Бигъл
Публикувано: 21 January 2009 - 11:25 AM
Публикувано: 21 January 2009 - 12:29 PM
Я другите също да кажат слаба ли ви изглежда моята кучица, само да вметна че трудно се напипват ребрата и.
Публикувано: 21 January 2009 - 12:58 PM
За идеята за подрязването на пръчиците, тенкс много, вече по мъничко подрязваме и е по-удобно.
П.С. Тери като я гледам изглежда много финна, истинска дама ;), но в никакъв случай не изглежда хърбава, по-скоро изглежда по-мъничка, не бих й дала повече от четири месеца.
Публикувано: 21 January 2009 - 01:32 PM
Цитат
Някъде прочетох,че щом с натиск се напипват ребрата,това означавало,че е във добра форма.Ако се напипват лесно или пък изобщо са или слаби или напълняли.Но като гледам снимката на мен ми изглежда много добре :palec:
Публикувано: 21 January 2009 - 01:40 PM
Аз да ви с еоплача, че Блу си изгриза преди малко нагръдника с медальона :o Дойде при мен с гордо вдигната глава и размятаща се опашка, държейки в устата някакъв син, раздъвкан боклук...и установих, че е медальона му :rolleyes:
Публикувано: 21 January 2009 - 01:52 PM
Публикувано: 21 January 2009 - 03:19 PM
Приятели, да се похваляяяяя! На обендата разходка Рони си вдигна крачето и се изпишкааа :yahoo: :->) Ей така! даже и той не се усети ;D. Бяхме тръгнали да се прибираме той нещо се беше затичал и аз тъкмо да го дръпна в правилната посока и той хоп! на един стълб! А за протокола: на 25ти става на 5 месеца. :kuchence:
Публикувано: 21 January 2009 - 04:39 PM
За предния пост исках да кажа "Виж какво направих", а не "Виж как направих"...от пустото му бързане някой ден и главата ще си забравя, пък какво остава за някоя и друга сричка. :P Че са си диванета няма спор, но настина как да не им прости човек и да не им се посмее на изпълненията. :wub:
Публикувано: 22 January 2009 - 09:29 AM
а ина4е по повод това 4е трябва да се усе6тат ребрата им...... на6та лекарка ни каза то4но това 4е така като го погледне6 не трябва много да се виждат но като го пипне6 ребрата трябва да се усе6тат съ6тото въжи и за бръбнака и каза съ6то 4е ммм а сега нак да обясня.. . разстоянието между корем4ето и задните крака трябва да се вижда съ6то добре това се водило не6то като талия на бигъла и ако ку4енцето е по пълни4ко и корем4ето по надуто тая граница не се виждала добре... (надявам се да се е разбрало не6то от обяснението ми) ;D
Публикувано: 22 January 2009 - 09:41 AM
Цитат
хахах а Ейра е "Аааа тоя път няма д аме хванеш... Дай си ми го, мое си е!" ;D ;D
да ви кажа... на нас май скоро ще ни идва разгонването... само се въртят около нас някъкви мъжкии ни налитат... Ейра става на 6 месеца другата седмица.... малко е мъничка, но тя се развива бързо, ако мога да съдя по ръста и (39 см е)

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 22 January 2009 - 09:59 AM
Публикувано: 22 January 2009 - 05:12 PM
Не мога да не споделя каква картинка заварих днес след като се прибрах. Рони докопал картонена кутия със стереопор в нея /от тези, в които опаковат техника/ и разфасовал всичко до ниво "конфети"! :o :rolleyes: Слава богу кутията не беше голяма, а и "обработката" я беше направил само в стаята, в която спи. Тук много сняг не валя, но в стаята беше доста "снежно" ;D
Не знам как я е спипал, винаги ме изумява :huh:
След като се облещих, веднага си помислих "Лелеее, ами, ако е глътнал парченца?!?!" Яде си нормално, излязохме за тоалетна и познайте: акото ни беше в модерния десен "цвят каки на бели точки" :rolleyes: цели целенички малки топченца стереопор. Ууууф. Слава Богу!Бая се бях стреснала! :'(
Вие имате ли подобни "постижения" ;) откъм бели?