А на Фреди,браво на момчето,че вече става така общителен,само наистина внимавайте с големите кучовци,защото не всички стопани са нормални хора и някои ги учат нарочно да се хвърлят на по малките,да ставало по интересно
Бигъл
Публикувано: 11 March 2009 - 07:47 AM
А на Фреди,браво на момчето,че вече става така общителен,само наистина внимавайте с големите кучовци,защото не всички стопани са нормални хора и някои ги учат нарочно да се хвърлят на по малките,да ставало по интересно
Публикувано: 12 March 2009 - 08:25 PM
Цитат
Арлекина блу незнам как е одажна не сме ги 4ували и ние ина4е 4езара ве4е не ка6ля и спряхме и антибиотиците сега сме на диета ядеме полусорови дроб4ета и спанак да ни се вдигне желязото в кръвта понеже нали ви бях казала 4е и откриха и анемия и в неделя 6те е водим да и взимат кръв и ако си има достата4но желязо в кръвта ...няма лекарства ако не... по4ваме ле4ение което ни назна4и 4и4о доктор но ни казаха да не се притесняваме не е не6то стра6но дори да се окаже с анемия.... а по повод другите ку4ета и отно6ението на 4езара към тях... аз и преди съм казвала страх е най ве4е от непознати ку4ета днес дойде едно джак ръсел4е няма6е и 3 месеца дребно дребно.. по дребно и от 4езара... тая така се кри от него...... 6те каже6 4е дог е видяла
Публикувано: 13 March 2009 - 08:47 AM
P.P.
Чезара, какво става със срещата за неделя, уточнихте ли къде и в колко часа?

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 13 March 2009 - 07:50 PM
Публикувано: 14 March 2009 - 08:42 AM

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 15 March 2009 - 09:48 PM
Публикувано: 17 March 2009 - 09:50 AM
и много поздрави на другите бигъл4ета там
А аз имам едно питане към вси4ки тук... наскоро се появи нов проблем
с Чезара.......там където се разхождаме в парка както на пове4е места в България
си има места където посрани хора торят дърветата и вероятно за това растителноста по такива места е толкова избуяла....
и едно 4е запо4на да яде торта която "въспитаните" хора така прилежно сипят тук и там
ами и на вси4кото отгоре в някой от тях ляга и запо4ва да се търкаля
и така се търка 4е после едно на ръка е миризмата но..... няма миене по4ти не остава 4исто място по нея... и понеже това веднъж го бе6е направила и с един умрял плъх е не го яде но доста усърдно се търка в него.....
сърда 4е било нормално това за ловните породи..... за да прикрият собствената си миризма..
на някой от вас слу4вало ли му се е такова не6то или на6та просто е извратеня4ка която оби4а да се търка в лайна...
Публикувано: 17 March 2009 - 01:57 PM
Публикувано: 17 March 2009 - 05:01 PM
на4ина ми на у4ене..... ами и с наградки и с наказание и пляскане по дупето....... когато иска е прекрасна като и кажа не зна4е не като кажа ела идва.... но науми ли си не6то нито наградки нито наказание ни6то не и влияе.... ТОВА ОБА4Е КАКТО КАЗАХ НЕ ЗНА4Е 4Е 6ТЕ СЕ ОТКАЖА И 6ТЕ СЕ ПРИМИРЯ С СИТУАЦИЯТА!!! Благодаря ти за пожеланията за успех за6тото маи определено 6те ми е нужно ^_^
Публикувано: 22 March 2009 - 01:41 PM
Предполагам не им се пише на повечето,защото вече пораснаха бебоците и не се случва нищо по особено,което е странно защото не вярвам да няма по някоя нова беличка всеки ден
Затова предлагам една нова тема за раздвижване.Всеки да напише защо е решил да си вземе точно бигъл от десетките други породи.
Понеже давам идеята започвам аз. Това ми е първо куче,при мене се получи по добре късно отколкото никога,но както и да е...Преди да реша каква порода да бъде,исках не много голямо и не много малко куче.Нищо лично към дребосъците,но друго си е да се забелязвате по отдалече, а не да внимавате да не ви настъпи някой.А за по голямо,просто няма място в къщи и не е правилно и честно към кучето.После реших че трябва да е късокосместо,за да не се скубе много и започнах да разглеждам за породи.По това време имаше един фантастичен сериал "Ентърпрайз" и там кучето на капитана беше малък бигъл.Естественто като го видях не устоях на тази сладка муцунка и реших,че моето куче ще е бигъл.Малко се притесних че са доста палави,но пък пишеше в книгите че са много здрави кучета и обичат движението.И понеже аз обичам да скитам насам-натам,решението беше взето и месец след това си имах бигла-лигла Лола
Хайде,вие сте на ред,разказвайте
Публикувано: 23 March 2009 - 04:00 PM
Лола, предполагам зависимостта е точно обратната.Докато малчовците са прекалено малки и нежни
Ние скоро сигурно пак няма да влизаме тук, за това всеки, който иска да се срещне с нас и поиграе- обикновенно ходиме привечер в Южния парк или в паркчето зад Хилтън и вече познаваме двама от вас

Вход

Горе
Цитиране +