Бигъл
Публикувано: 17 June 2006 - 03:20 PM
НАЙ- ГОЛЯМАТА НОВИНА ЗА НАС БИГИ Е В САМОЛЕТА И ТРЪГВАМ КЪМ ФРАНКФУР ДА СИ Я ВЗЕМА !!!!!
Толкова сам щастлива, че реших и с вас да го споделя. Вече нямам търпение да си я гушна муцуната и веднага ще ви пратя снимки, ако не припадна като я видя щото вече близо 3 месеца не сме се виждали. Ей, иде ми да се разпея от щастие
А нали помните какво беше положението с нас?- това го пиша по въпроса за зоо идиотските магазини и таргаши
Целувам ви приятели и неприятели и до скоро
cheers w) bravoS victoryVVV super best
Публикувано: 19 June 2006 - 01:58 PM
Цитат
НАЙ- ГОЛЯМАТА НОВИНА ЗА НАС БИГИ Е В САМОЛЕТА И ТРЪГВАМ КЪМ ФРАНКФУР ДА СИ Я ВЗЕМА !!!!!
Толкова сам щастлива, че реших и с вас да го споделя. Вече нямам търпение да си я гушна муцуната и веднага ще ви пратя снимки, ако не припадна като я видя щото вече близо 3 месеца не сме се виждали. Ей, иде ми да се разпея от щастие
А нали помните какво беше положението с нас?- това го пиша по въпроса за зоо идиотските магазини и таргаши
Целувам ви приятели и неприятели и до скоро
cheers w) bravoS victoryVVV super best
О, това е страхотна новина! Браво, така ще можете да се радвате един на друг! Биги за постоянно ли ще остане при теб в Германия или е само на гости? Ти кога ще си идваш?
Чакаме снимки !!!
1super
Публикувано: 21 June 2006 - 11:34 AM
много инфо много спорове за документи, менти, менти...
А какво мислите за хората - на тях трябва ли им родословие?
какво мислите за уличните кучета и "правото" им да се чифтосват, когато и където пожелаят. А да не забравяме, че много хора предпочитат точно улични кучета да взимат.
преди време, когато Фреди "опъна" една женска в Скопие - от де да знам дали е с родословие или не, то после всичките 6 умряха от лошо гледане. Имаше тук в ПОРОДИ - БИГЪЛ, някоя, която се изказа много лошо - според мен за расите, породите и т.н.
Все се сещам за този случай. И няма истина една. Но както и модератора, тогава написа - тука е форум за породите - бигъл.
Радвам се за Вас и Вашите любимци. Постоянно четях, но не ми се влизаше. радвам, се че сега отново "старите пушки" сме пак тука - Мама Джина - да е жива и здрава и да роди 5 парчета и пожелавам - здрави и щури, като истински бигъли, Ози - опа готин, морски гларус един; Рей - змей; и нашата фейворит - БИГИ. Ей това куче верно няма да го забравя. Ако съм пропуснал някой бигъл - сори.
поздрави и хубаво лято на всички.
Панета, Фреди и Фамилия.
Публикувано: 21 June 2006 - 03:40 PM
Цитат
Не ми се вярва да си припаднала 1super
Надявам се още да се целувате и гушкате super best и пътуването на Биги да е минало добре 1super
Публикувано: 22 June 2006 - 09:49 AM
Щастлива среща и за двете w) 1super
Публикувано: 22 June 2006 - 08:08 PM
БИги е добре и е много щастлива тук хооооооооодим на дълги разходки. А в самолета се е возила заедно с майка на триместна седалка щото е станала любимка на екипажа.
Е не припаднах, ама Биги е наистина много голяма.
Тук вече си има и приятели , не са бигали покрай нас ами немски овчарки , но нали и трябва преводач хихихихи
d) w) d)
Прикачени файлове
-
PIC01010.JPG (110.47K)
Брой сваляния: 195
Публикувано: 22 June 2006 - 08:25 PM
Да ти е жива и здрава w) 1super
Публикувано: 22 June 2006 - 09:31 PM
Много е голяма вече нали!? Тичаме като луди нагоре -надолу. ХИ ХИ ХИ. И въобще не ни е забравила, много сме щастливи.
Целувки на вас и мама Джина
l) d) victoryVVV
Прикачени файлове
-
PIC01011.JPG (118.26K)
Брой сваляния: 180
Публикувано: 22 June 2006 - 09:43 PM

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 22 June 2006 - 09:51 PM
Адски сме щастливи , че се справихме с всички болести и сега сме големички и Здравички. Биги е голяма щурутя ХИ ХИ ХИ
И е много много сладка. Сега трябва да внимаваме да не се разглезим мнооооооого
w) w) w)
Прикачени файлове
-
PIC01009.JPG (111.6K)
Брой сваляния: 186
Публикувано: 22 June 2006 - 10:14 PM
Много усмивки от нас и целувки на всички кучовци.

Dushko dobrodushko
Публикувано: 22 June 2006 - 10:20 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 23 June 2006 - 10:17 AM
Тригодишна кучка спаси стопанина си диабетик от смърт. Специално обученият бигъл не само постави правилна диагноза на състоянието му в момента, но и набра 911 - американският номер на "Бърза помощ". Бела успяла да установи, че прилошаването на 34-годишния й стопанин диабетик се дължи на болестта му. С постъпката си Бела заслужи престижната награда на фондацията VITA за спасяване на човешки живот, съобщи АП.
Стопанинът на Бела, Кевин Уивър, чул за асоциация със седалище в Атланта, която обучава кучета на стопани диабетици и решил да прати там домашния си любимец. Кучето било обучено да установява нивото на кръвна захар на болния си стопанин. Бела провеждала "теста" като няколко пъти на ден ближе и подушва носа му. Щом нивото на захарта падне под нормата, кучето предупреждава със скимтене или направо го потупва с лапа. Една сутрин Кевин се събудил с известно неразположение и Бела веднага му сигнализирала, че това е заради колебания в нивото на захар в кръвта. Той обаче не успял да реагира и припаднал. Тогава кучето открило мобилния му телефон и натиснало със зъби бутона, който е програмиран за набиране на "Бърза помощ". Няколко минути по-късно линейката пристигнала и Кевин бил спасен.
Прикачени файлове
-
mget212.jpg (24.62K)
Брой сваляния: 191
Публикувано: 24 June 2006 - 08:43 PM
Ще направим кучешки летен лагер b)
Тук времето е просто прекрасно , до сега съм била с Ози навън , не спира да се къпе в морето l) Стана като делфин l)
Прикачени файлове
-
oz5.jpg (99.7K)
Брой сваляния: 194

Dushko dobrodushko
Публикувано: 27 June 2006 - 11:35 AM
Цитат
Здрасти Озко,
къде е това море, дето може кучето да скача на воля в морето и да няма някой да вика "ХВАНЕТЕ СИ КУЧЕТО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЕЙЙ!". Честно да ти кажа, като дойде активния сезон, не знам как ще я карате с кучето и морето. Иначе живо ни интересува факта за идването на морето, ама да може спокойно да се къпеш и песът ти да е до теб и да си играе. къде е това, Ози?
поздрави, Фреди, Панета и Семейство.