Кокер спаньол
Публикувано: 21 December 2004 - 02:44 PM
Ей, хора! Явно наближаването на коледните празници ви направи по-мълчаливи. Нещо изобщо не се вясвате тук.
Я дайте идея откъде да взема дрешка за кучето ми, защото мисля, че няма как да му се размине първа разходка в този бял сняг. :-)
Благодаря предварително и весели празници, ако нямате време да пишете.
Я дайте идея откъде да взема дрешка за кучето ми, защото мисля, че няма как да му се размине първа разходка в този бял сняг. :-)
Благодаря предварително и весели празници, ако нямате време да пишете.
Публикувано: 22 December 2004 - 05:12 PM
Храс и трас и чук и пук!
Скрил ли се е някой тук?
И се чудя и се мая
Кой ли ще изскочи зад дървото най-накрая?
Я! Ръмжи!
Я! С уши!
Я! И рунтав и дебел ...
Леле! Кокер спаниел!
Леле! Бебе при това!
С криви рошави крака
Със едни широки лапи,
С остри зъбки, малииии! Хапе!
:-) dotuk mi beshe muzata:-)))
Eho? Kajete nesto.
Скрил ли се е някой тук?
И се чудя и се мая
Кой ли ще изскочи зад дървото най-накрая?
Я! Ръмжи!
Я! С уши!
Я! И рунтав и дебел ...
Леле! Кокер спаниел!
Леле! Бебе при това!
С криви рошави крака
Със едни широки лапи,
С остри зъбки, малииии! Хапе!
:-) dotuk mi beshe muzata:-)))
Eho? Kajete nesto.
Публикувано: 23 December 2004 - 01:52 PM
Не вярно, ти не си го харесваш щото е твое, аз го харесвам много!!! А за пуловерчето какво направи, искаш ли да ти кажа как да оплетеш едно за два дни? Много е лесно САра има вече два, и сега ще и плета още едно:)))

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 05 January 2005 - 02:31 PM
ооооооооо, ама нямаш проблеми! по принцип с анкети и страшни тестове ще ги избираме новите собственици :-)))), но за теб ще направим изключение, че Сарата трябва да има пухена топка, която да си гуша. :-)
Много смешно се получи вчера при ветеринаря, като си купувахме каишка и нашийник познайте какво! На Каспър единствено котешката каишка му стана, без да му убива или да му е голяма. Та сега сме на червена карирана котешка каишка (ККК), която ни се оплита под крачката та ту Каспър, ту аз се въртим като шушулки по улиците в засега успешни опити да се предвижим от точка а до точка б, като същевременно избягваме коли, пешеходци, велосипеди,боклуци и кални локви.
На всичко отгоре това куче явно изпитва страх от открити пространства, непрекъснато скимучи и се опитва да се покатери по коленете ми с тайната надежда, че ще го гушна, но аз: Твърдо нье!
Така де, тепърва прохождаме в разходките.
Спорен ден на всички.
Много смешно се получи вчера при ветеринаря, като си купувахме каишка и нашийник познайте какво! На Каспър единствено котешката каишка му стана, без да му убива или да му е голяма. Та сега сме на червена карирана котешка каишка (ККК), която ни се оплита под крачката та ту Каспър, ту аз се въртим като шушулки по улиците в засега успешни опити да се предвижим от точка а до точка б, като същевременно избягваме коли, пешеходци, велосипеди,боклуци и кални локви.
На всичко отгоре това куче явно изпитва страх от открити пространства, непрекъснато скимучи и се опитва да се покатери по коленете ми с тайната надежда, че ще го гушна, но аз: Твърдо нье!
Така де, тепърва прохождаме в разходките.
Спорен ден на всички.