Пак да се повторя,едно си баба бае,едно си знае.
Български Питбул клуб
Публикувано: 31 January 2013 - 11:23 PM
koniarska, в 31 January 2013 - 11:16 PM, написа:
За такава аномалия, никой клуб няма да ти поеме отговорност, ще се каже че е от отглеждането, а може и да е болестно състояние при проблеми със щитивидната жлеза. Надявам се да сте направили изследвания на животинката. И не съм казвал че с бели искаме да развъждаме,спомням си снимката кучето беше красиво, жалко за съдбата му.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:27 PM
koniarska, в 31 January 2013 - 11:21 PM, написа:
Пак да се повторя,едно си баба бае,едно си знае.
Ами ген неможеш с палец да го размажеш, допадна ми тва много. От вълка са произлезли кучетата, стават и мутации, знам ли кой случай какъв е. Щеше да е лудост ако кажа, че мога да гарантирам, че клубно куче няма да избръмчи някой ден. МОгат ли ротвайлер клуба да гокажат, могат ли доберманите, да не говорим че статистиките по ухапвания ги водят несмките овчарки. Стига няма да събираме от 100 кладенеца вода. Разбрах че подкрепа не мога да очаквам. Не очаквайте и вие такава от нас. Като събираме средства ще ги даваме на други, няма да са за питоподобни, но те имат такива ангели като вас, че не са опрели до клубна помощ.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:30 PM
ATINA PALADA-DONICHKA, в 31 January 2013 - 11:06 PM, написа:
Развъждате едни никому не нужни кучета,защо-защото сте решили да си имате един клуб,в което няма лошо,но... много неизвестни има.
Имате някакъв смотан етичен кодекс или за какъвто там го смятате,ама кой какво гарантира като грижа и качество на живот май е се тая,що шот няма как да знаете.
За гейм и мейм ми говори-заклевам се толкова прост човек скоро не бях засичала...... то се пише,то се говори,то па нищо да не вдяваш,а само да се забавляваш вече не знам на какво бие...
Дали няма да осъзнаеш наистина колко е сериозно всичко това,което правите,колко вреда може да има това върху животните?!
Прекалено са много питоподобията на територията на цялата ни мила родина,а колко от тях живеят нормален живот,като дом.любимци?
Колко се скиторят насам,натам,бити,гладни и просто улични и полу домашни...
С какво Вие КЛУБъ гарантирате сигурното бъдеще на кучетата? И не ми казвай,че собствениците могат да виждат,да навестяват,че те гарантират,що-щот няма нищо сигурно на тоя шибан свят!
Само едно е и то е,че всички ще ОМРЕМ!!!! БОШКЕЕЕЕЕЕ
Това зависи от собствениците, затова организираме семинар, за да достигнем собствениците, за да се опитаме да възпитаме отговорност и адекватно отношение с породата.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:30 PM

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 31 January 2013 - 11:32 PM
Furia_S, в 31 January 2013 - 11:30 PM, написа:
Ами на Николова, вече отговорих какво правим в тази посока, тест още на 60 дена, за който тя не знаеше. Сега поиграйте си и вие да идете няколко нива назад и намерете статията. Колко факти вече ви показах, не знам кой не може да схване. Ако се наложи ще въведем и тестове като в Германия, за поведението на всяко едно куче, по високо от 45 см. Независимо порода или не, да видим кои кучета ще го издържат и дали ще остане БОК в БГ.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:33 PM
И не ми говори за ген,като хал хабер си нямаш.Уж беше силен с цветовете и там се омаза.Поне хората ще видят що за пародия сте,лошото е ,че ще ти набъкате с нещастници,ама така било писано...
Аз лично се изморих и смятам да спра до тук.
П.П . Да вземе клубЪТ да се погрижи за тая нещастница,нали се биете в гърдите,айде некой клубен член да ходи да прибере кучето,да търси собственици,да го заведе на вет и ако се окаже поредната изхвърлена да търси читави стопани да я осиновят http://www.facebook....86076033&type=1

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 31 January 2013 - 11:35 PM
koniarska, в 31 January 2013 - 11:33 PM, написа:
И не ми говори за ген,като хал хабер си нямаш.Уж беше силен с цветовете и там се омаза.Поне хората ще видят що за пародия сте,лошото е ,че ще ти набъкате с нещастници,ама така било писано...
П.П . Да вземе клубЪТ да се погрижи за тая нещастница,нали се биете в гърдите,айде некой клубен член да ходи да прибере кучето,да търси собственици,да го заведе на вет и ако се окаже поредната изхвърлена да търси читави стопани да я осиновят http://www.facebook....86076033&type=1
Вече е на страничката ни, а за цветовете какво се омазах никой не можа да опровергае моите аргументи. поне не с факти както аз го правя.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:35 PM
БашПъК, в 31 January 2013 - 09:32 PM, написа:
Ами на Николова, вече отговорих какво правим в тази посока, тест още на 60 дена, за който тя не знаеше. Сега поиграйте си и вие да идете няколко нива назад и намерете статията. Колко факти вече ви показах, не знам кой не може да схване. Ако се наложи ще въведем и тестове като в Германия, за поведението на всяко едно куче, по високо от 45 см. Независимо порода или не, да видим кои кучета ще го издържат и дали ще остане БОК в БГ.
теста ви на 60 дни,какво ще покаже,бе идиот? кое куче скача по настървено на играчката,кльопачкате,измества другите,лае,хапе,тресе и кво?ще определите дали е човекохапач,доминантно кво,ай сиктир бе.

Публикувано: 31 January 2013 - 11:36 PM
ПП. БашПъК,БПК,Председателю и т.н., няма да споря с теб за UKC и ам-булито. Щом пишеш статии,свързани с породата малко от малко трябваше да разбереш каква е хавата и проблема с АПБТ,а не да се излагаш като кифладжия.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 31 January 2013 - 11:38 PM
БашПъК, в 31 January 2013 - 09:35 PM, написа:
Вече е на страничката ни, а за цветовете какво се омазах никой не можа да опровергае моите аргументи. поне не с факти както аз го правя.
За цветовете ти го написаха ясно и точно това ,че ти не вдеваш е твой проблем.Това,че обявата е на страницата с какво ще помогне? Трбева некой от клубнитети членове да си вдигне гъзЪ и да отиде и да се погрижи за животното.Щото аз съм го правила десетки пъти,но явно такива като теб никога няма да сторят това.

Публикувано: 31 January 2013 - 11:40 PM
Публикувано: 31 January 2013 - 11:44 PM
koniarska, в 31 January 2013 - 11:38 PM, написа:
БашПъК, в 31 January 2013 - 09:35 PM, написа:
За цветовете ти го написаха ясно и точно това ,че ти не вдеваш е твой проблем.Това,че обявата е на страницата с какво ще помогне? Трбева некой от клубнитети членове да си вдигне гъзЪ и да отиде и да се погрижи за животното.Щото аз съм го правила десетки пъти,но явно такива като теб никога няма да сторят това.
За цветовете никой никкъв факт не написа, дори Chiita не си намери грешката, ако едно от ky, беше Кb, Нерон щеше да е с черна маска, ето пак ви го сдъвках. А за това куче ако имаше чип като клубните щеше да се намери от къде е. Сега не ме нападай с горката животинка, ами го върни на кенела дето го е произвел.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:46 PM
LilTed, в 31 January 2013 - 11:36 PM, написа:
ПП. БашПъК,БПК,Председателю и т.н., няма да споря с теб за UKC и ам-булито. Щом пишеш статии,свързани с породата малко от малко трябваше да разбереш каква е хавата и проблема с АПБТ,а не да се излагаш като кифладжия.
След като ти знаеш каква е хавата направи ти семинар аз ще дойда да слушам, ама не ти стиска нали. Айде покажи тук факти каква е хавата.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:47 PM
koniarska, в 31 January 2013 - 11:35 PM, написа:
БашПъК, в 31 January 2013 - 09:32 PM, написа:
теста ви на 60 дни,какво ще покаже,бе идиот? кое куче скача по настървено на играчката,кльопачкате,измества другите,лае,хапе,тресе и кво?ще определите дали е човекохапач,доминантно кво,ай сиктир бе.
Ами този тест е изработен от други видни клубове ние само го прилагаме, ти кога го изчете и вече го отрече даже. Брей много експерти в този форум. Ах че кеф.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:48 PM

Публикувано: 31 January 2013 - 11:49 PM
koniarska, в 31 January 2013 - 11:48 PM, написа:
Ами ела да ми помогнеш на семинара точно това ще кажа и аз там относно породата.
Публикувано: 31 January 2013 - 11:52 PM
na6ti sa tapi
nali znae6 pogovorkata do kato ima balaci 6te ima i terikati
za sega tai rabota ne mi pomaga mnogo za bankata pa moje i detence da imam o6te ne se znae de zatova 6te prodavam
Публикувано: 31 January 2013 - 11:53 PM

Вход

Горе
Цитиране +