Бигъл
Публикувано: 14 November 2008 - 06:33 PM
Ако искаш мога да ти помогна по някакъв начин..... например ако си харесаш нещо по интернет, което го има в софия да отида на място и да проверя размерите.... може да премериш колко е дълга от началото на главата до началото на опашката и например обиколка на врата и на гърдичките ... по тези мерки може да се предцени според мен. Или другия варянт си правиш едно трипче до София и такам :)

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 14 November 2008 - 11:07 PM
Лола, аз му купих на Блу една дрешка и веднага след това му подариха мои приятели още 2:), Едната му е доста голяма, освен това мога да те ориентирам поне от три места, където има чудесни дрешки! Той ще израстне бързо и всички те ще са му малки за другата година...така, че мога да изпратя едната на Лола- да я подаря, също може да си избереш друга.Който се интересува да ми пише на скайпа!ще пращам и снимки! :blink:
liberty, не бързай да я слагаш тази ваксина за гъбички,на скайпа ще ти обясня.
Публикувано: 15 November 2008 - 05:07 AM

Публикувано: 16 November 2008 - 05:16 PM
Ето и фотосесия с дрешката, както и любимото място на маги в колата ;D
Вчера беше и първата ни разходка :) От начало се чудихме къде се намираме, но постепенно свикнахме и тичахме и си играхме с листата, не пропуснахме да подушим всичко ;D . И като резулктат най-хубавото беше че като се прибрахме беше мисрна и кротка :samodovolen:
Публикувано: 16 November 2008 - 06:10 PM
Мисля обаче,че Лола е по голяма от Блу,на четири месеца и 10 дена е.Но ако не те затруднява,напиши ми за тези места с хубавите дрешки :blink:
Май накрая ще правим модно ревю,а? ;)
Ние преди малко се прибрахме от разходка край една река и нашето диване както си тичаше изведнъж пльос и във водата :rolleyes: Добре че беше плитка и като я извиках веднага дойде :blink: А после както се и очакваше мръсна и кална до ушите ;D
Нямах фотоапарат да видите какво се казва бигъл без бяло,а само черно и кафяво ;D
Публикувано: 16 November 2008 - 10:53 PM
А маги е мн сладка :) дрешката е супер :)
Аз се престраших да пусна Ейра без повод и съм много щастлива :) тва куче е като ракетка... тича много бързо, днес много се забавлявахме, тичахме, абе беше супер, идва като я викам, но джоба пълен с лакомства за по сигурно хаах, ... ауу а по едно време както си ходим и едно детенце си хвърля шапката на земята, наща, какво мислите, зима и бяга ..... срам... върнахме шапката цялата в лиги......

Публикувано: 17 November 2008 - 07:59 PM
При нас днес падна първия ни зъб -преден и незнам не е ли малко рано на 3 месеца и малко да почва да сменя зъби? Да знаете кога е нормално? Сега сме беззъби и много смешни ;D
Лола, пиши ми на скайпа да се разбереме за дрешка- ако ще стане на Лола- аз ще ти подаря( и без това едната е червена, а ние все пак сме мъже B) За адресите също ще ти ги дам на скайп, т.к. не мога тук да се ангажирам да правя реклама на хора, които даже не познавам. А и ти сама ако въведеш в гуугл "дрехи за кучета" ще ти излезнат резултати, както ако искаш се присъедини и към нас с liberty и да поръчаме по e-bay.
...До сега сме срещнали само един бигъл в Южния парк, къде сте бигльовци?? :-
Публикувано: 17 November 2008 - 08:29 PM
Вече за втори път се изпикаваме на леглото, където ние и включително и те спим!!!
Казвахме не! Карахме и се, потупвахме я по дупето и пак го направи. След пърия път беше наказана да спи сама в спалнята. На сутринта след дълго "реване" я взехме при нас. Сега пак се изпизкахме и пак я оставихме сама за наказание. Но наистина не знам какво да направя за да мога да си спя в леглото като нормален човек!!!!
Публикувано: 17 November 2008 - 08:43 PM
Иначе тя се научи вече да пишка предимно навън и само като не я разходим навреме в коридора..... По принцип на кучетата им е заложено да не пишкат и акат там кудето спят.. инстинкт........ научете я да пишка навън
И запомни - не става от 1 път - обучението изисква постоянство, иначе бързо забравят ;)

Публикувано: 17 November 2008 - 08:51 PM
Цитат
Хигиенни навици - обучение
Как да науча малкото кученце да пишка на определено място
Как да отвкна кучето да пишка вътре

Публикувано: 17 November 2008 - 09:46 PM
Цитат
Вече за втори път се изпикаваме на леглото, където ние и включително и те спим!!!
Казвахме не! Карахме и се, потупвахме я по дупето и пак го направи. След пърия път беше наказана да спи сама в спалнята. На сутринта след дълго "реване" я взехме при нас. Сега пак се изпизкахме и пак я оставихме сама за наказание. Но наистина не знам какво да направя за да мога да си спя в леглото като нормален човек!!!!
Просто не я качвай по леглата.Остави я да си спи в нейното легло
Публикувано: 17 November 2008 - 09:56 PM
Цитат
Цитат
Просто не я качвай по леглата.Остави я да си спи в нейното легло
Опитахме се!!! В началото 2-3 дни успявахме да я накарае да си спи на легалцето (едно готино чердженце). Но тя се научи да се качва на леглото и или я съжаляваме след 5 мин бафкане и молене от нейна страна или като заспим се качва сама. Не стига и това а ми си нааква черджето. Сменихме го с едно одялце и него наака, явно ни се сърди ли не знам вече! И не можем и не можем да я научим да лежи долу. Много и е кеф при нас и на нас ни е кеф при нас да спи но само да не пишкаше горе.... :'(