Кокер спаньол
Публикувано: 12 January 2006 - 09:00 AM
Малко снимки и от мен на красивата Сара! w)

super best super best super best

super best super best super best

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 13 January 2006 - 11:35 AM

е равно на

r) r) r)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 13 January 2006 - 12:19 PM
Цитат
.................
е равно на
.......................
r) r) r)
е равно на
.......................
r) r) r)
хехе, има известна прилика, ама са и позьорки b)

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Публикувано: 15 January 2006 - 05:55 PM
Здрасти, ето и още една красавица - моята Джени! Страхотна е нали? :-)
Прикачени файлове
-
puppyboris.jpg (14.42K)
Брой сваляния: 100
Публикувано: 19 January 2006 - 03:37 PM
Ами нормално е, да, зависи как го възпитаваш, колко строго се отнасяш с него, ако само леку му се скарваш или не му показваш всеки път за какво става дума, може и да не се научи скоро. Рагледай темите във форума, тук многократно се е коментирало това положение от доста знаещи хора и съм убедена, че ако прочетеш темите ще научиш как и какво да правиш.
Успех ти пожелавам.
П.п. Аз по тези теми се научих как да си обучавам кучето, хората са много добри и определо много хубаво са описали как и какво се прави в такива ситуации. Намери темите и ще си решиш проблема.
Успех ти пожелавам.
П.п. Аз по тези теми се научих как да си обучавам кучето, хората са много добри и определо много хубаво са описали как и какво се прави в такива ситуации. Намери темите и ще си решиш проблема.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 19 January 2006 - 03:39 PM
Здравейте! Искам просто да ви се оплача! Останах без диван! Малкото дяволче цяла нощ се трудило и на сутринта ме изненада с една голяма - колкото юмрук дупка на дивана - дамаската разкъсана и дунапренът на парченца по земята! Бях се примирила с изгризаната масичка, изядените первази, разръфания килим и скъсани тапети, но това вече направо ме срази! А си има цял куп играчки и кокали за гризане! Нощем си ходи из стаите и прави каквото си иска.То и през деня като няма никой прави същото,но големите бели все нощем стават все едно зло духче броди из къщи. И въобще не се впечатлява от викане , та дори и от бой - за него това е сякаш игра - бяга като стрела и скача да хване каишката. Вече не зная как да реагирам в подобна ситуация.Иначе е много добричък - не ръмжи ,не хапе,много мило се гушка понякога, въобще голям сладур , но ще ме разори! Ох! Ами това е!
Ако можете дайте някакъв съвет!
Ако можете дайте някакъв съвет!