Бигъл
Публикувано: 23 January 2009 - 06:22 PM
Моля ви се кажете кой бигъл виждаме вече за втори път!! Става въпрос за местността Белята вода!Първият път беше на Коледа и беше с едни младежи. Днес ходихме да сипваме вода и минаха момиче и момче с бигълче и още едно куче, нещо като голдън ритривър! Изтичаха надолу, съпруга ми се провикна, но не ни чуха. Много красиво бигълче беше, момиченцето дето го водеше беше с черно яке.
Възможно е да не влизат във този форум за съжаление. Просто и ние ходиме често в тази част и бихме могли да правиме срещи като се позатопли :wub:
Публикувано: 23 January 2009 - 11:08 PM
Ние днес с Блу бяхме на една заледена и кална разходка.valeria_sofie , по това описание прилича да сме били ние. Направо съм изумена- бяхме обаче не с голдън ретривър, а с лабрадор.Обаче абсолютно никакви бигли не сме срещали. Изключено е да срещнеме бигъл и да не се спра!!!
За пораженията на Блу мога да говоря дъъъъъъъъъълго. Първоначално , когаот той дойде известно време стоеше в клетка и там му харесваше. После започнах да го взимам при мен в леглото и двамата сега свикнахме да спиме заедно :P. вече ми е жал да гооставям в клетка, но знам, че ако се е натичал прилично и наиграл, когаот го оставя няма кой знае какви щети- най-много някоя и друга химикалка или малко дивана да си е гризнало детето!
Обаче ако е пропуснал да поиграе прилично..........лошо....пораженията най -едрите........ами на няколко места е пробил дупки в стените- liberty по този повод го нарече стенобойна машина ;D
Даже мислиме да ги събереме и оставиме заедно в 1 апартамент и после се чудиме дали ще са минали при съседите ;) Но за разлика от Ейра, която е "домакиня"- пере чорапи, оправя легла, мете, занимава се с градинарство, Блу е истински мъж. Майстор -дърводелец! Той декорира бюрото ми, четката ми за коса, няколко лака за нокти сега имат много интересна резба по капачките си!
Той е истински естет! Имам едни дънки с много джобове и отй реши, че наистина са прекалено много и откъсна един! Последно си прегриза медальона.......Най-много му се сърдих за един учебник, който си бях поръчвала от чужбина......но.......поръчах го пак, след като не усях да съединя страниците му! :P
Така или иначе за миг никога не съм съжалила, че си взех бигъл!!! ;)
Публикувано: 24 January 2009 - 07:42 AM
Публикувано: 24 January 2009 - 01:25 PM
Иначе ние съще сме с няколко области на интереси:
- електронна и комуникационна техника - кабели предимно и по няколко пъти :rolleyes:
- градинарство: беше отворил вградения шкаф в кухнята и беше разпилял една торба пръст из стаята, в която спи - градинка да си прави ;)
-полиграфия от всякакъв вид - вестници, картони, пликове, списания, ако и когато може да докопа :wub:
- готварство: беше обелил една торба с лук,м беше махнал люспите и гордо се разхождаше с една глава лук в уста :o ;D
-бродерия - имам 1 жилетка която е на дантела вече
Пантофи, джапанки и обувки са "класика в жанра" ;D
Като се сетя за още, ще пиша:)
Публикувано: 25 January 2009 - 05:21 PM
Публикувано: 25 January 2009 - 06:18 PM
Публикувано: 26 January 2009 - 11:28 AM
Е, малко почнахме да късаме вестниците от тоалетната /само като се сменят обаче/, но няма как, късането на всякакви хатиени изделия си е официален бигълски спорт и малкия започна усилени тренировки. ;D
Публикувано: 26 January 2009 - 02:56 PM
как ще ви забравим - кой ни научи на кашакавалчета ;) :blink:?
Браво на Фреди - той бележи рекорд, ние едва последните дни можем да кажем, че Рони не проявява особен интерес към собствените си произведения.
Иначе нашия смешко сега е много придирчив към избора на дръвче - да не е много голямо, че не го приема за дръвче, а за стена, да не е много малко, че няма как да го уцели ;D. А като си хареса някое и се обляга с вдигнатото краче на дървото, защото явно не може още да пази добро равновесие на 3 крачета ;D
Публикувано: 26 January 2009 - 03:41 PM
Кашкавалчето наистина върши добра работа.А тези дни открихме още едно лакомство,за което сме готови и стойки да парвим-заквасената сметана и особено да облизваме кофичката и после да се разхождаме с млечно носленце :P
Публикувано: 26 January 2009 - 10:17 PM