Тоя момент с разделянето на мъжки и женски ... малко ми е странен ... Все си мисля, че най-добре е да ги кастрарат, кво ще кажеш? Освен това, да не забравяме един "дребен" детайл. В т.нар. Догтаун в Румъния кучетата щели да бъдета по 7-8 в заграждение. Така го обясни ветеринарния лекар, който даваше интервюто. Досегашните ми разговори, с който и да било представител на властта, са ме сблъсквали с представата, че те просто трябва да намерят някакъв терен, да му сложат една ограда и да пуснат там х-брой кучета, а после ... каквото сабя покаже .... Ако има нещо, срещу което най-много се бунтувам това е да се слуша наполовина, да се чува наполовина, да се мисли наполовина, да се прави нещо с идеята "после ще видим". За съжаление, досега управниците ни демонстрират само и единствено този подход. Правят-недоправят нещо. Ако приемат закон, се оказва, че липсват допълнителните наредби, а после казват, че ще променят закона, ама тези допълнения пак ги няма. Това е като да строиш къща, ама да оставиш банята и тоалетната на двора с обяснението, че то така е от векове.
После да уточним, че нито тя(Фъндъковата), нито Бат' Бойко са построили метрото, че и магистралите. Това са инфраструктурни проекти, които се договарят с години, да не кажа с поне 10 години продължителност. Парите не могат да се отпуснат от тази година за следващата и е грандиозна манипулация това, което се сипе от медиите, че видите ли "те" ни били построили магистралите. Имаше дори една статистическа таблица, която показваше, че "любимеца" на народа е построил само с 2 км повече от всяко едно от предходните правителства. Беше показана в публицистично предаване. Много е хубаво да форсираш изпълнението на даден проект, ама да не е за сметка на качеството, защото само ще обърна внимание на онази отсечка (мисля, че по магистрала Хемус), която наводни едни села при първия проливен дъжд. Как казваше Григор Вачков в "Мъжки времена"(по Н. Хайтов)? "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш ...."