Кокер спаньол
Публикувано: 07 January 2008 - 10:26 PM
Публикувано: 07 January 2008 - 10:33 PM
пак се разписах, не се сдържах просто! Освен кожените солети също и кожените кокали за чудесни за зъбките им, поне отвличат вниманието да гризат нещо друго, но до определен момент! Те са като малките дечица - играчките им омръзват бързо. joleto все едно наблюдавам детството на Чара, с носталгия си го спомням, пакостите на малкия фъстък, ех невероятна е! С тези хапливи зъбки хихихих. ;D Спомням си че Чара си беше скрила кожения кокал, и се зачудих каква е тази лакомия че толкова бързо го е изгризала. Не е зле за развлечение да се опитваш да го учиш на простички команди, макар че тя е много мъничка де ... между другото вече не навърши ли един месец, спомням си аз как и броях месеците, и не забелязваш как расте, с удивителна бързина, затова ти се радваме на малката Биби, защото сме минали през тези моменти. А за пишкането можеш да използваш старо парче килимче в банята и да си знае къде да пишка, защото на тази възраст пишат и акат където им падне ;D опитай, може и да се получи, разбира се няма да стане от раз, просто проявявай търпение, и ще се научи, тъй като гледам няма глупави кучета, всичко зависи от стопаните, а тук не срещам глупави стопани (да ви похваля аз, затова ви харесах) пък и единственото което ни сближава е кучешкия свят хихихихи ;) Хайде на стопаните сладки сънища, а на кучoвците да слушкат много и по една целувка по сладките им ушички!! Поздрави от мен и Чара. :kuchence:
Публикувано: 07 January 2008 - 10:39 PM
Публикувано: 07 January 2008 - 10:50 PM
Цитат
Па да си поръчате, няма проблем. АМа лошото е, че ще стане бавно. И ще вземе да мине зимата. Та чак на другата ще се ползва. Иначе проблеми никакви, само да знам какво е кучето и да ми дадете прежда. Плетката е толкова лесна, че ще ви паднат шапките на всички.
П.п. Аз пак ще си кажа, че според моето лично мнение не е необходимо и полезно да се смесват така различни видове храни. Ако се дават гранули да се дават гранули, ако ще се готви да се готви. Иначе стомахчето не може да свикне с храната и се "ядосва".

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 07 January 2008 - 11:11 PM
По скоро да започне да повръща само от сухата храна,поради простата причина,че няма сила да я сдъвка и я поглъща цяла.
Когато отрасне,това д каймата е просто една глезотия ..

Публикувано: 07 January 2008 - 11:20 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 07 January 2008 - 11:37 PM
Публикувано: 07 January 2008 - 11:54 PM

Публикувано: 07 January 2008 - 11:59 PM
На кучето е полезно да се дават различни зеленчуци,печени и варени дробчета,риба ...лъжичка зехтин овесени ядки,чиста телешка кайма и естествено хубави гранули.Особено докато е бебе,това му дава един добър старт в живота,аз съм имала време и съм им готвила.Често тези които не им се занимава,купуват единствено и само суха храна,да и това е добре,но когато кучето вече е пораснало.

Публикувано: 08 January 2008 - 12:15 AM

Публикувано: 08 January 2008 - 12:27 AM
Започваме,безмислен спор ..всеки храни кучето си както намери за добре.
Не можеш на 20дневно бебе да набуташ гранули,но нека Йолето си прецени сама как да храни бебчето.Не съм против гранулите,нито против готвената храна ...защото когато давам готвена храна,аз не лишавам кучетата си от нужните витамини,минерали и т.н ...Напротив давам им и гранули и различни добавки към храната,това най-честно при смяна на косъм и линеене ...но това е друг въпрос.
Особено при нашата порода чау-чау храна е много важна за красива и здрава козина.
Поздрави и лека вечер!

Публикувано: 08 January 2008 - 12:45 AM
Всеки гледа кученцето си по свой собствен начин,едни не удобряват начина му,други следват стъпките му...всеки е индивидуален и това ни прави различни и хубави!!
На бебе до 45 дена разбрах,че не се дават гранули(чисти гранули,защото са твърди,под чисти имам предвид НЕ накиснати!),едни ми казаха мляко да давам,други казаха че няма да е добре...едни ми казаха,че разнообразната храна дразни стомахчето,други казаха съвсем обратното...мисля че по малко и от двете страни ще са ми от полза ;)
И не е нужно да спорите...няма обикновени и необикновени стопани!!Всички сме еднакви,имаме си 2 крака,2 очи,2 ръце!Не е нужно да спорите за глупости,тук само ще обсъждаме...а и БИЖУ не е обикновен стопанин със 4 прекрасни кучета ;) по-скоро е невероятен стопанин,както ти,както estranged и както mari_mvj въобще както всички останали :)
А сега лека нощ,защото утре имам контролно :wub: целувки иии да намляскате кучовците си от мен и Биба,която сладко сладко спи!!
Публикувано: 08 January 2008 - 12:54 AM

Публикувано: 08 January 2008 - 08:07 AM
Публикувано: 08 January 2008 - 10:35 AM
А да се похваля моето Бижу скоро навърши 6 месеца и колкото по-голяма става, толкова повече побеснява :) :D :blink:
За храната според мен е правилно както готвена така и гранулки да се дават смисъл съчетано за дневната дажба примерно сутрин и вечер готвена и по обяд гранулки, аз поне така правя
:)
Публикувано: 08 January 2008 - 12:34 PM
Цитат
Йоле,снимай после малкото бебе и пусни снимчица ;) ...но не я снимай толкова от близо,че снимките са огромни и не се вижда ;D
Абе имената на кученцата ли са Бижу? Че нещо не схванах ...
Публикувано: 08 January 2008 - 12:36 PM
Цитат
Цитат
Йоле,снимай после малкото бебе и пусни снимчица ;) ...но не я снимай толкова от близо,че снимките са огромни и не се вижда ;D
Абе имената на кученцата ли са Бижу? Че нещо не схванах ...