Кокер спаньол
Публикувано: 21 May 2007 - 09:45 PM
Публикувано: 21 May 2007 - 10:05 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 22 May 2007 - 09:16 AM
Даже снощи му викам "Къде са ти покетрени ушите там, бе, мушмурок!И къси! Ти затова ли не слушаш, да ги дърпам та по-дълги да станат?" Бърборя си аз, а той ме гледа умно и сигурно си мисли "Тая сега пък какво иска? Що за нова команда!"
Какво да го правя - като реши да "играем", а аз имам работа и кажа "не", такъв лай започва, нямам думи..."Не"-лай, "не"-лай,"НЕЕЕ"- ЛАЙ! Докато не го перна по дупето и не му кажа "марш" е голяма олелия oleeee bash ! Егати нахалитета!
Днес съм с мускулна треска. От както вали го извеждам на повод и така е през цялата разходка и заради буклуците, които яде. Вчера ходихме в парка и на връщане му ударихме един джогинг, умирачка! С развяти уши, с четири лапи в галоп, по нанадолнище...представяте ли си ме? "Достолепна" дама, в тръс след луд кокер! super best
Публикувано: 22 May 2007 - 09:36 AM
Публикувано: 22 May 2007 - 09:50 AM
Снощи му подстригвах лапите, но малко прекалих, подстригах и отгоре и сега му се виждат пръстите и не ми харесва. Следващия път няма да правя така.
Публикувано: 22 May 2007 - 10:02 AM
Публикувано: 22 May 2007 - 10:48 AM
Цитат
Тел за контакти на бъдещата бивша собственичка: 0884419656 - г-жа Петрова
Публикувано: 22 May 2007 - 01:13 PM
Е, те това е! И поставянето и дължината, а пък и окраската отговарят. Незнам колко е чистокръвна Шели, но е по- от Руди, да не кажа на светлинни години!
Публикувано: 22 May 2007 - 05:09 PM
Публикувано: 22 May 2007 - 05:45 PM
Цитат
Според мен най-подходящата възраст е 8-9-10 месеца.
Манипулацията е по-лесна, отколкото при женските кучета, защото там има отваряне на корема. При мъжките се отстраняват само тестисите.
Възстановява се за 2-3 дни, а понякога и на следващия още. Като се прибере вкъщи, трябва да е на тъмно, топло, спокойно място. Без храна и вода до утре.
super best super best super best
Публикувано: 22 May 2007 - 06:16 PM
Рудо, кастрация на мъжко... върти ми се 1 година в главата, или след нея. Защото растежа би трябвало да е завършен до тази възраст. Операцията трае 15-20 мин, лека е при мъжките, защото наистина ен се отваря корема. Възстановяват се за няколко дни. Само се внимава да не си изгризат конците.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 22 May 2007 - 07:32 PM
Публикувано: 22 May 2007 - 07:44 PM
Има плюсове и минуси и за двата варианта - питайте и говорете с вета.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 May 2007 - 08:27 PM
Публикувано: 22 May 2007 - 08:45 PM
Цитат
Когато е отворена дупката се елиминира възможността да забере. Това е плюса. r)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 May 2007 - 09:08 PM
Публикувано: 22 May 2007 - 09:54 PM
Цитат
Ако това е към мен - аз нямам никаква идея за това, за съжаление не мога да кажа нищо за това.
Във веткабинет има теми за това - има съвети къде се правят такива снимки (правят се под пълна упойка, заради специфичната поза), а после и - кой ги разчита.
Прочети някои от тези теми в тях трябва да има инфо за тези неща.

Публикувано: 22 May 2007 - 10:00 PM
Цитат
Мисля, че снимки за дисплазия се правят след година (някъде), а това че сяда така - правят го и други кучета, Дисплазия "се вижда" по-скоро в една особено клатеща се походка, по-скоро връткане на дупето, като разбира се, не всяко връткане е дисплазия r)

Публикувано: 22 May 2007 - 10:04 PM
Опазил Господ от тая гадост!