Цитат
Ани,извинете ме,че пак си намесвам :) Но 6 дни и да няма резултат от кръвна картина ? Това е несериозно от страна на лекаря! Не искам да обиждам вет.лекари,но такова мъниче може и да не доживее резултатите...Не пророкувам,а съм загрижена за Вас и най-вече малката.Повишете тон и изисквайте !! Става въпрос на живота на едно малко същество !
Здравейте мили приятели!
Вече напълно се отчаях и рева по цял ден.
Резултатите са ни готови.
Вече не зная на кой лекар да вярвам- Последният лекар при когото ходим вече от една седмица каза ,че Биги има увреден черен дроб вследствие прекаран остър вирусен хепатит, каза още че панкреаса не и е добре и че има и сянка на сърчицето и хрипове при дишане - всеки ден и влива глюкоза , витамини и серум подкожно- цялото ми кученце е набоцкано. Вчера вечерта вследствие на това вливане коремчето и стана едно пихтиесто и посиня , после почервеня сякаш че ще се пръсне ,беше много болезнено за кученцето и през ноща в 2,30 часа я заведох до нощната клиника Анимус в Младост s) . Там вече тотално и окончателно ме дообъркаха.
Отрекоха всичко, което нашия доктор казва и прави и изразиха мнение за евентуална болест на име Portosystemie.
Съответно ни казаха да си вземем изследванията и да ходим вече при тях. КАКВО ДА ПРАВЯ- Не вярвам на никого! Ако имах възможност да платя на всички доктори да се съберат и да се разбере какво точно му е на моето кученце , щях да го направя, но честно дори тогаво не очаквам да има резултат- смятам , че накрая те просто ще се изядат един друг и няма да има на кого да платя.
Ако можете да помогнете със съвети ще съм ви безкрайно благодарна