Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#2941 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 January 2009 - 11:25 AM

...аз по темата за височината и кг. на мъничетата..Чезара е взехме на 13.12.08 и теже6е 2кг и 600гр в4ера е теглихме 4кг и висока горедоло 24-25см (това не е мн сигурно 6тото много мърда6е....) ама като 4ета не видях друг бигъл да е  толкова малко колкото нея... нормално ли е нас 3 месеца и18 дена да е толкова висока и  толкова кг? :kisel:

#2942 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 11:48 AM

и сега друго да попитам ако има тук пловдивски бигъл4ета каде се разхождате? Вчера ми казаха 4е в градинката под альо6а можело и без повод? ако има пловдив4анин тук моля отговори ми 4е си търсим безопасно място  ;)

#2943 Потребителят е офлайн   valin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 11:50 AM

Хей, Чезара и Тери на нейната възраст си беше 4кг, няма за какво да се притесняваш ;) Сега е 8кг на 6м и 8 дни.
Пък и нашите са финни дами :P
Поздрави,
Валя

#2944 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 12:04 PM

valin  олеее мерси наистина ме успокои 4е взех да се 4удя дали не6то не бъркам в отглеждането и  :blink:

#2945 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 12:25 PM

Явно Тери и Чезара са от малкия модел бигъли  ;)

#2946 Потребителят е офлайн   valin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 12:29 PM

Абе аз все си мисля, че Тери е доста слаба, особено като гледам тук другите във форума колко са дебелички. Говорих с хората от които я взех и ми казаха, че моята е просто по-дребничка и да не се притеснявам.А тя яде толкова много.... и не мога да си го обясня. От два дни започнах да и увеличавам и храната, давам и малко повече от написаното на опаковката и малко странични вкусотии, като кучешки луканки и др. пък да видим какво ще стане.А тя моята лудетина скоро ще спре да расте на ръст и тогава се надявам да натрупа малко маса.
Я другите също да кажат слаба ли ви изглежда моята кучица, само да вметна че трудно се напипват ребрата и.

#2947 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 12:29 PM

така излиза... ;D

#2948 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2009 - 12:58 PM

По въпроса за килограмите мога само да докладвам, че Фредката на горе-долу на месец и половина тежеше 2 кг и 400 гр, на 10 февруари ни е третата ваксинка и като идем ще се мерим пак и ще кажем. За височината не сме се я установили още, обаче ми е много любопитно и като се прибера в къщи ще се премерим 100 процента. Иначе сега сме на 2 месеца и 19 дена и имам чувството, че тежи почти двойно. Така като гледам какви сме шишковци май ще се окажем от отбора на едричките бигльовци. :blink:
За идеята за подрязването на пръчиците, тенкс много, вече по мъничко подрязваме и е по-удобно.
П.С. Тери като я гледам изглежда много финна, истинска дама ;), но в никакъв случай не изглежда хърбава, по-скоро изглежда по-мъничка, не бих й дала повече от четири месеца.
User's Signature

Качена снимка

#2949 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 01:14 PM

Valin, просто девойката си е фина :blink:. И ние сме от по-малките. Ето виж по-долу снимката на Рони. Като гледам са един "десен":), ама нашия си е малко шиши според мен  ;)

#2950 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 01:32 PM

Цитат

Я другите също да кажат слаба ли ви изглежда моята кучица, само да вметна че трудно се напипват ребрата и.

Някъде прочетох,че щом с натиск се напипват ребрата,това означавало,че е във добра форма.Ако се напипват лесно или пък изобщо са или слаби или напълняли.Но като гледам снимката на мен ми изглежда много добре  :palec:

#2951 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 01:40 PM

И на мен Тери ми изглежда супер, а Рони е много сладко седнал на тази снимка :wub:
Аз да ви с еоплача, че Блу си изгриза преди малко нагръдника с медальона :o Дойде при мен с гордо вдигната глава и размятаща се опашка, държейки в устата някакъв син, раздъвкан боклук...и установих, че е медальона му :rolleyes:

#2952 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2009 - 01:52 PM

Въпреки че е малък още Фреди и съответно и белите са му мънички, тази горда походка звучи толкова познато..Като е направил някоя беля и чат-пат идва да се похвали - пристига, размахваки опашка, точно като Блу, върви с една горда-горда походка и с едно определено дяволито изражение, а от устата му току виси парче от нещо...аз тази физиономия съм я кръстила "Виж как направих".. ;D
User's Signature

Качена снимка

#2953 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 02:01 PM

Цитат

...аз тази физиономия съм я кръстила "Виж как направих".. ;D

ахах ;D Вече му простих на диването!! Аз пък таиз физиономия съм я кръстила " виж де виж!! ама ти не видя!!!Ах сега видя!! ех че кееееееееф!!!"

#2954 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 03:19 PM

^_^  ;D хахахаха ама сте сладки! И Рони като направи нещо - обикновено като открадне чорап - и профучава край нас на принципа "хвани ме, ако можеш", след което гордо се разхожда сякаш носи Самарското знаме и саааамо да погледнем или да се обърнем към него и пак хуква!  ;D

Приятели, да се похваляяяяя! На обендата разходка Рони си вдигна крачето и се изпишкааа :yahoo:  :->) Ей така! даже и той не се усети  ;D. Бяхме тръгнали да се прибираме той нещо се беше затичал и аз тъкмо да го дръпна в правилната посока и той хоп! на един стълб! А за протокола: на 25ти става на 5 месеца. :kuchence:

#2955 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 January 2009 - 04:08 PM

Уау честито! Дали при нас има място за притеснение по този повод?! :- Блу е по- голям малко от Ронката, но никога не е направил даже опит да отлепи краче, прикляква си...споделете и други с вашите момченца кога се случи това. :blink:

#2956 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 January 2009 - 04:39 PM

Dimani, честито ви пишкане "по мъжки". /Леле, така казано прозвуча малко странно.../ Пък бебока у нас даже не прикляка, ами прав си върши работата,  :o не знам това дали е нормално, защото за пръв път гледаме мъжко куче.
За предния пост исках да кажа "Виж какво направих", а не "Виж как направих"...от пустото му бързане някой ден и главата ще си забравя, пък какво остава за някоя и друга сричка. :P Че са си диванета няма спор, но настина как да не им прости човек и да не им се посмее на изпълненията.  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#2957 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2009 - 09:29 AM

Чезара обикновенно като направи не6то "забранено" и си 4уе името  сяда и по4ва да се оглежда все едно казва"какво какво?Коя е тая? за какво става дума?Аз нямам ни6то об6то..."  ;D

а ина4е по повод това 4е трябва да се усе6тат ребрата им...... на6та лекарка ни каза то4но това 4е  така като го погледне6 не трябва много да се виждат но като го пипне6 ребрата трябва да се усе6тат съ6тото въжи и за бръбнака и каза съ6то 4е ммм а сега нак да обясня.. . разстоянието между корем4ето и задните крака трябва да се вижда съ6то добре това се водило не6то като талия на бигъла и ако ку4енцето е по пълни4ко и корем4ето по надуто тая граница не се виждала добре... (надявам се да се е разбрало не6то от обяснението ми)  ;D

#2958 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2009 - 09:41 AM

Цитат

Чезара обикновенно като направи не6то "забранено" и си 4уе името  сяда и по4ва да се оглежда все едно казва"какво какво?Коя е тая? за какво става дума?Аз нямам ни6то об6то..."  ;D

хахах а Ейра е "Аааа тоя път няма д аме хванеш... Дай си ми го, мое си е!"  ;D ;D

да ви кажа... на нас май скоро ще ни идва разгонването... само се въртят около нас някъкви мъжкии ни налитат... Ейра става на 6 месеца другата седмица.... малко е мъничка, но тя се развива бързо, ако мога да съдя по ръста и (39 см е)
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#2959 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2009 - 09:59 AM

liberty да ти кажа 4есно и на мен ми се вижда рано но и те като хората всеки по разли4но време съзрява...а 6то се отнася до ръста на няколко места ве4е 4ета кое е наи нормално като висо4ина и  едно с едно не са еднакви  ;D но 39см ми зву4и добре за 6 месеца ако съдя по това което знам 4е на 7 месеца приблизително достигат максималния си размер и по4ват да наливаи на мускули и кости..

#2960 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2009 - 05:12 PM

Здавейте на всички сладури! :blink:
Не мога да не споделя каква картинка заварих днес след като се прибрах. Рони докопал картонена кутия със стереопор в нея /от тези, в които опаковат техника/ и разфасовал всичко до ниво "конфети"! :o :rolleyes: Слава богу кутията не беше голяма, а и "обработката" я беше направил само в стаята, в която спи. Тук много сняг не валя, но в стаята беше доста "снежно"  ;D
Не знам как я е спипал, винаги ме изумява  :huh:
След като се облещих, веднага си помислих "Лелеее, ами, ако е глътнал парченца?!?!" Яде си нормално, излязохме за тоалетна и познайте: акото ни беше в модерния десен "цвят каки на бели точки" :rolleyes: цели целенички малки топченца стереопор. Ууууф. Слава Богу!Бая се бях стреснала! :'(
Вие имате ли подобни "постижения"  ;) откъм бели?

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни