wind, в 04 October 2012 - 06:33 AM, написа:
Лилианас (липсва ми латиницата), не си спазила точка 3 и от там ти е проблема!
(Наблягам на РАЗУМНОТО обмисляне на ситуацията и превъзмогване на емоциите).
Аз също "Наблягам на РАЗУМНОТО обмисляне на ситуацията и превъзмогване на емоциите", но с това което прочитам ефекта ще е обратен!
Дори и да бърка Лили "в т.3" мислейки, че Хачи много ще страда от раздялата със семейството им и че "новят стопанин" е два ли не е мисия невъзможна, тя отново го прави от любов към Хачи.....Ето в тази насока я посъветвайте - не с нападки и ирония, а със загриженост......Момента е много деликатен и споделяно тук ще е от полза както на бъдещите собственици на акити, така и за всички нас! И най-вече на благополучното развитие на историята българският Хачи.
До Лили
Лили, отговарям публично на съобщението ти от снощи.
Толкова те обичам и те ценя като човек - ти го знаеш, именно за това ще бъда 100% откровенна.
Не си мисли, че никой няма да може да се справи с Хачи, сигурна съм, че има такива хора - не знам къде са, никой не мога да ти препоръчам, но ги има......Знам и друго - мислиш си, че той много ще страда....Да, ще страда ! Но той е "просто куче"....пък и не е казано, че завинаги ще се разделяш с него, може да има и други варианти......помислете всички тук! Помислете добронамерено и загрижено! Помислете за кучето и за ноговият собственик с любов....сигурна съм, че може да се излисли нещо различно...
Лили, знам и друго - само на мен имаш доверие. Това е огромна чест, която не знам дали изобщо съм я заслужила.....Знаеш, че ако имам възможност бих се наела заедно с теб да се опитаме да променим Хачи, но физически нямам тази възможност. Споделя съм и друг път, че се разкъсвам на много места за да имам тази възможност сега , тук в България да правя това, което искам.....
Вярвам в теб и правилното ти решение - аз съм с теб!
Петя