Акита
Публикувано: 04 September 2014 - 09:06 AM
Това е първото куче, с което започна развъдната дейност на акита ину в развъдника. Казуми е стар типаж акита ину и една от първите по-добри линии, които се развъжда на Балканите през последните 8 години. Казуми си има своите качества - нормален ръст, масивно телосложение, хубави уши /които са поставени напред/, хубав цвят на козината и въобще хубава козина - няма никакво бяло петно на вратлето

Не съм очарована от поколенията, които даде от Кирей, въпреки че бях наясно, че това в крайна сметка не е кой знае каква комбинация. Ще я заплодя с друг мъжкар и ако отново не ми харесат поколенията и ще я спра от разплод.

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 04 September 2014 - 09:32 AM
Ще взема да и пиша на Катрин с риск да я обидя, но всички и се подиграват и никой не и казва, че изглежда смешна, въпреки хубавите кучета, които извежда

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 04 September 2014 - 04:14 PM

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 04 September 2014 - 10:20 PM
lilianas, в 04 September 2014 - 02:14 PM, написа:
Лили, то и аз имам вина - действам емоционално! Когато знам, че съм права

А и вече нищо не може да ме изненада - още от самото начало преминах цялата помия

Естествено,че хората които ме познават няма да се вържат нито на едното, нито на другото, а на тези които ще повярват проблема си е единствено и само техен.
Хубавото е, че всичко в един момент си идва на мястото - нещата лъсват и това се случва случайно и съвсем естествено.
Вие собствениците на кучета за домашни любимци не се интересувате от кинология и човек случайно попаднал тук би се ужасил. Това се случи и с Тони от групата ни във фейсбук

Приятни сънища на всички

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 05 September 2014 - 05:52 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 07 September 2014 - 09:14 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 08 September 2014 - 10:40 AM
докато тичах и огранизирах транспортирането на бебетата по новите им домове ми се обадиха няколко приятели, които са видели следната обява : http://www.555.bg/ob...80%D0%B8/f599?b
Въобще не подлежи на обяснение и коментар написаното - нито се ядосах, нито се трогнах.....Типично егоистично, злобно, просташко поведение - ПОВЕДЕНИЕ НА БЕЗПОМОЩНОСТ И МНОГО ЗЛОБА!!! Човека, който го е написал най-малкото чете или пише тук.
Драги ми Господине или Госпожо, вместо да се чудите как да ми навредите помислете добре върху работата си, направете си отчет и анализ на дейността, която упражнявате, помислете върху качеството на вашите кучета и представяне им. Измислете си ваша стратегия, ваш образ и индификация, който да ви отличава от останалите селекционери. Това е 2-рата поредна пълна лъжа и глупост съчинена от болният ви и много злобен мозък. Завистта и злобата ви е лош съветник! Не може да ми навредите като пишете подобни измишльотини по безплатни сайтове за обави. И ще ви кажа защо.....Защото от там не се моите клиенти!!! Пък и ако влизате в страницата на Акита БГ във фейсбук ще видите, че държа връзка с всички мои кучета. НОт малкото продадени кучила не поддържам връзка само с дългосместият Роши, който замина за Гърция. Всички други са живи, здрави!!! На всичкото отгоре сте объркали цената - имам осъществени продажби на 1200 euro - не лева

Явно с начина си на работа съм ви провокирала да изпаднете в неадекватно състояние, което ви е "изкарало извън релси". Затова искам да ви информирам, че развъждането за мен не е основен източник на доход. Работя в една от най-добрите строително компании в България около 10 години. С развъдната си дейност се забавлявам

Освен това и хората около мен се развиват и си повишават доходите. Моята колежка Еми, която плете изложбените поводи има по 20-на продажби на месец. Еми се специализира в изплитането им и вече страни като Франция, Аржентина, Белгия, Русия, Италия, Испания преставят кучетата си с нашите поводи

Нима си мислите, че толкова лесно може да ме очерните?!?!?! Или че може лесно да ме спрете и откажете?!?!?! Имам много неосъществени идеи с главата си - още нищо не съм направила

На цялата помия изсипана по-горе от вас ви пускам снимка ноето прекрасно момче Мару

Моят ангел

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 14 September 2014 - 11:34 PM

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 06 October 2014 - 11:45 PM
junak8, в 27 September 2014 - 03:59 PM, написа:
Здравейте, Айра е разкошна, да ви е жива и здрава! Информирайте се в по-предните страници за нещо, което ви интересува, считам че сме прегледали и обсъдили далеч най-наболелите проблеми на тази разкошна порода!!! Поздрави!

Публикувано: 07 October 2014 - 12:02 AM
Публикувано: 07 October 2014 - 06:07 PM
"Намерено е куче порода акита. Намира се в базата на фирма Maze. Моля споделете. За повече информация на тел.0885032964"
https://www.facebook...&type=1&theater
Публикувано: 12 November 2014 - 12:00 PM

Искам да ви съобщя страхотните резултати от Европеиската изложба в Чехия!
За мен в годината има три големи киноложки събития - Европейското, Световното, Крафст !
Е аз събрах кураж и тази година участвах на Европейското в Чехия, повярвайте по лесно е да си снимаш кучето в двора и да споделяш снимки на негови родители . Но за мен това не е достатъчно, реших да отида там , да видя кучетата и на другите , да стана част от това грандиозно мероприятие !
И да разбера да ли вървя в правилната посока, о да на прав път съм моето момиче стана втора в своя клас от 11 кучета и в доста сериозна конкуренция . Малко беше смутена но щом влезе в ринга вдигна глава и показа класата на кучетата произведени от нейната развъдчица . И така Юки вече е Вице Млад Европеиски Шампиан!!!

Достойна дъщеря на баща си!

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл
KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935
Публикувано: 14 December 2014 - 01:13 PM
да внеса малко предколедно настроение със снимките на Хисана

Хисана е първата акита импорт Япония с развъдна цел внесена на Балканите (изключвам Хачимантай, благодарение на които качеството на японските акити на Балканите се повиши много )
Да се внесе хубава акита от Япония хич не е лесно

Хисана е много красива женска

Като начало на вносовете ми от Япония е супер

Привет Радо,
в България има развъдници за американска акита- аз знам Golden Nicol и Hikaro Zuki

RRADO, в 11 December 2014 - 04:42 PM, написа:

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 17 December 2014 - 04:45 PM

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 17 December 2014 - 04:53 PM

Много ви досадих май..... хайде със здраве и до нови срещи

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 22 December 2014 - 08:15 PM
само да ви спомена нещо, което ще ви е от полза за храненето при акита ину. Както и друг път съм писала храня кучетата си смесено.От известно време храня сутрин със суха храна Farmina http://www.farmina.c...ne/team-breeder и съм много доволна. Двете ми кучки, които родиха преди 5 месеца изглеждат перфектно

От една друга фирма пък ми предложиха да направят храна специално за акита, която да е съобразена с възраст, двигателна активност, здравословно състояние. Много интересно.....ще пробвам, въпреки, че трудно се доверявам

Поздрави и Весели Празници

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева