Dog.bg Форуми : нашийник против лаене - 80лв

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (18 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

нашийник против лаене - 80лв Оцени темата: -----

#161 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 May 2012 - 01:43 PM

Както и предполагах...Не си прочел, не се опитваш да проумееш, не се стремиш да се замислиш и много вероятно няма да го направиш и за в бъдеще.
Не знам защо ми идва да цитирам една фраза(нямам идея от кой измислена, но я споделям напълно)...а именно...
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той"...Лек ден от мен :ae_085:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#162 Guest_gorbyron_*

• Група: Гости

Публикувано: 20 May 2012 - 07:18 AM

Показване на мнениетоgrigo009, в 19 May 2012 - 01:43 PM, написа:

Както и предполагах...Не си прочел, не се опитваш да проумееш, не се стремиш да се замислиш и много вероятно няма да го направиш и за в бъдеще.
Не знам защо ми идва да цитирам една фраза(нямам идея от кой измислена, но я споделям напълно)...а именно...
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той"...Лек ден от мен :ae_085:

Григи,

Ми в твоето присъствие, какви прояви на разум и проумявания може да се очакват от един мъж... А и жените не сте толкова елементарни за разбиране - едно мислите, друго казвате, а трето вършите... :md_064:

Та по този повод ще цитирам и един Човек, без чието присъствие тук, така желаната от теб ползотворна дискусия по темата, не би могла да се проведе:

"Един приятел ми напомни житейска мъдрост, изказана от великия Оскар Уайлд:

„Всеки път, когато направиш впечатление, си спечелваш враг. За да бъдеш популярен, трябва да си посредствен.”

И понеже тук господар е Посредствеността, АДМИНистраторката ме изпрати в почивка. Типично за малко човече с големи комплекси или както е казал народа ни: Дай на глупака власт и му гледай сеира." Николай Атанасов

#163 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2012 - 02:12 AM

Шибуми ако бях на теб сериозно ти казвам че бих млъкнал защото нали поне със теб се знаем и много добре знаеш че аз винаги бих спорил но ТУК точно бих замълчал защото Nicholay Atanassov просто каза това което ти просто никога няма да можеш да осъзнаеш и да възприемеш.Хубаво си направила че по едно време си се усетила и си спряла да пишеш иначе щеше да ми е още по-смешно.През цялото време докато четох 9-те страници ми беше много забавно как Модератора който трябва да е компетентен по повечето въпроси ако не по всички изведнъж излезе такава че обича боевете със кучета позволява продаването на такиви джаджи които много добре знае как действат на кучето и какво ли още не ...... УЖС ... Nicholay Atanassov ти каза ако вникнеш дълбоко в причината защо кучето лае та се не спира няма да имаш нужда от тези глупости НО ти явно си на принципа "по-лесното и по-бързото пък квото ще да става" .Незнам кой луд е оставил форума в ръцете на тоя психопат но яката се е прецакал.... Забележете шибумито разрешава продажбата на нашийници които пускат ток на кучетата но не разрешава да търся пазар за кученцата ми ..... следователно квото щеш прави ако искаш хвърли кученцата но това не ти е пазар казва на мен защото не и харесва мисълта че съм решил да имам малки кученца но и харесва мисълта че някой продава нашийник който пуска ток и този нашийник утре ще стои на нечие куче и ще бъде измъчвано ...... ПОКЛОН пожелавам ти един такъв нашийник да ти го мушнат в г*за , да се прецака и само ток да пуска !!! Това заслужаваш ти изрод била привърженичка на боевете с кучета и за мисълта че някой пуска ток на кучето си УАУ бравооооооо !!!!!!! После тя на мен ми обяснява колко кучета са били на улицата и кво ли още не ХАХАХ

#164 Потребителят е офлайн   chervenkov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 September 2012 - 01:21 PM

голям спор за няма нищо
все пак всеки си има мнение и не би трябвало да се налага както става тук

#165 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2012 - 03:56 PM

Показване на мнениетоchervenkov, в 29 September 2012 - 01:21 PM, написа:

голям спор за няма нищо
все пак всеки си има мнение и не би трябвало да се налага както става тук

Дори и когато мнението е нечовешко, доказващо присъствие на по-ниско интелектуално стъпало в еволюцията на съответния индивид и застрашава да повлече след себе си незнаещи, но интересуващи се хора ?!

Спорът не е голям. Спорът е съществен, защото оправдава изроденост и жестокост.

Качена снимка
User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#166 Потребителят е офлайн   chervenkov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 October 2012 - 03:03 PM

не виждам смисъл да споря с човек като теб
както казах всеки си има мнение човек като е глупав си е глупав същото е с държанието и обучението към домашния любимец или го правиш правилно или не
а кое е правилно ?????????
много хора много мнения нали се сешташ :db_046:

а ти просто се налагаш

#167 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 05 October 2012 - 05:09 PM

Показване на мнениетоchervenkov, в 05 October 2012 - 03:03 PM, написа:

както казах всеки си има мнение човек като е глупав си е глупав същото е с държанието и обучението към домашния любимец или го правиш правилно или не

а ти просто се налагаш

г-н Червенков,
кой е Николай Атанасов че чак да му се обръща внимание?...
Предлагам първо да прочетете следващият текст,а после ако имате желанието и знанията може да го коментирате :
Имам съседка - млада дама,която се води "стопанка" на клубен далматин.Та този далматин когато за пръв път го видях,беше награден с телетакт,защото "...породата не предполагала контрол върху поведението..." . Мина време и изглежда уредът се "изчерпи",защото "успешно"беше заменен с Flexi - пак заради неконтрилируемото поведение. А в какво се изразяваше то - кучето тегли закопчано на повод и при свободно пускане"трудно" се връща?!?...
И така ден след ден : "...Ред до мен! Аз на кого говоря,ти чуваш ли?!",като разходките продължават не повече от 20мин.
Но изглежда дамата явно е решила,че и ролетъчният повод не е решение и от няколко дни кучето пак е с телетакт.И няма крясъци,всичко е "мирно и тихо",а кучето е супер обучено...
Кой според Вас е виновен и как човек да се справи с тези "проблеми"?
Много ще се радвам ако получа компетентно мнение, а дотогава уважете една моя молба - просто наберете Cynology и натиснете Enter!
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#168 Потребителят е офлайн   chervenkov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 December 2012 - 10:16 PM

да прав си разбрах ти ми мисълта
проблема тук е друг кучето просто иска повече внимание
а колкото колегата не му обращам нито внимание нито пък ме вълнува кой е

успех и весело прекарване на празниците :re_037:

#169 Потребителят е офлайн   chervenkov Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 February 2013 - 08:55 PM

:dog:

#170 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2013 - 09:26 AM

това ,че вие сте достатъчно некадърни и не знаете как може да се използва такова нещо и непрекъснато го цъкате за да причинявате болка на кучето щото ви е ядосало това не значи ,че при правилна употреба няма да подейства на кучето много добре

#171 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2013 - 11:11 PM

Показване на мнениетоsergeii, в 19 February 2013 - 09:26 AM, написа:

това ,че вие сте достатъчно некадърни и не знаете как може да се използва такова нещо и непрекъснато го цъкате за да причинявате болка на кучето щото ви е ядосало това не значи ,че при правилна употреба няма да подейства на кучето много добре

Ще обясните ли на некадърните като как стават тези неща?Но обосновано ако може...
Току виж Ви повярват.
User's Signature

#172 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2013 - 11:26 PM

Показване на мнениетоstarrkopf, в 19 February 2013 - 10:11 PM, написа:

Ще обясните ли на некадърните като как стават тези неща?Но обосновано ако може...
Току виж Ви повярват.

Aз лично с най голямо удоволствие бих обяснила, ама нямам време, да не говорим за фактора дали ще успея да се обоснова :dh_188: .Така, че ... за съжаление въпросът си е отворен :ab_041:Евентуално.

п.п.Ей така за идеята ли, кво ли :ud_009: ?!
Не за друго, ама щото и аз така точно днес :md_064:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#173 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 21 February 2013 - 01:40 AM

дай да ти пусна аз ток обещавам няма да цъкам постоянно а само по веднъж ще видиш че ще ти е "добре". това са педерастки методи и като свикне кучето ти си оставаш един педераст дето цъка едно локи токи като идиот а кучето му си прави пишки с него. :)
User's Signature

Качена снимка

#174 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2013 - 10:55 AM

Показване на мнениетоstarrkopf, в 19 February 2013 - 11:11 PM, написа:

Ще обясните ли на некадърните като мен как стават тези неща?Но обосновано ако може...
Току виж Ви повярват.

Важното е да ми повярват за некадърността си , а иначе щом световните специалисти ги използват ..... защо аз да ги защитавам те са се защитили пред цял свят

#175 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2013 - 11:29 AM

Показване на мнениетоstarrkopf, в 05 October 2012 - 05:09 PM, написа:

Показване на мнениетоchervenkov, в 05 October 2012 - 03:03 PM, написа:

а ти просто се налагаш

г-н Червенков,
кой е Николай Атанасов че чак да му се обръща внимание?...
Предлагам първо да прочетете следващият текст,а после ако имате желанието и знанията може да го коментирате :
Имам съседка - млада дама,която се води "стопанка" на клубен далматин.Та този далматин когато за пръв път го видях,беше награден с телетакт,защото "...породата не предполагала контрол върху поведението..." . Мина време и изглежда уредът се "изчерпи",защото "успешно"беше заменен с Flexi - пак заради неконтрилируемото поведение. А в какво се изразяваше то - кучето тегли закопчано на повод и при свободно пускане"трудно" се връща?!?...
И така ден след ден : "...Ред до мен! Аз на кого говоря,ти чуваш ли?!",като разходките продължават не повече от 20мин.
Но изглежда дамата явно е решила,че и ролетъчният повод не е решение и от няколко дни кучето пак е с телетакт.И няма крясъци,всичко е "мирно и тихо",а кучето е супер обучено...
Кой според Вас е виновен и как човек да се справи с тези "проблеми"?
Много ще се радвам ако получа компетентно мнение, а дотогава уважете една моя молба - просто наберете Cynology и натиснете Enter!

не можеш да отричаш нещо само защото има олигофрени
Разхождам си аз кучето срещаме бигало-подобно куче което ходи на повод когато стопанката видя моето куче пусна нейното игра страхотна работа всичко беше наред докато нейното куче не намери умрял гълъб Жената започна да гони кучето и да пищи викайки го след 10 мин. гонене аз му настъпих повода тя го хвана и започна да го бие през муцуната с дървен крак от табуретка за да пусне кучето гълъба Моят въпрос е ти в тази ситуация къде видя токов или строг нашийник ? КОГАТО ХОРАТА СА ПРОСТИ ТЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ НАЧИН ДА СПУКАТ ЖИВОТНОТО ОТ БОЛКА ЗА НИЩО дали ще бъде с крак от табуретка или със строг или с ток или с повода да си бият кучето няма никакво значение те са си олигофрени ,а ние българите страдаме от диагноза АЗ разбирам от всичко и няма земна сила на света която да ми обясни ,че не е така Точно заради това искам да ви обясня ,че почти всички сте некадърни собственици на кучета и ако го установите случайно тогава мога и да се постарая да ви обясня как се използват тези нашийници

#176 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2013 - 12:32 PM

Aко бях малко по-внимателен при четенето на мненията Ви,уважаеми Сергей,щях да забележа че произхождате от прочутите родове на "Кадъркови" и "Знаянчеви"...
Щом е така обяснителю,пръснете семето на познанието в нивата на невежите.
Само едно уточнение - после ще Ви чете половин Европа .Не Ви карам да бързате,подгответе се колкото е нужно и атакувайте "простаците"....
Голям смях ще падне.
User's Signature

#177 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2013 - 02:16 PM

малко е :) поне цял свят трябва да чете аз за кво да се хабя излишно :) а от такива като теб достатъчно смях пада :rc_036:

#178 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2013 - 04:39 AM

Показване на мнениетоsergeii, в 25 February 2013 - 02:16 PM, написа:

малко е :) поне цял свят трябва да чете аз за кво да се хабя излишно :) а от такива като теб достатъчно смях пада :rc_036:

Само че за разлика от теб,аз не питам откъде да си купя куче,нали? От хлебарницата Сергей,от там си купи!
И чудно как само теб разсмивам?...
Можеш да ми върнеш жеста - разсмей ме както го правя аз.
User's Signature

#179 Потребителят е офлайн   sergeii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2013 - 04:17 PM

по-голямата разлика е ,че аз не се правя на треньор и не си налагам експертното мнение за неща които не разбирам :af_089: а съм 100% сигурен ,че тези нашийници работят стига да знаеш как и кога и за какви кучета ,а ти понеже не знаеш как и кога ги отричаш и се правиш на велик майстор .Аз когато не знам си питам и не ме е срам от това.

#180 Потребителят е офлайн   mlad6ito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:AMERICAN PITBULL TERRIER

Публикувано: 26 February 2013 - 06:33 PM

Използват ги повечето треньори, защото в нормалните държави това си е индустрия, не е като в България. По същата причина и фармацевтичните компании продават хапчета с вода и захар. Обаче въпроса е какво става след като кучето свикне с болката от "душача", ел.нашийник или друго приспособление?! Тия неща се ползват само в ОБУЧЕНИЕТО те не са неща за постоянна употреба, не става да си цъкаш копчето и то да не лае или да идва при теб. Това са бързи резултати, но са временни и достатъчни за да се приберат парите на "обучавания" стопанин и неговото куче. За това и сийзър милан ги ползва, защото е достатъчно да заснеме след това колко слушка кучето и епизода да се монтира успешно това е. Няма по-добро средство от възпитанието на кучето като искаш да идва, като искаш да не лае или каквото там искаш ТРЯБВА ДА ГО НАУЧИШ то е животно и ти трябва да го научиш.
User's Signature

Качена снимка

• (18 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема