Цитат
Понеже хората не знаят, аз да си кастрирам мъжкото куче ли? За да не заплоди някоя разгонена в парка? Е нека аз го кастрирам, а някой бездомен я заплоди.. Доводите Ви тук са някак нестабилни.
Цитат
А тези в зоомагазина съвсем не са това което мислиш, а идват от тук.
bushkata, много от високо говорите. Бих Ви посъветвал да коригирате тона си, тъй като говорите доста наслуки. Това, за договора за кастрация, извинете ме, но не се практикува. Не знам до колко Вие сте работила с развъдници и имате реална информация от собственици на такива, но сте далеко от истината.
Цитат
Тази ваша реплика изглежда чак грозно. Заяждате се с човек, когото не познавате. Да не би да имате някакви комплекси относно темата? Или просто доводите Ви стигат до тук?
Според вас, къде се раждат кученцата, които се продават в магазините? В склада отзад ли? Не идват ли и те от някой развъдник? Не казвам, че санитарните условия там са на ниво, но пък защо Вие мислите, че тези кучета падат от небето?
А ако кученцето с дефект, от развъдник, не попадне в идеалният случай и не си намери стопанин директно, какво става според вас? Не, то не отива в магазин...
Сега, понеже не е тук мястото да се говори за това (а и Вие сигурно няма какво повече да кажете, освен препратки към разни сайтове и чиста пропаганда за нещо, за което самата Вие не сте докрай информирана), оплачете се на администратора да изтрие постовете. Това го умеете добре.