Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#4661 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2012 - 10:11 PM

Знам аз какво е внесла Диана! :ba_025:

Малкият Haggy е от майката на Ванилка и
от Австралийския BISS Ch.Langrigg Like Lladro :ae_085:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#4662 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2012 - 10:27 PM

:ba_025:

Качена снимка
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#4663 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 06 March 2012 - 10:32 PM

Както викат сърбите "исти тата", а пък ние "бащичко"! :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#4664 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2012 - 11:44 AM

Хора, моят хубостник ни побърква от 3 дни насам. Буди ни 2 часа по-рано и дава зор да излиза. Явно понеже вече времето се постопли, съмва се по-рано и момчето няма търпение да излиза. Тази сутрин за капак мъжът ми ме замести в сутришната разходка, след което излезе на работа и какво мислите стана? В момента, в който аз станах от леглото и нашето момче сякаш забрави, че вече е разходен, се строи отново пред вратата и мрън-мрън, голям плач...Аз го игнорирах, но тормозът продължи 1 час, след което пак се изведохме. В момента, в който се прибрахме застана отново пред входната врата и зачака гадинката. Скарах му се и в крайна сметка се отказа. Чудя се да не би да има разгонени кучки и това да го тегли навън? Споделете мнение...
User's Signature

allure&Jack Ray

#4665 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2012 - 02:18 PM

Показване на мнениетоallure, в 07 March 2012 - 11:44 AM, написа:

Хора, моят хубостник ни побърква от 3 дни насам. Буди ни 2 часа по-рано и дава зор да излиза. Явно понеже вече времето се постопли, съмва се по-рано и момчето няма търпение да излиза. Тази сутрин за капак мъжът ми ме замести в сутришната разходка, след което излезе на работа и какво мислите стана? В момента, в който аз станах от леглото и нашето момче сякаш забрави, че вече е разходен, се строи отново пред вратата и мрън-мрън, голям плач...Аз го игнорирах, но тормозът продължи 1 час, след което пак се изведохме. В момента, в който се прибрахме застана отново пред входната врата и зачака гадинката. Скарах му се и в крайна сметка се отказа. Чудя се да не би да има разгонени кучки и това да го тегли навън? Споделете мнение...

Не е изключено. Като дава зор и като го изкарате как се държи навън? Както обикновенно или има промяна в поведението му?
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#4666 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2012 - 03:11 PM

Общо събрание на БККБ за 2012 г.

Управителният съвет на сдружение "Български киноложки клуб бигъл", София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ, свиква годишно отчетно общо събрание на 07.04.2012 г. в 10 ч., в София 1700, ул. Росарио 1, Студентски град, Витоша парк-хотел – малка заседателна зала, при следния дневен ред:

1. отчет за дейността за 2011 г.;
2. приемане и освобождаване на членове;
3. приемане на програма за работа за 2012 г.;
4. приемане на правилник за ИВК;
5. други.

При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч. на същото място.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4667 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 March 2012 - 03:44 PM

Показване на мнениетоvano, в 07 March 2012 - 12:18 PM, написа:

Не е изключено. Като дава зор и като го изкарате как се държи навън? Както обикновенно или има промяна в поведението му?

Тегли здраво. Души много и е превъзбуден!:-)
User's Signature

allure&Jack Ray

#4668 Потребителят е офлайн   Клауди Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 04:18 AM

Здравейте на всички ! Имате страхотни сладури ! Реших най-после да се регистрирам , за да попитам - искам да си взема бигъл от Англия,но нямам представа от добри екземпляри , моля насочете ме . Къде да видя дог шоутата на биглите в Англия ? И кои за вас са добрите английски представители ? Последните въпроси се подбудиха в мен ,не защото толкова разбирам и какво да питам , ами от последната водена дискусия тук :smile:
User's Signature

Качена снимка

#4669 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 05:12 AM

Според мен прави така защото има разгонена
кучка в периметъра на разходките ви, но знам ли...

Показване на мнениетоvano, в 07 March 2012 - 03:11 PM, написа:

Общо събрание на БККБ за 2012 г.

Управителният съвет на сдружение "Български киноложки клуб бигъл", София, на основание чл. 26 ЗЮЛНЦ, свиква годишно отчетно общо събрание на 07.04.2012 г. в 10 ч., в София 1700, ул. Росарио 1, Студентски град, Витоша парк-хотел – малка заседателна зала, при следния дневен ред:

1. отчет за дейността за 2011 г.;
2. приемане и освобождаване на членове;
3. приемане на програма за работа за 2012 г.;
4. приемане на правилник за ИВК;
5. други.

При липса на кворум на основание чл. 27 ЗЮЛНЦ събранието ще се проведе същия ден в 11 ч. на същото място.

Дано приемете още членове в клуба и да се увеличът родословните бигли в България!

Това за ИВК-то малко ме притесни, ама вие си знаете все пак какво приемате и защо ви е то...

Показване на мнениетоКлауди, в 08 March 2012 - 04:18 AM, написа:

Здравейте на всички ! Имате страхотни сладури ! Реших най-после да се регистрирам , за да попитам - искам да си взема бигъл от Англия,но нямам представа от добри екземпляри , моля насочете ме . Къде да видя дог шоутата на биглите в Англия ? И кои за вас са добрите английски представители ? Последните въпроси се подбудиха в мен ,не защото толкова разбирам и какво да питам , ами от последната водена дискусия тук :smile:

Ето ти линк към един английски сайт в който се обявяват родословни кучила
от всякакви породи. Аз съм приложил линк към бигълски кучила, мъжки бигли за
разплод и развъдчици. Информацията се обновява периодично, така че редовно може
да преглеждате специално страничката с кучилата. Дано си харесате и си внесете бигълче...

http://www.champdogs.../beagle/puppies
http://www.champdogs...eagle/stud-dogs
http://www.champdogs...beagle/breeders
User's Signature

Качена снимка

#4670 Потребителят е офлайн   Клауди Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 05:51 AM

TORMENTOR благодаря много . Сега остава да се науча да се ориентирам и да разбера как да намеря това ,което търся .
Да попитам и още нещо ,понеже виждам ,че сте хора ,които разбирате . Повечето Бигли по зоо-магазините се внасят от Словакия и Унгария , дали имате идея от кои развъдници и кои са хората ,които посредничат ?

Още веднъж благодаря за сайтовете , приемам всякакви препоръки :smile:
User's Signature

Качена снимка

#4671 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 06:01 AM

Тия по зоомагазините не са от най-истинските кученца. Личното ми мнение е да не се набълбуквате с такива кученца, щото после ще четем как са ви излъгали и не сте си взели родословието или че са ви обяснили че ще имате родословие, ама някой ден и само ако си доплътите сериозна сума пари. В момента с този интернет е много лесно да си намерите нещо истинско и да влезете в директен контакт с хората които развъждат и които биха ви продали качествено бебе със здрави родители и потенциял. Пак казвам, това е личното ми мнение! :)
User's Signature

Качена снимка

#4672 Потребителят е офлайн   Клауди Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 06:17 AM

Аз съм на същото мнение !!! И нямам намерение да си купувам кученце от зоомагазин ( няма ли някакъв шанс да се приеме закон за защита на тия животинки дето седят толкова жалко на витрините : (((((( ) . Но ми е интересно тези кученца как се внасят , от кои развъдници се вкарват ?
User's Signature

Качена снимка

#4673 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 09:30 AM

Показване на мнениетоКлауди, в 08 March 2012 - 04:18 AM, написа:

http://bkkbeagle.com...=54.msg13#msg13

Успех с намирането и задължително експортно родословие, особено ако кученцето е женско.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4674 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 09:37 AM

Показване на мнениетоTORMENTOR, в 08 March 2012 - 05:12 AM, написа:

Дано приемете още членове в клуба и да се увеличът родословните бигли в България!

Това за ИВК-то малко ме притесни, ама вие си знаете все пак какво приемате и защо ви е то...

Въобще не трябва да те притеснява. Той няма да бъде задължителен. Но все пак бигълът е ловна порода, а в клуба има и ловци. Те определено ще искат да заплождат кучета, ако не с ловни, то поне с такива с вродени ловни заложби. Именно за тях се прави този изпит. Просто в много страни вече е така - има си ловни бигли, които си минават работни изпитания и шоу линии, където се набляга само на екстериор. Ние като клуб сме длъжни да осигурим условия на всички, пък кой какво ще гледа и на какво ще запложда си преценява сам. :)

И не се много назландисвай, а попълвай молбата за членство :) Виждам, че тези дългоушковци пак са ти влезли под кожата :)
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4675 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 09:40 AM

Показване на мнениетоКлауди, в 08 March 2012 - 05:51 AM, написа:

TORMENTOR благодаря много . Сега остава да се науча да се ориентирам и да разбера как да намеря това ,което търся .
Да попитам и още нещо ,понеже виждам ,че сте хора ,които разбирате . Повечето Бигли по зоо-магазините се внасят от Словакия и Унгария , дали имате идея от кои развъдници и кои са хората ,които посредничат ?

Още веднъж благодаря за сайтовете , приемам всякакви препоръки :smile:

Торментор ви е казал - не ви трябват никакви посредници, защото повечето, които се представят за такива са зооборси и търговци на животни. Най-добре е личен контакт с развъдчика. Ако се колебаете нещо при избора или към кой развъдник да се обърнете, просто питайте. Едва ли някой от нас ше ви откаже съвет.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4676 Потребителят е офлайн   Клауди Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 03:11 PM

Ами благодаря много отново ! Ще се радвам на всякакви съвети . Търся типичен английски бигъл ( не американски ) . Ще се радвам ако ме насочите спрямо вашите познания и опит в тази област . :smile:
User's Signature

Качена снимка

#4677 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 04:23 PM

Показване на мнениетоКлауди, в 08 March 2012 - 01:11 PM, написа:

Търся типичен английски бигъл ( не американски )

Каква е разликата? Стана ми интересно това :)

#4678 Потребителят е офлайн   Клауди Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 06:19 PM

Била съм и в Сащ и в Англия ( по учение ) и има разлика в кучетата . Едните са по-къси като телосложение и за мен са по груби .
User's Signature

Качена снимка

#4679 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 07:04 PM

Показване на мнениетоКлауди, в 08 March 2012 - 03:11 PM, написа:

Ами благодаря много отново ! Ще се радвам на всякакви съвети . Търся типичен английски бигъл ( не американски ) . Ще се радвам ако ме насочите спрямо вашите познания и опит в тази област . :smile:

Ми просто трябва да гледате и да видите нещо по ваш вкус, като родители. Защото за малките е божа работа как ще изглеждат като пораснат, но все пак като знаете предците може да предполагате.

Всеки харесва различен тип бигли - на мен например от английските най-ми допадат - Dialynne, Annavah, Bayard и Nedlaw.
Разгледайте и развъдници в други държави - интересни бигли има в Чехия, Полша, Словакия, Унгария, а така също и в Дания, Финландия и Холандия.

Напоследък много качествени бигли се внасят и в Русия.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4680 Потребителят е офлайн   Клауди Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 March 2012 - 09:58 PM

Да , но в другите държави са много смесени от английски и американски тип . И нещо не мога да се ориентирам , те май развъдчиците не правят разлика ....
За вас кои са хубави мъжки от тези развъдници ? Ще се опитам да засека кога ще ги пускат на скачка или дали има в момента акучила се женска от тях . :smile: И ще посоча майката тука , ако се добера до тази информация . :smile:
User's Signature

Качена снимка

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема