Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3381 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 April 2013 - 04:19 PM

Откъде се намерихте с Емо как въобще го избрахте

#3382 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2013 - 04:23 PM

Eмо ни е роднина, не сме го търсили :smile: Вие май сте му фенка :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3383 Потребителят е офлайн   face to face Икона

Публикувано: 07 April 2013 - 08:08 PM

Във момента съм си забравила паролата на другия профил и пиша от другия ми фенка съм му та роднина ви е а от къде има такова спокойствие.

#3384 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2013 - 09:38 PM

Показване на мнениетоface to face, в 07 April 2013 - 06:08 PM, написа:

Във момента съм си забравила паролата на другия профил и пиша от другия ми фенка съм му та роднина ви е а от къде има такова спокойствие.

Това с профилите ми е много ясно :ab_041: :ab_041: :ab_041: Спокойствието го е наследил от роднините си - внук ми е :ab_041:
Аз предлагам вместо да пишете от различни профили по-добре влезте във вашия и започнете да задавате смислени въпроси, ако не да започна аз да ви ги задавам :ab_041: :ab_041: :ab_041: Като начало първи въпрос:

Кои стои зад многото ви профили?

Не, че ще ми отговорите истината, ама не сте преценили правилно. В темата има хора, които искат да научат нещо повече за породата, отколкото да се занимават с интриги и подигравки! Нали не си мислиш, че съм се вързала много на нездравият ви интерес?!?!?!? Бях достатъчно търпелива и отговорих на въпросите ви. Ако искаш да разбереш кой какъв ми е спокойно можеш да ми се обадиш по телефона или да се видим лично :ab_041:
Преди време имах приятел или гадже, или не знам как му казват в момента по-младите, който беше един от първите основатели на бойните изкуства в България. От него научих малко, но полезни неща, които скоро не съм ги прилагала :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Приятна вечер и по-спокойно я карайте :md_064: Ако искате да направите нещо - просто го направете! Излезте от черупката си - пардон от фалшивият си профил и бъдете себе си!

Лека нощ от мен, освен за кучета мисля и за много други неща.....
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3385 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2013 - 11:41 PM

Значи не се злоби Петя просто ми е интересно за това какъв е и как се справя с кучетата ви без да има опит това е истинския профил другия незнам на кой е ,но не е мой явно пак от онези итригантки е

#3386 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 08:59 AM

Показване на мнениетоakitaface2, в 07 April 2013 - 09:41 PM, написа:

Значи не се злоби Петя просто ми е интересно за това какъв е и как се справя с кучетата ви без да има опит това е истинския профил другия незнам на кой е ,но не е мой явно пак от онези итригантки е

Извинявайте, ако сте се почувствали засегнати, но съгласете се, че аз не знам кой стои зад профилите, особено ако са направени с цел заяждане. Темата е Акита и както виждате отговарям на въпросите ви и си обменяме взаимно информация.

Нищо в живота не стои на едно място - т.е. променя се! Визуално и ние се променяме във времето, както и хората в определени среди също се сменят. Съвсем нормално е да има нова смяна както при хендлерите, така и при развъдниците, така е във всички области на живота. Кой и как обаче ще се развие, кой как ще работи и какви резултати ще постигне е съвсем друга тема. Затова отворете сърцата и мирогледа си и ако имате мечти просто ги следвайте! Тук и сега! Живота е прекалоно кратък за водене на безсмислени битки при това на ниско ниво!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3387 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 09:14 AM

Петя ти си уникална просто питам какъв е Емо според теб

#3388 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 09:22 AM

Показване на мнениетоakitaface2, в 08 April 2013 - 07:14 AM, написа:

Петя ти си уникална просто питам какъв е Емо според теб

Аз мисля, че ви отговорих вече :smile: Ако имете конкретно питане за него ще ви отговоря :ab_041: Пък и той самият ще се включи и ще ви отговори лично.

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 07 April 2013 - 01:05 PM, написа:

Показване на мнениетоface to face, в 07 April 2013 - 11:23 AM, написа:

Петя, какво имаш предвид с това за професионалния хендлинг последно Емо ще завърши ли курсовете за хендлер или ще си остане като не дипломиран хендлер.

Eмо задължително ще изкара професионалните курсове. Отдава му се много добре, кучетата го слушат и се справя с лекота :smile: Една такава особена, спокойна лекота, която трябва да я имаш отвътре - той я има! Освен това излъчва спокойствие, което се отразява не само на кучетата, но така въздейства и на хората. Ако е постоянен, упорит и наистина иска да се занимава с такава дейност му предричам блестяща кариера. От него зависи :smile:

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3389 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 09:33 AM

Добре Петя а как се представя куче с толко малко опит

#3390 Потребителят е офлайн   Emo24 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 09:55 AM

Какво по-точно искате да знаете за мен Петя ви отговори на повечето въпроси ама вие ставате много нагли какво ви става.
Извинявайте, ама какви са тези въпроси - аз съм 13 години и не задавам такива тъпи въпроси

#3391 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 10:26 AM

Показване на мнениетоakitaface2, в 08 April 2013 - 07:33 AM, написа:

Добре Петя а как се представя куче с толко малко опит

А какво значи думата "опит"? Едно и също действие правено многократно за продължителен период от време :ab_041: "Опита" може да бъде - никакъв, малък и голям :ab_041: :ab_041: :ab_041: Ние сме с никакъв и малък "опит"! За да се започне "опитването" трябва да си сложиш "главата в торбата" и да действаш :ab_041: Имаше една българска поговорка - "Прави каквото трябва и каквото мислиш, че е правилно - пък да става каквото ще!" Ще падна от смях с обясненията си....Извинявай на колко години си? :ab_041:

Emo24 ти свиквай :ab_041:

Правило 1 - Приятел на ринга ти е само кучето! :ab_041:

Другите правила после - ти някои от тях ги знаеш :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3392 Потребителят е офлайн   akitaface2 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 11:15 AM

Петя много си зле кви са тия тъпи обеснения зле си повярвай

#3393 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 12:38 PM

Показване на мнениетоakitaface2, в 08 April 2013 - 09:15 AM, написа:

Обясненията ми са по-добри от въпросите ти, или може би са за друг тип хора - вервай ми!
На такива въпроси как да ти отговори човек за да спеш да ги задаваш. Ако толкова искаш пробвай и ти да изведеш куче без "опит" :ab_041: Няма нищо страшно да се представиш зле, ако нямаш "опит", но е жалко да имаш такъв и да се правиш на интересна със задаване на тъпи въпроси, като разчиташ на анимността тук!

:ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:

Хубав ден на всички!!!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3394 Потребителят е офлайн   MartinaV Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 08 April 2013 - 03:19 PM

Показване на мнениетоakitaface2, в 08 April 2013 - 11:15 AM, написа:

Не, ти си зле. Намери си друга тема, където да пробутваш плоските си опити за заяждане. Темата е "АКИТА", а не списание "Блясък". Съжалявам, че се меся, но аз съм от хората, които са нови за акитата и искам наистина да чета за тях, не интриги.

Петя, изобщо не се впечатлявай от инфантилното поведение в последните няколко страници (сигурна съм, че не си :ba_025: )
Страхотни кучета, наистина! А тези тигрови акити са ми изпили мозъка - толкова красиви! :) Влюбена съм в Имари :wub: Истинска кукла, прекрасна е!!!

Нашето Хаче е станал огромен :ud_009: 32 кг е вече, а го взех като беше още плюшено мече... кога мина времето, скоро става на 1 година :ud_009:
Но това куче с ръка на сърцето мога да кажа, че вече ми е семейство. Обичта му и предаността му се чете в очите. Толкова е премерен в поведението си - уважава пространството ми и не се натрапва (макар, че винаги съм готова да го лигавя :ab_041: ), но стане ли дума за храна (да нямаш късмета само това да е риба) нещата стават други :ab_041: Не е агресивен, но е ПРЕКАЛЕНО ентусиазиран и редовно се удря някъде докато подскача по купата. :dog: Моят приятел го учи първо да дава едната лапа и после другата (понеже като даде едната знае, че следва лакомство и спира да изпълнява) и на Хачко явно му писна да го правят на маймуна за парченце месце и вече като му искаме лапа се изправя като кенгуру и дава и двете лапи :dry: :ab_041:
И както Лили каза - няма такова виновно поведение като гузна акита :ea_103: Скарам ли му се е като тъжно бебе, което не смее да гъкне без позволение :ab_041:

Лили, много се надявам на твоето Хаченце да му излекуват ушенцето - доста неприятно за куче. :(

Един въпрос отново :) Баща ми беше срещнал една съседка в квартала и тя каза, че на нейния Хачико тя му дава да яде след разходка, а аз правя обратното. Вие как храните вашите кучета? Преди или след разходка? Също така беше казала на баща ми, че не трябвало да ядат риба :ea_103: Вярно ли е? Моят господин не мога да го лиша от риба и да ви кажа не искам :( Види ли, че правя сандвичи със сьомга (а аз друга риба не обичам) знае, че ще има и за него и е просто толкова сладък докато дъвче, че е грехота да му го отнема... :sad: Предполагам и вашите диванена обичат да похапват риба?

Иначе откъм здравословна гледна точка точно си виках, че вече е пушка и преди 3-4 дни му излезе някво като... топче? Усеща се между последните му ребра. Не е много голямо (колкото... 2-3 бадема?!), не расте май и не го боли като го пипам, но ще се ходи при чичо доктор. Притеснява ме, че на приятеля ми му казали, че това образувание може да е лимфом?! :?

#3395 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 04:02 PM

MartinaV, здравей :smile: радвам се, че си тук :smile:

За храненето след разходка е права вашата съседка, но не и за рибата. Аз моите ги храня минимум 30 минути след разходка, когато починат малко и се успокоят. Тогава спокойно може да храносмилат :smile: За начина на хранене черпя познания от големите развъдници. Има един корейски развъдник, който всеки ден публикува менюто на техните акити. А то включва - суха храна сутрин, а вечер месо предимно сурово(патешки и пилешки шийки, свинки гърди, телешки бут, риба, прави им и барбекю :smile: )

Мартина, пусни малко снимки да го видим вече пораснал :wub:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3396 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 April 2013 - 07:19 PM

За хендлинга при децата-супер бързо се учат,определено кучетата сякаш усещат ,че си имат работа с деца и са по-спокойни.Децата са много наблюдателни и бързо схващат кое и как .
Курсовете са от много голяма помощ.Петя,няма да сгрешиш ако заложиш на обучението на това дете.
Някоя снимчица няма ли :) ?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#3397 Потребителят е офлайн   Emo24 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 08:30 PM

На кой ви трябва снимка? :ab_041: :ab_041: :ab_041:

#3398 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 08:42 PM

За съжаление не ни изпратиха снимки от самото представяне на Емо, ето една от предишния ден :smile:

Емо, а ти не се възгордявай все пак - чака те сериозна работа :tf_176:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3399 Потребителят е офлайн   glalov87 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 09:36 PM

хора дайте съвет - Арес постоянно си клати ушите и така цял ден! утре ще е на лекар , но някой ако може да помага , че тия лекари имам чувството , че си измислят постояно различни неща за да вземат пари.мерси предварително

#3400 Потребителят е офлайн   Emo24 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 April 2013 - 09:42 PM

Споко Петя не се възгордявам чака ме още много работа до нивото на което вече мога да се възгордявам..........За съжаление това не е от онези работи които са лесни :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Лека вечер и приятни сънища на всички!!!!!

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни