Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5961 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 July 2008 - 06:16 PM

Цитат

чакам да ми кажеш от коя изложба са ме върнали? и чакам извинение за това , ,,че като са ме върнали, съм била недоволна и съм отишла в макк,,. глупости неземни, господи боже и твойте вересии....... :rolleyes: :huh:

анннннно, не ма предизвиквай да приказвам, щото много неща ша кажа и пак ша започнеш да ми напомняш, че акъла ми колкото на мойте кокошки  :yahoo:

по-добре са вслушай в караманчо. дръж са за Мурджо и останалите от компанията и ша станеш баш каракачанкаджийка.
User's Signature

Качена снимка

#5962 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 08:21 PM

[quote author=annna link=topic=5001.msg449109#msg449109 date=1216810762]
...имам си 5 бокчета и 1 кк.....

Хе -хе и как ги раздели по произход ?
Така са ти казали тези които са ти ги продали ли ?
Ако отидеш на някоя изложба, независимо на кой от клановете и примерно не ти позволят да виждаш
надписа на изложбата и собственниците , а само кучетата, дали ще познаеш какви са ?
Как някой според интересите на собственниците си  ги е нарекъл - БОК или КК. :blink:
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#5963 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 08:28 PM

[quote author=Петков link=topic=5001.msg449407#msg449407 date=1216837316]

Ако отидеш на някоя изложба, независимо на кой от клановете и примерно не ти позволят да виждаш
надписа на изложбата и собственниците , а само кучетата, дали ще познаеш какви са ?
Как някой според интересите на собственниците си  ги е нарекъл - БОК или КК. :blink:
[/quote]

[size=13]То КК-то й го дади Отговорника по селекция, демек специлиста по развъждане на КК, тъй чи като ти казва чий КК, значи наистина й КК  ;D

виж, онуй от дядо поп от Караджалово й друга работа. То й "миндил" 
[/size]  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5964 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 09:48 PM

[quote author=ildefrance link=topic=5001.msg449410#msg449410 date=1216837697]
[quote author=Петков link=topic=5001.msg449407#msg449407 date=1216837316]

[/quote]

[size=13]То КК-то й го дади Отговорника по селекция, демек специлиста по развъждане на КК, тъй чи като ти казва чий КК, значи наистина й КК  ;D

виж, онуй от дядо поп от Караджалово й друга работа. То й "миндил" 
[/size]  :yahoo:
[/quote]

Къф е тоя "отговорник".
Той дали е виждал жив каракачанин, та и от кучета да отбира.
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#5965 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 July 2008 - 09:56 AM

та от коя изложба са ме върнали? и си чакам извинението.............
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#5966 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 01:43 PM

Цитат

Аннно, не ша ти са извиня. Не щото съм сбъркал ами щото ти си от таз категория ора дето най-им приляга да бъдат в категорията не презираните. Тъй чи, ако съм казал нещо не до там точно, причината е незначителна пред туй което ти прайш умишлено.

Дали са те върнали от изложба или си се скарала с тоз или онзи щото искаш да идиш на изложба с куче без документи туй са детайли. Важна й същността.

Дали си била обаче в една организация и щото ти убива на личнити интереси и веднага припкаш при други туй вече й съществено и аз му викам МОРАЛ. Само чи в случая с тебе туй й ЛИПСА на МОРАЛ.

Аз (в същност туй не тряа да та събаря, щото аз съм си просто аз) не моя да уважавам хора които са люшкат насамнатам единствено в името на интереса и на накърнено достойнство (което всъщност нямат).

Аз не моя да уважавам такива като Муржо, дето немой да си напише името, дето орева орталъка, че й за българското, че развъжда и продава БОК по света и като не му дадаха медал или нещо подобно хоп веднага при народните плюнки, веднага от БОК кучатта му станаха КК, че и автентични, веднага забрай от къде й тръгнал, как тръгнал и на гърба на кого успя да постигни той дето всъщнос си въобразява чей постигнал.

Ти, зе едно кучи от тоз същия Отговорник по Селекцията  :huh: и хайде-е-е-е, сичко друго за тебя вече й миндили.

Един човек, който претендира да са занимава с кучета, а нарича собствените си миндили, декларира, че туй ша махна, туй ша остаяя и т.н. не е нищо друго освен един безличен червей.

Аннно, аз имам сигур повече кучета от тебя. Ако ползвам твойти думи мойти не са миндили, ами от миндил нагоря. Според твойти киноложки разбирания едно не става за свят. Едното куца, другото без око, третото подхвърлено, четвъртото и Господ не мой позна от кви кучета й излязло, ама за разлика от тебя Аннно, аз ни едно от тях не бих махнал, заменил или нарекал миндил в смисъла, който ти влагаш в таз дума.

И знаиш ли що Аннно щото аз наистина обичам кучатта. И щото ощи толкоз да намеря или да ми подфърлят кьорави, сакати, проскубани пак ша ги зема и пак ша ги гледам.

Щото Аннно ако претендираш да са занимаваш с кучата първо тряя да имаш сърце. Ама сърце пълно с емоции, а не кат твойто, обвито в лой.

Тъй чи Аннно, аз не моя да са извинявам на итересчии и ора, за които кучето и някаква цел, а не тръпка и любов.

Фалиш са, че документите на кучатта ти били в пакпи и незнам си кво още.

Що мари Аннно, щото ги обичаш ли. Не е за туй. Повярвай ми, ако ти сама не искаш да си го признайш.

Мойти кучата нямат документи и нямам папки дето да ги държа, ама за мойти моя да ти кажа много повичи, отколкото ти за твойти и знайш ли що щото ти твойти ги разнасяш насам-натам именно да пълниш папки с документи, а пък аз мойти си ги гледам и са мъча да им дам туй, дето те ми дават, независимо че сичките до едно са миндили. И туй нещо Аннно са казва Любов. Тя не са събира в папки, не са изразява в купи, медали и грамоти и не са показва само по сборищата на такива дет са събират подобни на тебя.

Ама много ти отделих, пък тъй или иначе не ша го схваниш. Пък и сама казваш, че акъл не искаш.

Знайш ли кой не иска акъл Аннно. Тотално тъпия !!! Явно си знайш мястото, знайш са и колко струваш.

Виж за едно нещо моя да ти са извиня. Извинявам са, че опитах да ти кажа нещо, щото мислях, че си по-различна.

Извинявай Анно. Грешката й моя, че кат та гледам в кучкарски форум та мислях за истинска кучкарка. Май съм са убъркал като съм добавял три букви повичи, както ти сама си ги добавяш.
User's Signature

Качена снимка

#5967 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 02:03 PM

Бъркаш по няколко пункта.

Първо не е застаряваща. Амай по-лошо. тя й от онез дето ими викат "зелено откъснати".

Такива ни узряват никогаж. те направо загниват.

Пък колкото до появяването - и тук бъркаш. Ша са появи. Дебелооките нямат ни срам, ни морал.
User's Signature

Качена снимка

#5968 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 02:52 PM

Цитат

Цитат

Аннно,

Аз (в същност туй не тряа да та събаря, щото аз съм си просто аз) не моя да уважавам хора които са люшкат насамнатам единствено в името на интереса и на накърнено достойнство (което всъщност нямат).
....

Един човек, който претендира да са занимава с кучета, а нарича собствените си миндили, декларира, че туй ша махна, туй ша остаяя и т.н. не е нищо друго освен един безличен червей.

Аннно, аз имам сигур повече кучета от тебя. Ако ползвам твойти думи мойти не са миндили, ами от миндил нагоря. Според твойти киноложки разбирания едно не става за свят. Едното куца, другото без око, третото подхвърлено, четвъртото и Господ не мой позна от кви кучета й излязло, ама за разлика от тебя Аннно, аз ни едно от тях не бих махнал, заменил или нарекал миндил в смисъла, който ти влагаш в таз дума.

.....
Тъй чи Аннно, аз не моя да са извинявам на итересчии и ора, за които кучето и някаква цел, а не тръпка и любов.

:yahoo:

#5969 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 03:10 PM

франсе,ела ми на гости пък аз ще пусна миндила да те посрешне,дано да излезеш жив от двора
всички кучета дето не са " Ваши" са миндили :huh: що ли ви чета простотиите........

#5970 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 03:16 PM

Цитат

що ли ви чета простотиите........

Прав си. Не ги чети.
и безтуй ти личи, кво си схванал от написаното  :huh:
User's Signature

Качена снимка

#5971 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 03:25 PM

не ме интгересува и не съм ги чел-това си е моето куче и аз си го харесвам каквото ида е БОК, КК и каквото ще да се нарече ,ако не го бях взел от попа ще ше да е отк някой друг и пак щях да го харесвам по същия начин - дано да разбереш

#5972 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 03:41 PM

Цитат

не ме интгересува и не съм ги чел-това си е моето куче и аз си го харесвам каквото ида е БОК, КК и каквото ще да се нарече ,ако не го бях взел от попа ще ше да е отк някой друг и пак щях да го харесвам по същия начин - дано да разбереш

кукумявчо, не са явявай неподготвен.

като искаш да пишеш и да си мислиш, че имаш тежест, първо са научи да четеш. и най-важното - да мислиш!!!

пък после може и да са опиташ да кажиш нещо.
User's Signature

Качена снимка

#5973 Потребителят е офлайн   PE6O459 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 03:53 PM

ти ,франсе нищо не си разбрал ,не аз-казах ти ,че ми е все едно от кого ми е кучето ,обичам си го каквото е .не се боря за развъдник или да се бия в гърдите ,че кучето ми е от еди кого си,няма да продавам или да искам пари за субсидия-аз имам такова куче и за туй рекох да прочета нещо в този форум,ама тука се налива от пусто в празно и все едно и също ,а ти се изживяваш като коректив..........дано вече да си разбрал

#5974 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 04:05 PM

Цитат

ти ,франсе нищо не си разбрал ,не аз-казах ти ,че ми е все едно от кого ми е кучето ,обичам си го каквото е .не се боря за развъдник или да се бия в гърдите ,че кучето ми е от еди кого си,няма да продавам или да искам пари за субсидия-аз имам такова куче и за туй рекох да прочета нещо в този форум,ама тука се налива от пусто в празно и все едно и също ,а ти се изживяваш като коректив..........дано вече да си разбрал

абе ей! ти пък кой си :o
допреди малко някаква кукумявка ми пишеше, сега от негово име ти са явяваш :huh:
че нищо не си разбрал, не си разбрал.
някой да й казал нещо лошо за кучатта. нали точно туй писах, че мойти са миндили на миндилите ама са много по-скъпи за меня от тез на оная интирисчийка. Ама като не четеш, пък бързаш да ся изяваваш :huh:

пък кат са налива от пусто в празно, земи налей ти малко акъл, белким на научиш на нещо.  :-
само да ни са окажеш и ти балон под налягане. аз съм глуповат, ама много ги усещам  :yahoo:

и първо земи са изясни кой кой си - кукумявник или тоз закодирания с цифрите.
User's Signature

Качена снимка

#5975 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 04:30 PM

детето си пише с негов приятел и объркахме кодовете,какво прави ана аз не знам
един път съм ходил на изложба ,писал си че попското куче е миндил и се ядосах
миндил ,миндил ,ама мой- най хубавия айде че ми писна вече чао

#5976 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2008 - 04:46 PM

Цитат

детето си пише с негов приятел и объркахме кодовете,какво прави ана аз не знам
един път съм ходил на изложба ,писал си че попското куче е миндил и се ядосах
миндил ,миндил ,ама мой- най хубавия айде че ми писна вече чао

абе хей  :huh:
кат ти казвам, че са явяваш неподготвен, ти не вярваш.
ти не виждаш ли, че съм цитирал таз изменничката бре :rolleyes:
толкоз ли си куха лейка или наистина не схващаш написаното.
казах, ако ползвам речника на тъз същата - мойти тряа да са на-големити миндили, ама не ги давам за нито едно на никой друг.
схващаш или не схващаш. :huh:
чети внимателно преди да тръгнеш с рогата напред :(

нито знам попа, нито му знам кучатта, нито ма интирисуват.
казах как реагира КУЧКАрката. нейнити докат бяха БОК, станаха извиднаж миндили, пък туй дето й го дади оня - Отговорника по селекцията стана извиднаж "автентично" каракачанско  ;D

ха сега, ако тръгниш пак да подскачаш, първо са поразрови и почети пък посля са изживявай като "писател" :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5977 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 10:22 AM

Илде,защо така дружно нападате адаша,как може да и даваш пълна характерестика,това е възможно,ако си бил в тесен контакт с нея и не за ден-два,нима знаеш всичко за нея и кучетата и,да не би да сте били женени,чудя се как е възможно да нападате една жена така разгорещено,това ли е начина?
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#5978 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 10:44 AM

Цитат

Илде,защо така дружно нападате адаша,

Защото съм фен на мисълта дето караманчо си я сложал за подпис: "Предателите никой не ги обича"
Опазял ма Господ да имам жена като това женско създание.
Пък от тесян контакт ма й страх, чи да ни зема да прихвана 
:yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5979 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 10:57 AM

Илде,а притчата за Мария Магдалена знаеш ли я?:"Който от вас е без грехове,нека пръв хвърли камък..."
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#5980 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:01 AM

Цитат

Илде,а притчата за Мария Магдалена знаеш ли я?:"Който от вас е без грехове,нека пръв хвърли камък..."

Анче, а ти знайш ли че Иисус казва на едно място "Ще дойда с огън и меч" ?!

Не са изживявай като адвокат, да не подхвана и тебя. таман зе да ми харесваш  ;D
User's Signature

Качена снимка

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена