Бигъл
Публикувано: 06 October 2009 - 01:53 PM
Имаме си вече бг звезда-бигъл...влезте в сайта ми и ще видите един от вас на страниците на световните каталози :)
Голяма гордост е !!!
Публикувано: 06 October 2009 - 02:05 PM
Имаме си вече бг звезда-бигъл...влезте в сайта ми и ще видите един от вас на страниците на световните каталози :)
Голяма гордост е !!!
А къде точно да гледаме?

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 October 2009 - 02:53 AM
Ама е красив нали?

Публикувано: 07 October 2009 - 09:12 AM
и аз не се ориентирах къде да намеря голямата гордост. Така го написа, че събуди любопитството на всики ни

Днеска е паметен ден за мен и Рафи! От днеска вече може да се разхождаме и много искам да се запозная с всички вас. Ние живеем в Гео Милев и дългите разходки ще са ни основно вечер. Така че, ако имате възможност и желание може да си направим някоя голяма среща тези дни. Ще е хубаво да обменим опит, да оставим малките да се нарадват и пък и да направим яки снимчици.
Позрави на вскички! Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!
Публикувано: 07 October 2009 - 02:30 PM
ето го момчето,надявам се гордата стопанка да се включи и да се похвали :)
Публикувано: 07 October 2009 - 04:01 PM
много радва окото!

P.S. Петьо, хиляди благодарности отново!
Публикувано: 07 October 2009 - 09:25 PM

Да ти е жив и здрав най вече. И като го водиш за риба му дай въдица с по дебел конец и по голяма кука за още по голяма риба

Всъщност той научи ли се вече да пише? Защото четенето от малък не му бе проблем. Кусура му беше, че често си забравяше ключовете за в къщи, когато го пращах до магазина за хляб и колбас, но то си му е от възрастта явно било

Публикувано: 08 October 2009 - 10:44 AM

Фреди е добре, расте и умнее, измисля нови пакости и след това гледа с онзи сладък бигълски поглед "Ооо, ама това не го направих аз...през цялото време си лежа удобно тук, не виждаш ли.."

По повод теглото вчера бяхме на ветеринар... и лекарят каза , че сме дебели ( на 70 дни сме и сме 3 и 700 )...
Нашата трета ваксина ще бъде на 15.10 ...седмица до 10 дни след нея и ние търсим ... бигъли за разходка ... ако има някой в близост до борисова ще съм мн радостна : )))
Снимки ще кача по-късно днес , защото и на нас ни е сложно да сме мирни и май не обичаме да се снимаме дори : )))
Ние сме близо до Борисова.

Чао и лек ден!

Публикувано: 08 October 2009 - 03:33 PM

Публикувам няколко снимки от последното завоевание на Рони - огромна плюшена жаба :)))
Публикувано: 12 October 2009 - 08:01 PM
...
Ние сме близо до Борисова.

ами и ние сме що-годе близо до тая борисова.... по-близо ни е заимов, но идваме и до борисовата ако ще има бигъли за лудиване :) а понякога, като ни мързи се разхождаме по алеята покрай канала.... може дасе засечел и там ако наминавате...

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 12 October 2009 - 08:20 PM

Слагам малко снимков материал да го видите в действие

Снимките и тортата са ни от 3 Октомври защото тогава си бяхме поканили гостите.
Иначе на самия ден имаше много вкусни неща, сладости и игри за да отбележим празника

Vanity of vanities....
Публикувано: 13 October 2009 - 11:45 AM
идеята за парковете хич не е лоша, ето и че има вероятност да се засечем 3-4 бигъла, притеснявам се обаче от проливните дъждове....Днес вали като из ведро, един път случихме един такъв порой да не завари в парка, прибрахме се мокри до кости, това се преживява де, ама Фреди след това ми изглеждаше поразсополивен. Не е ли по-добре да поизчакаме някой сух ден? :)
Честити две годинки на Бари

Публикувано: 13 October 2009 - 12:36 PM

Dimani това е чудесна идея за семеен бизнас

Честити две годинки на Бари и от нас

Публикувано: 16 October 2009 - 09:15 AM

Публикувано: 16 October 2009 - 12:18 PM
Публикувано: 16 October 2009 - 01:27 PM
оо трябваше да снимам да ви покажа... тамън сутринта си мислих докато се разхождахме колко се е вталила и колко е хубава.. и вечерта вече разхождах табуретчица ...

а после лежа с издуто тумбаче и заспа мн рано...
сутринта (все още приличаща повече на табуретчица, отколкото на кученцето от вчера сутринта) пак беше гладна... бигълска му работа

Публикувано: 17 October 2009 - 11:41 AM
Ето и малко снимки ,но за съжаление е сложно да го хвана в цял ръст : )
Публикувано: 17 October 2009 - 01:44 PM
П.П.
Сега прочетох някои от старите ти постове - мисля че Бонро е страхотно име! Незнам защо не го харесват някои хора, но на мен ми харесва и това че е оригинално и супер..

А "Ейра" на хората им се струва странно (то май си е ) и понякога трябва да го повторя няколко пъти докато разберат че не е "Ера" или "Ира или незнам какво там друго чуват разни хора

Публикувано: 17 October 2009 - 10:23 PM

А за да си намерите каишка по размер най-лесно ми се струва да измерите обиколката на вратлето на кученцето и така в магазина по-лесно ще се ориентирате.
Нашият като беше малък му взех най-малкият по размер нагръдник, свикна с него бързо,а и на размер му беше ОК, даже още си го носим, не ни се смейте, ама много свикнах да си го гледам кучо с него. Е, друг е въпросът че вече ни е порядъчно раздърпан и ще го сменяме - порядката в къщи е влизане в банята, сваляне на нагръдника и идва ред на миенето на лапи. Та как се развива действието - свалям аз нагръдника,ама и Фредката си го дърпа обратно и не си го дава. Мисли си кучето: "Има ли нагръдник - няма баня..."