Опитах - никакъв резултат...и акита съм сваляла до едно дърво ,ама не ще и аз си ги изхвърлям после в коша,ама уж да и мирише...не знам вече...
М/у др. Дарката е болна ,от доста време само се чеше и си разрани коремчето ,днес повърна 2 пъти и следобед трепереше без причина.Заведох я на лекар и той и мери температурата ,мисля ,че имаше - не знам ,не ми каза.
Смята ,че е вероятно алергична реакция от нещо ,надупчиха и дупето - 3 инжекции.Утре пак ще я водя да видим как е.Никакво ядене до тогава ,само вода.Първо сутринта повърна гранулите ,изяде си ги.После явно я е боляло коремчето и е яла от на майка цветятя ,заедно с пясък (!!!) повърна го и се засили да го яде до аз я спрях и изчистих.Вет-а каза ,че може да е от нова гранула ,но тя яде сегашната от доста време ,осъмни се в качеството ,но не е това проблема - Роял Канин.Остана да е от паразити /външни/ или външна алергия от нещо.Не е паразити - алергия.Ще видим утре дали има подобрения...
Като я прибрахме малко се олюляваше като пияна ,после заспа.Преди малко се събуди и после пак заспа.Мисля ,че е по-добре макар и още да се чеше...стискайте палци да се оправи бързо.Аз наистина се притесних ,защото отивах за олио до магазина и видях ,че при вет-а е отворено ,отдохме с една приятелка и той ме шокира с това , че може да има температура ,а и с лекарствата дет извади и като ме попитаха за данните ми и аз и име и адрес,телефон забравих...ужас... s)
Уж казаха да не се притеснявам ,ама.....искам си кученцето здравичкооо s) s)
Та как мислите ,от какво може да е?Доста отдавна е ,не е като отведнъж да се появи ,но досега беше само почесването...,а днес се появи огромна жажда и уриниране /всъщност е от няколко дни ,но днес се засили ,изпи 3 купи с вода за 2мин/,повърна,трепереше,но все още беше игрива ,обаче забележимо по-унила...съвет? worthy
Карина & Дарата