Цитат
та от коя изложба са ме върнали? и си чакам извинението.............
Аннно, не ша ти са извиня. Не щото съм сбъркал ами щото ти си от таз категория ора дето най-им приляга да бъдат в категорията не презираните. Тъй чи, ако съм казал нещо не до там точно, причината е незначителна пред туй което ти прайш умишлено.
Дали са те върнали от изложба или си се скарала с тоз или онзи щото искаш да идиш на изложба с куче без документи туй са детайли. Важна й същността.
Дали си била обаче в една организация и щото ти убива на личнити интереси и веднага припкаш при други туй вече й съществено и аз му викам
МОРАЛ. Само чи в
случая с тебе туй й ЛИПСА на МОРАЛ.
Аз (в същност туй не тряа да та събаря, щото аз съм си просто аз) не моя да уважавам хора които са люшкат насамнатам единствено в името на интереса и на накърнено достойнство (което всъщност нямат).
Аз не моя да уважавам такива като Муржо, дето немой да си напише името, дето орева орталъка, че й за българското, че развъжда и продава БОК по света и като не му дадаха медал или нещо подобно хоп веднага при народните плюнки, веднага от БОК кучатта му станаха КК, че и автентични, веднага забрай от къде й тръгнал, как тръгнал и на гърба на кого успя да постигни той дето всъщнос си въобразява чей постигнал.
Ти, зе едно кучи от тоз същия
Отговорник по Селекцията :huh: и хайде-е-е-е, сичко друго за тебя вече й миндили.
Един човек, който претендира да са занимава с кучета, а нарича собствените си миндили, декларира, че туй ша махна, туй ша остаяя и т.н. не е нищо друго освен един безличен червей.
Аннно, аз имам сигур повече кучета от тебя. Ако ползвам твойти думи мойти не са миндили, ами от миндил нагоря. Според твойти киноложки разбирания едно не става за свят. Едното куца, другото без око, третото подхвърлено, четвъртото и Господ не мой позна от кви кучета й излязло, ама за разлика от тебя Аннно, аз ни едно от тях не бих махнал, заменил или нарекал миндил в смисъла, който ти влагаш в таз дума.
И знаиш ли що Аннно щото аз наистина обичам кучатта. И щото ощи толкоз да намеря или да ми подфърлят кьорави, сакати, проскубани пак ша ги зема и пак ша ги гледам.
Щото Аннно ако претендираш да са занимаваш с кучата първо тряя да имаш сърце. Ама сърце пълно с емоции, а не кат твойто, обвито в лой.
Тъй чи Аннно, аз не моя да са извинявам на итересчии и ора, за които кучето и някаква цел, а не тръпка и любов.
Фалиш са, че документите на кучатта ти били в пакпи и незнам си кво още.
Що мари Аннно, щото ги обичаш ли. Не е за туй. Повярвай ми, ако ти сама не искаш да си го признайш.
Мойти кучата нямат документи и нямам папки дето да ги държа, ама за мойти моя да ти кажа много повичи, отколкото ти за твойти и знайш ли що щото ти твойти ги разнасяш насам-натам именно да пълниш папки с документи, а пък аз мойти си ги гледам и са мъча да им дам туй, дето те ми дават, независимо че сичките до едно са миндили. И туй нещо Аннно са казва
Любов. Тя не са събира в папки, не са изразява в купи, медали и грамоти и не са показва само по сборищата на такива дет са събират подобни на тебя.
Ама много ти отделих, пък тъй или иначе не ша го схваниш. Пък и
сама казваш, че акъл не искаш.
Знайш ли кой не иска акъл Аннно. Тотално тъпия !!! Явно си знайш мястото, знайш са и колко струваш.
Виж за едно нещо моя да ти са извиня. Извинявам са, че опитах да ти кажа нещо, щото мислях, че си по-различна.
Извинявай Анно. Грешката й моя, че кат та гледам в кучкарски форум та мислях за истинска кучка
рка. Май съм са убъркал като съм добавял три букви повичи, както ти сама си ги добавяш.