И до ден днешен смесвам гранулата, защото суха не я яде изобщо, освен ако не съм го оставила 2 дни на пости и молитва...
Аз варя ориз (ама както си го правя за нас си - с всичките подправки и добавки) в бульона от пилешките дробчета, или пилешките шийки, които съм му купила. И смесвам гранулите с лъжица-две оризче, плюс малко бульонче (ама много малко, само да се умиришат) и няколко дробчета или шийки, накъсани вътре.... Ние имаме табиет...ядем кокали - свинско или телешко рагу. Те се варят отделно. И за разядка ползваме кокал. Слага се кокала отделно, купата е пълна...и се почва - първо кокала...после цялата паница до блясък...

Ползвала съм и другия вариант - като награда - изяжда си яденето и получава 1 кокал като награда. Действат безотказно. Ние сме на 2-клас храна - Nutra Nuggets - черна, която комбинираме с Flatazor , сега обаче вноса на Нутрата закучи и в момента сме само на Флатазора, който е по-скъп, но хич не му харесва на наш Хачико...Хапваме вече 5 ден витамините Топ10. С триста зора. Тъпчем ги в гърлото, щот ми прави номера и не ще да помирише ядене, откакто се опитах на 2 пъти да му ги сложа в храната - оглозга всичко и изплю хапчетата, гадта...

Но аз му надвивам на ината и му ги давам директно, въпреки че ме ръмжи, и честно да ви кажа, откак ухапа съседката мен направо си ме е страх от него...

Но определено апетитът му нарасна - без значение от жегата - яде!!! Миналата година по това време едва хапваше един път на два дни...
Сега едно ново нещо, което установих сутринта... Всички местни общини имат нова програма за платените данъци. Тоест - всеки от вас, като един примерен данъкоплатец, собственик на куче, трябва отново да подаде декларация в кметството. Носете копие на паспорта, или самият документ. В декларацията се вписва номера на чипа. Освен това - в общината трябва да се отиде и на друго място, освен за данъка - някакъв отдел Екология, доколкото разбрах, но аз ще ходя в сряда сутрин, ще регистрирам кучето и ще ви информирам допълнително. Това са новите наредби - ходиш като гламав и малоумстваш с тъпи чиновнички...

Поздрави от нас. Ние сме добре, топло ни е, тежко ни е, но ни се играе все таки...тази сутрин ни заскрибуца с една топка в 4 часа...ГОЛЯМА ДУША МИ Е...ИДЕ МИ ДА ГО СМАЧКАМ ПРОСТО...