Обаче наистина не всички кучета са толкова енергични... в тази връзка една разходка с бигъл ще бъде невероятна.... и в тази връзка когааааа ще си нашправим такава :lol:
Бигъл
Публикувано: 26 February 2009 - 02:34 PM
Обаче наистина не всички кучета са толкова енергични... в тази връзка една разходка с бигъл ще бъде невероятна.... и в тази връзка когааааа ще си нашправим такава :lol:

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 26 February 2009 - 03:20 PM
Цитат
6то се отнася до добавката доктора онзи ден като бяхме на лекър каза 4е тази добавка била наистина много хубава но само ако храни6 животното с нисък клас храна или ако го храни6 само с консерва така 4е се оказа 4е и на нас не ни е толкова нужна добавката но ве4е е късно за6тото е взехме :lol: и другото което ни каза 4е 6те спира да се произвежда тази добавка незнайно за6то.........
снимките които сте пратили в форума да много сладурски целувки от нас с 4езара
Публикувано: 27 February 2009 - 08:36 PM
Публикувано: 27 February 2009 - 08:47 PM
Хахах мога смаоа да кажа на Чеазара, мила добре дошла в света на биглите.
Нашият бандит е вече почти на 4 години и няма никакви прогнози да се кротне. Имам чувството, че още е малко бебе.
Но какво да се прави, обичаме го много.
Много се радвам, че има нови попълнения, потенциални жени :))
Хайде не се стеснявайте, обаждайте се ако имате нужда от истински мъж :)) В момента явно е разгонен, понеже се клати със дружинката от 4 мъжки кучета.
Ще постна снимки тези дни да видите колко е порастнало момчето.
Поздрави на всички, успех и железни нерви :))

Dushko dobrodushko
Публикувано: 28 February 2009 - 11:27 AM
Заради такива бягства много съм се стреснала от момента, когато ще трябва да пусна Фредчо за пръв път от повода. Представям си какви ли не ужасии. :(
Публикувано: 28 February 2009 - 12:06 PM
Със лакомства и дълъг повод го учех да идва по команда. Много са умни, още след 5-6 повторения и вече идва по команда, сяда, ляга и всичко каквото искаш.
Проблема е, че това върши работа до време. Ако улови някаква диря навън и хукне след нея, или го викаш като усетиш още че ще изчезне, или хукваш след него :)
За съжаление бигъла е ловджия, той си гони миризми и изобщо не те чува като му викаш. След 3 часа ще се върне там от къ дето е избягал.
Най важно е да го научиш да знае кой командва. Дори и да се наложи пошляпване. И на мен ми е много жал когато се налага да му се карам и да го шамаря, но е едно голямо непослушно момче, което може да те изкра извън кожата ти.
Успех на всички и ако имате въпроси, моля питайте, тук има много големи батковци и какички :)

Dushko dobrodushko
Публикувано: 28 February 2009 - 08:12 PM
За идването навън по команда на нас тепърва ни предстои /излизаме навън отскоро и по малко/ и именно метода с лакомствата смятам да пробвам. В къщи с тяхна помощ се научихме на свършване на нуждите на определеното място, също и на "седни" и що-годе на"стой". :)
Как се разбира дали кученцето се е простудило? Мишончо не кашля и няма сополки, обаче днеска след разходката пишка горе-долу на половин час - по-често от обичайното. Това дали е повод за притеснение?
Публикувано: 28 February 2009 - 09:13 PM
Цитат
ами дам няма проблем ние се сабираме една весела компания от 4 бигъл4ета доло в парка на альо6а до 4е6ми4ката към 4ч-4:30ч сега сме само 2 бигъл4ета 6тото има едно болно и едно... незнам 6то го няма тия дни ина4е стават страхотни игри заповядай ако иска6 :D B) ;)
Публикувано: 01 March 2009 - 05:20 PM
Публикувано: 01 March 2009 - 05:27 PM
albennuti, в Oct 11 2004, 11:30 PM, написа:
(sorry for my bulgarian, nadiavamse da razvirate)
bygelite v Bg gi razhozhdat v parka koito e v popa na dolu, sled rekata, ne moga da pomnia sega kak se kazva.
Ako iskate telef na niakoi koito ima bygel pichete mi direktno na moiat email.
вземете си дакел добър компаньон обича деца весел и благ характер и много чисто животинче
Публикувано: 01 March 2009 - 06:39 PM
Публикувано: 02 March 2009 - 05:53 PM
Искам да попитам някой от вас сблъсквал ли се е с анемоята при ку4етата и как проти4а тя???
днес правиха на 4езара кръвни иследвания и се оказа 4е има някаква вирусна инфекция която не е сериозна просто няколко дни 6те ходим да и бият антибиотик и витамин B но доктора каза 4е е обеспокоява6т бр. на левкоцитите и били малко което зна4ело анемия :( :( :( и каза 4е като преклю4им с антибиотиците 6те и вземе пак кръв за6тото има съмнение за анемията не е сигурен за6тото 4езара се дърпа6е и взе малко кръв но ако все пак се окаже анемия....... искам да съм запозната с това което ме о4аква 4есно казано доста ме е страх......знам 4е при хората анемията е леката форма на левкимия........................АКО НЯКОИ ЗНАЕ НЕ6ТО ПО ВАПРОСА МОЛЯ ПИ6Е6Е МИ!!!
Публикувано: 03 March 2009 - 08:48 PM

Вход

Горе
Цитиране +