Публикувано: 13 November 2008 - 10:29 AM
Ами за жалост си дадох фотоапарата на един приятел за около седмица и нямам с какво да ги снимам (с телефона няма да се види нищо), но ще се опитам да ги опиша.
Значи, това което забелязах първо беше петънце с диаметър не повече от полови сантиметър, където козинката ми изглеждаше по разредена, после забелязах и по големи такива ( с диаметър до сантиметър), където вече си личеше че наиастина козината е разредена. нямаше ранички. В основата се забелязваше съвсем слабо сеедно има мръсотия - примерно пръст, но с размерите на прашинки, открих едно мято където козинката не е опадала още, но в основата има от това черното, но повечко, и сякаш от него козината пада, не места където се е пооголило, се вижда че кожата е леко зачервена и малко грапава с такива чернички по повърхността (черничките са много малки, като точици, и не са много като цяло). Ейта се чеше много.
Надявам се да съм била полезна. Ако имаш някъкви съмнения, заведи го на доктор, нищо не губиш, а ако се окаже че има нещо и не го заведеш - тогава е лошо.
На Еира и дадоха някъкво лекарство за мазане веднъж на четири дена и другата седмица ще и бият ваксина против гъбички. Имало и някакъв шампоан специално за целта, но и за него ще изчакаме да минат двете седмици от предишната ваксина.
Сега да споделя днешното ми притеснение (леле ставам като параноясана майка! дано да си въобразявам). Днес Едното оченце на Ейра ми се стори зачервено и имаше нещо като секрет, което беше изтекло сутинта - като гурелче, ама такова течно и бяло... дали е нормално :( Сега съм на работа и се чудя да звънна ли на доктора и да търча в обедната почивка да я водя :(

'Smile makes happiness and sunshine every day.'