Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4321 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 September 2014 - 09:05 AM

На гости на развъдника в Роман :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4322 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2014 - 09:06 AM

Kazumi Sunimoto

Това е първото куче, с което започна развъдната дейност на акита ину в развъдника. Казуми е стар типаж акита ину и една от първите по-добри линии, които се развъжда на Балканите през последните 8 години. Казуми си има своите качества - нормален ръст, масивно телосложение, хубави уши /които са поставени напред/, хубав цвят на козината и въобще хубава козина - няма никакво бяло петно на вратлето :smile: Не и харесвам маската и проклетия и характер :ab_041: Здрава, "тежка" кучка е ....
Не съм очарована от поколенията, които даде от Кирей, въпреки че бях наясно, че това в крайна сметка не е кой знае каква комбинация. Ще я заплодя с друг мъжкар и ако отново не ми харесат поколенията и ще я спра от разплод.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4323 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2014 - 09:32 AM

Ето как НЕ трябва да се обличаш, когато участваш на изложби!!!

Ще взема да и пиша на Катрин с риск да я обидя, но всички и се подиграват и никой не и казва, че изглежда смешна, въпреки хубавите кучета, които извежда :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4324 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2014 - 04:14 PM

Ужааас! Останах с впечатлението, че се биете кой с кого, защо и тъй-нататък!!! Това е грозно! Грозно е по европейски! А по български си е тям-нататък, както го е казал Бай Ганьо!!! Спрете се! Ограничете се до това, което позволява не само закона, но и етиката! Петя е етична, знам го! Срам за останалите простаци!!!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4325 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2014 - 10:20 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 04 September 2014 - 02:14 PM, написа:

Ужааас! Останах с впечатлението, че се биете кой с кого, защо и тъй-нататък!!! Това е грозно! Грозно е по европейски! А по български си е тям-нататък, както го е казал Бай Ганьо!!! Спрете се! Ограничете се до това, което позволява не само закона, но и етиката! Петя е етична, знам го! Срам за останалите простаци!!!

Лили, то и аз имам вина - действам емоционално! Когато знам, че съм права :smile: спирачки нямам :ab_041: :ab_041: :ab_041: недостатък на характера, особено когато трябва да защитя името си, труда и любовта, която съм вложила. Парите с които съм купила къщите си и кучетата си са изкарани в България с честен труд и лишения. Но....както и да е - компромиси на тези години трудно се правят :smile:
А и вече нищо не може да ме изненада - още от самото начало преминах цялата помия :smile: като започнеш от злословене, че съм "конфликтна" личност и БГ подкрепата на испанският селекционер, че съм "малтретирала" кучета.
Естествено,че хората които ме познават няма да се вържат нито на едното, нито на другото, а на тези които ще повярват проблема си е единствено и само техен.

Хубавото е, че всичко в един момент си идва на мястото - нещата лъсват и това се случва случайно и съвсем естествено.

Вие собствениците на кучета за домашни любимци не се интересувате от кинология и човек случайно попаднал тук би се ужасил. Това се случи и с Тони от групата ни във фейсбук :smile: Но всичко това не е по-различно от това, което се случва във всички сектори на държавата - нивото тук само е по-ниско :smile:

Приятни сънища на всички :smile: Обичайте си страната и земята, защото на нея се раждат не само хубави жени, но и се отглеждат прекрасни кучета :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4326 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2014 - 05:52 PM

Красивото момче G"JUNGO и неговият собственик ви изпращат поздрави от Франция :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4327 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2014 - 09:14 PM

GOKU красивото червено момче днес замина за Турция - живи и здрави, успех на момчетата в новите им домове :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4328 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2014 - 10:40 AM

Здравейте приятили и неприятели,
докато тичах и огранизирах транспортирането на бебетата по новите им домове ми се обадиха няколко приятели, които са видели следната обява : http://www.555.bg/ob...80%D0%B8/f599?b

Въобще не подлежи на обяснение и коментар написаното - нито се ядосах, нито се трогнах.....Типично егоистично, злобно, просташко поведение - ПОВЕДЕНИЕ НА БЕЗПОМОЩНОСТ И МНОГО ЗЛОБА!!! Човека, който го е написал най-малкото чете или пише тук.

Драги ми Господине или Госпожо, вместо да се чудите как да ми навредите помислете добре върху работата си, направете си отчет и анализ на дейността, която упражнявате, помислете върху качеството на вашите кучета и представяне им. Измислете си ваша стратегия, ваш образ и индификация, който да ви отличава от останалите селекционери. Това е 2-рата поредна пълна лъжа и глупост съчинена от болният ви и много злобен мозък. Завистта и злобата ви е лош съветник! Не може да ми навредите като пишете подобни измишльотини по безплатни сайтове за обави. И ще ви кажа защо.....Защото от там не се моите клиенти!!! Пък и ако влизате в страницата на Акита БГ във фейсбук ще видите, че държа връзка с всички мои кучета. НОт малкото продадени кучила не поддържам връзка само с дългосместият Роши, който замина за Гърция. Всички други са живи, здрави!!! На всичкото отгоре сте объркали цената - имам осъществени продажби на 1200 euro - не лева :ab_041:
Явно с начина си на работа съм ви провокирала да изпаднете в неадекватно състояние, което ви е "изкарало извън релси". Затова искам да ви информирам, че развъждането за мен не е основен източник на доход. Работя в една от най-добрите строително компании в България около 10 години. С развъдната си дейност се забавлявам :smile: Ако това мое забавление изкарва някакви пари .- ОК !!! Добре дошло :smile: Ще отидат в купуването на нови по-добри линии и ще се подобрят условията на отглеждането на моите кучета. В момента например правя "дренаж" на стопанска постройка, която ще бъде кучкарник / родилно/ :smile:
Освен това и хората около мен се развиват и си повишават доходите. Моята колежка Еми, която плете изложбените поводи има по 20-на продажби на месец. Еми се специализира в изплитането им и вече страни като Франция, Аржентина, Белгия, Русия, Италия, Испания преставят кучетата си с нашите поводи :smile: Еми ми е колежка от строителната фирма, в която рабата и е строителен инженер. Един от фотографите с които работя е вдъхновен от кучетата ми и в момента заедно обмисляме проект за фотостудио за животни. Две деца с които контактувам покрай кучетата ми вече следват ветеринарна медицина!!! Едното е дете без родители....

Нима си мислите, че толкова лесно може да ме очерните?!?!?! Или че може лесно да ме спрете и откажете?!?!?! Имам много неосъществени идеи с главата си - още нищо не съм направила :smile: Тепърва ми предстои читавата развъдна дейност и вносове от Япония.

На цялата помия изсипана по-горе от вас ви пускам снимка ноето прекрасно момче Мару :wub: И само още нещо да добавя - качеството винаги си носи своята цена!!! Никой не ни е виновен, че живеем в бедна страна с лоши управници, и че много хора изтеряснат от безпаричие и злоба. Когато купувам скъпо куче никой не ме пита колко средни работни заплати е това за България!!! Затова вместо да злобеете - уважавайте труда на всеки решил се да купи нещо добро, защото ако е българин го е направил лишавайки се от много други неща!!!

Моят ангел :wub: МАРУ :dog: :dog: :dog: тук е на 11 месеца :wub: как ли ще изглежда на 2 години ?!?! нямам търпение да го видя :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4329 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2014 - 11:34 PM

Петя, линкът ти няма връзка. Тоест някой се е постарал да го изтрие след твоята намеса! Това говори много! Говори много за всички тук присъстващи! Ако все още има такива!Да си жива и здрава, да продължиш да се бориш срещу монополите, срещу подкупниците и всякаквите там подобни мръсници!!! Да са ти живи и здрави кученцата, кучилата и всичко останало, защото го заслужаваш мила! Ти се изправи от НИЩОТО, и доказа, че ИМА БЪЛГАРИ, достойни да носят името си!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4330 Потребителят е офлайн   junak8 Икона

Публикувано: 27 September 2014 - 03:59 PM

Представям ви девойката Айра, която от днес е член на нашето семейство. Ще пишем и четем, че нямаме много познания в тази област! :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4331 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2014 - 11:45 PM

Показване на мнениетоjunak8, в 27 September 2014 - 03:59 PM, написа:

Представям ви девойката Айра, която от днес е член на нашето семейство. Ще пишем и четем, че нямаме много познания в тази област! :)

Здравейте, Айра е разкошна, да ви е жива и здрава! Информирайте се в по-предните страници за нещо, което ви интересува, считам че сме прегледали и обсъдили далеч най-наболелите проблеми на тази разкошна порода!!! Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#4332 Потребителят е офлайн   Danidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:лов риболов и ловни кучета

Публикувано: 07 October 2014 - 12:02 AM

Сас Нови сад

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Дани 0888-514135 .0878-514136
http://www.wix.com/buldog69/buldogfood

#4333 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2014 - 06:07 PM

От фейсбук:

"Намерено е куче порода акита. Намира се в базата на фирма Maze. Моля споделете. За повече информация на тел.0885032964"

https://www.facebook...&type=1&theater
User's Signature

Качена снимка

#4334 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 12 November 2014 - 12:00 PM

Здравейте на всичи :re_037: Извинявам се за закаснението с страхотните новини ,но не можех да си влезна в профила.
Искам да ви съобщя страхотните резултати от Европеиската изложба в Чехия!
За мен в годината има три големи киноложки събития - Европейското, Световното, Крафст !
Е аз събрах кураж и тази година участвах на Европейското в Чехия, повярвайте по лесно е да си снимаш кучето в двора и да споделяш снимки на негови родители . Но за мен това не е достатъчно, реших да отида там , да видя кучетата и на другите , да стана част от това грандиозно мероприятие !
И да разбера да ли вървя в правилната посока, о да на прав път съм моето момиче стана втора в своя клас от 11 кучета и в доста сериозна конкуренция . Малко беше смутена но щом влезе в ринга вдигна глава и показа класата на кучетата произведени от нейната развъдчица . И така Юки вече е Вице Млад Европеиски Шампиан!!! :flagbg:
Достойна дъщеря на баща си! :wub: :wub: Ето и малко сними от страхотното събитие!! :dog:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4335 Потребителят е офлайн   RRADO Икона

Публикувано: 11 December 2014 - 06:42 PM

здравейте аз имам мъжка американска акита на 3 месеца опитвам се да открия хора които имат кучета от породата да обменим контакти и някоя приказка оказба се че породата е доста рядка благодаря предварително

#4336 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2014 - 01:13 PM

Здравейте всички,

да внеса малко предколедно настроение със снимките на Хисана :wub:
Хисана е първата акита импорт Япония с развъдна цел внесена на Балканите (изключвам Хачимантай, благодарение на които качеството на японските акити на Балканите се повиши много )

Да се внесе хубава акита от Япония хич не е лесно :smile: особено, ако нямаш познати, които да ти помогнат какъвто е моят случай. Преговорите за Хисана ги водя над 8 месеца, като преди това проучвах линии, родословия, насочих се към определен типаж, който искам да развъждам.....финансовата страна я оставям на 2- позиция, защото познавам селекционери с възможности, които не могат да направят добър избор, пък и японците са особени :ab_041: хубаво куче е трудно да се купи от тях :smile:
Хисана е много красива женска :wub: изненадах се много,защото снимките, които ми изпращаше нейната селекционерка не даваха ясна представа за кучето - бях като шашната като я видях на живо :hb_027: Избирах я основно по родословие. В родословието на майка и има цели 7 кучета с титли MEIYOSHO, бащата също е от позната японска линия.
Като начало на вносовете ми от Япония е супер :smile: Надявам се в бъдеще да повишавам качеството на произвежданите кучета и хората, които купуват от мен да са доволни.

Привет Радо,
в България има развъдници за американска акита- аз знам Golden Nicol и Hikaro Zuki :smile: Има и други собственици на американски акити, лятото ми идваха на гости на развъдника собственици на американка внос от Америка :smile: не си сам....Американките са много търсени /дори по-търсени от японците/ по нашите земи. Това са моите наблюдения, ако съдя по разговорите, които провеждам по телефона.

Показване на мнениетоRRADO, в 11 December 2014 - 04:42 PM, написа:

здравейте аз имам мъжка американска акита на 3 месеца опитвам се да открия хора които имат кучета от породата да обменим контакти и някоя приказка оказба се че породата е доста рядка благодаря предварително

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4337 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2014 - 10:48 PM

Две от бебетата ми от последните кучила :smile: Вече на 5 месеца :wub:

Гая и Гинжиро :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4338 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2014 - 04:45 PM

И малко снимки на Дайкан :wub: снимките са от преди повече от месец, в момента е още по-голям и красив :wub: Дайкан живее в България и ще мога да се радвам на разивитието му :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4339 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2014 - 04:53 PM

И Мару :wub: аххх.....това момче :ab_041: Дали ще "укроти топката" :ab_041: типичен самурай....

Много ви досадих май..... хайде със здраве и до нови срещи :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4340 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2014 - 08:15 PM

Здравейте отново,
само да ви спомена нещо, което ще ви е от полза за храненето при акита ину. Както и друг път съм писала храня кучетата си смесено.От известно време храня сутрин със суха храна Farmina http://www.farmina.c...ne/team-breeder и съм много доволна. Двете ми кучки, които родиха преди 5 месеца изглеждат перфектно :smile: по-красиви от всякога :wub: Храната е много добра - един от заводите им се намира в Сърбия........веднага се запитах, а защо не са в БГ :ab_041: Както и да е....има я на българският пазар.

От една друга фирма пък ми предложиха да направят храна специално за акита, която да е съобразена с възраст, двигателна активност, здравословно състояние. Много интересно.....ще пробвам, въпреки, че трудно се доверявам :ab_041: Вече поръчах първите проби в зависимост от потребностите на кучето. Ще пиша за резултатите :smile:

Поздрави и Весели Празници :hb_027: Гушкайте кучетата си, които ги е страх от гърмежите - и аз имам такива, както имам и други, които се кефят на зарята :dog:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219