранене и пак с триста зора, мислех, че днес ще е огладял много все пак цяла нощ, но не, много странно :- иначе е жизнен играе си, тази седмица няколко пъти повръща сутрин, ама аз го отдавам на това че през ноща не го конролирам и той си яде китеници и килими на воля :-
User's Signature

Качена снимка

#6012 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 April 2008 - 10:39 AM

Много топло беше вчера, понякога от жега спират да ядат. Това се вижда особено ясно лятото при големи жеги, може и това да е.
А следи и това повръщане, може и да не е от китениците.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#6013 Потребителят е офлайн   ralica_v Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 10:46 AM

Ми званни на ветеринаря си и го питай дали има нужда да се притесняваш.Моя ми е казал ако имам някакви притеснения да му званя....
User's Signature

Качена снимка

#6014 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 10:47 AM

Аз звънях два пъти на доктора, и той само ме пита дали кашля и дали е игрив или е омърлушен каза, че можел да се е стреснал, чудя се защото тази седмица мъжа ми беше в команировка и аз зада не съм сама имах гости мои приятелки, и то милото много се страхуваше през ноща, знам ли...квича кри се...
User's Signature

Качена снимка

#6015 Потребителят е офлайн   tigyrcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2008 - 11:07 AM

И Памела отказваше да яде преди 2 седмици,... беше жизнена,... абе нищо и нямаше :) Вета ме панира, че може да е незнам си каква болест, породена от забит кърлеж. Пълна кръвна картина и т.н.... Оказа се, че просто са и писнали нейните гранули, а на новите които и взех се нахвърли като невидяла  ;D Но ти внимавай за повръщането ;)
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#6016 Потребителят е офлайн   irina_dimitrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 11:32 AM

Цитат

Добър ден на всички от нас с Ралф, имам един въпроса, ако можете да ми отговорите, значи от вчера Ралфи нещо не иска да яде, не сме му сменяли храната, но не се нахвърля нещо се дърпа, дабе днес сутринта, както винаги му слагам, и той не ще, след малко отиде и бавно бавно си изяде, не като друг път за секунди и настрвение :- притеснила съм се доста, случвало ли ви се е ?

Според мен просто капризничи, нормално е :) И Рони акот беше на 4-5 месеца почна да не яде Роял Канина, сменихме и всички се оправи :), така че не се притеснявай !

#6017 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2008 - 11:48 AM

Цитат

Значи, мен не яденето не ме притеснява, наистина има много причини да не яде, дори защото днес просто не е толкова гладен :) това не е страшно,повече ме притесява повръщането....обикновено то е признак за нещо нередно с кучето. вярно е също,че кокерите повръщат излапаните боклуци,но все пак ако е от китеника, трябва да има влакна от него в повръщането, това е синтетика или трудно за преработване и няма как да го усвоил. до сега Макс никога не е повръщал ей така. не искам да те плаша, но за малко кутре по-добре не му звъни на вета, а направо тичай при него с кутрето. да го види за всеки случай. превенцията винаги е по-добра от лечението. друго много важно нещо - за в повръщането - какво точно повръща е много важно. аз смея да кажа ,че имам богат опит с това. всички здравословни проблеми на Макс бяха свързани с това. ако забележиш кръв недай си Боже или слуз, нещо което мирише гадно или ти изглежда органично,а не боклук, това вече е сериозно! също наблюдавай (колкото и да е смешно на някой хора)изпражненията. за тях важи същотото както за повръщането. пак ще кажа НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ПЛАША ИЗЛИШНО!! но по-добре го заведи на вета, да го види, по телефона не се лекува!!! така и ти ще си по-спокойна като знаеш,че му няма нищо. хората за това уча по 6 години мисля, да им водиш пациенти, но за консултации по телефона. аз се отнесох много, но дано съм била полезна! казам го,защото преди два месеца брах много страх от такова, абе няма му нищо на кутрето. Успех с мъника и стискаме палци да е каприз! :)
User's Signature

Качена снимка

#6018 Потребителят е офлайн   Kayia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 12:00 PM

Значи аз му гледах и повръщаното и акитата, повръщаното е водичка или водичка с косми и конци, не мирише и няма цвят, акитата са му добре, няма разстройство или запек, ходи си нормално :-
П.П Извинявам се за подробностите.
User's Signature

Качена снимка

#6019 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2008 - 12:34 PM

това е много добре!! но аз лично те съветвам да го заведеш на вета, макар и да е весел, ти да си бъдеш спокойна! :) нацелувай го от Макси и му кажи,че батко му Макс не му разрешава да плаши мама така и бързо да се оправя :) :wub:
User's Signature

Качена снимка

#6020 Потребителят е офлайн   Sesili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2008 - 12:44 PM

Здравейте от мен!Kayia надявам се Ралфи да е добре и да не е нищо сериозно. :wub: и близване от нас с Бенджи.

• (331 Страници) +
  • « Първа
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни