Акита
Публикувано: 07 April 2013 - 09:38 PM
face to face, в 07 April 2013 - 06:08 PM, написа:
Това с профилите ми е много ясно

Аз предлагам вместо да пишете от различни профили по-добре влезте във вашия и започнете да задавате смислени въпроси, ако не да започна аз да ви ги задавам

Кои стои зад многото ви профили?
Не, че ще ми отговорите истината, ама не сте преценили правилно. В темата има хора, които искат да научат нещо повече за породата, отколкото да се занимават с интриги и подигравки! Нали не си мислиш, че съм се вързала много на нездравият ви интерес?!?!?!? Бях достатъчно търпелива и отговорих на въпросите ви. Ако искаш да разбереш кой какъв ми е спокойно можеш да ми се обадиш по телефона или да се видим лично

Преди време имах приятел или гадже, или не знам как му казват в момента по-младите, който беше един от първите основатели на бойните изкуства в България. От него научих малко, но полезни неща, които скоро не съм ги прилагала

Приятна вечер и по-спокойно я карайте

Лека нощ от мен, освен за кучета мисля и за много други неща.....

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 08 April 2013 - 08:59 AM
akitaface2, в 07 April 2013 - 09:41 PM, написа:
Извинявайте, ако сте се почувствали засегнати, но съгласете се, че аз не знам кой стои зад профилите, особено ако са направени с цел заяждане. Темата е Акита и както виждате отговарям на въпросите ви и си обменяме взаимно информация.
Нищо в живота не стои на едно място - т.е. променя се! Визуално и ние се променяме във времето, както и хората в определени среди също се сменят. Съвсем нормално е да има нова смяна както при хендлерите, така и при развъдниците, така е във всички области на живота. Кой и как обаче ще се развие, кой как ще работи и какви резултати ще постигне е съвсем друга тема. Затова отворете сърцата и мирогледа си и ако имате мечти просто ги следвайте! Тук и сега! Живота е прекалоно кратък за водене на безсмислени битки при това на ниско ниво!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 08 April 2013 - 09:22 AM
akitaface2, в 08 April 2013 - 07:14 AM, написа:
Аз мисля, че ви отговорих вече

Петя Кръстева, в 07 April 2013 - 01:05 PM, написа:
face to face, в 07 April 2013 - 11:23 AM, написа:
Eмо задължително ще изкара професионалните курсове. Отдава му се много добре, кучетата го слушат и се справя с лекота

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 08 April 2013 - 10:26 AM
akitaface2, в 08 April 2013 - 07:33 AM, написа:
А какво значи думата "опит"? Едно и също действие правено многократно за продължителен период от време

Emo24 ти свиквай

Правило 1 - Приятел на ринга ти е само кучето!

Другите правила после - ти някои от тях ги знаеш

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 08 April 2013 - 12:38 PM
akitaface2, в 08 April 2013 - 09:15 AM, написа:
Обясненията ми са по-добри от въпросите ти, или може би са за друг тип хора - вервай ми!
На такива въпроси как да ти отговори човек за да спеш да ги задаваш. Ако толкова искаш пробвай и ти да изведеш куче без "опит"

Хубав ден на всички!!!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 08 April 2013 - 03:19 PM
akitaface2, в 08 April 2013 - 11:15 AM, написа:
Не, ти си зле. Намери си друга тема, където да пробутваш плоските си опити за заяждане. Темата е "АКИТА", а не списание "Блясък". Съжалявам, че се меся, но аз съм от хората, които са нови за акитата и искам наистина да чета за тях, не интриги.
Петя, изобщо не се впечатлявай от инфантилното поведение в последните няколко страници (сигурна съм, че не си

Страхотни кучета, наистина! А тези тигрови акити са ми изпили мозъка - толкова красиви! :) Влюбена съм в Имари

Нашето Хаче е станал огромен

Но това куче с ръка на сърцето мога да кажа, че вече ми е семейство. Обичта му и предаността му се чете в очите. Толкова е премерен в поведението си - уважава пространството ми и не се натрапва (макар, че винаги съм готова да го лигавя

И както Лили каза - няма такова виновно поведение като гузна акита

Лили, много се надявам на твоето Хаченце да му излекуват ушенцето - доста неприятно за куче. :(
Един въпрос отново :) Баща ми беше срещнал една съседка в квартала и тя каза, че на нейния Хачико тя му дава да яде след разходка, а аз правя обратното. Вие как храните вашите кучета? Преди или след разходка? Също така беше казала на баща ми, че не трябвало да ядат риба

Иначе откъм здравословна гледна точка точно си виках, че вече е пушка и преди 3-4 дни му излезе някво като... топче? Усеща се между последните му ребра. Не е много голямо (колкото... 2-3 бадема?!), не расте май и не го боли като го пипам, но ще се ходи при чичо доктор. Притеснява ме, че на приятеля ми му казали, че това образувание може да е лимфом?! :?
Публикувано: 08 April 2013 - 04:02 PM

За храненето след разходка е права вашата съседка, но не и за рибата. Аз моите ги храня минимум 30 минути след разходка, когато починат малко и се успокоят. Тогава спокойно може да храносмилат

Мартина, пусни малко снимки да го видим вече пораснал

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 08 April 2013 - 07:19 PM
Курсовете са от много голяма помощ.Петя,няма да сгрешиш ако заложиш на обучението на това дете.
Някоя снимчица няма ли :) ?

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 08 April 2013 - 08:42 PM

Емо, а ти не се възгордявай все пак - чака те сериозна работа

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева