Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#741 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 October 2006 - 12:57 PM

Ами какво да кажа-кученцето е от Варна-избирах го доста но не е вадено родословие-иначе мама и тати са показвани по изложби НО...А като екстериор малката ги минава-именно затова я избрах!Имаме и малка Акита ину Джак ръсел териер с които Биги се бие постоянно.Имаме голден и хъски. d)

Прикачени файлове

#742 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 October 2006 - 03:32 PM

Кари, Биги големи сте красавици! w) (В този форум определено са ни необходими повече smilies за влюбени в кучета).

Нашия Мърфи е много сладък и също лудее по цял ден! Въпреки че стриктно прибираме обувките в шкафа, днеска забелязах белези от зъби на новите ми мокасини cry2 . Дори не знам кога и как е станало това. Иначе много играчки има и като излизаме му даваме още празни бутилки от студен чай да си играе. Оставям и вестници да се занимава. После като се приберем само събирам боклуците.
Върти се той като лешояд около кабелите на компютъра, но досега нищо няма r) .

Днеска като почиствах и прахосмукирах, той изведнъж се засуети и започна да си носи всички играчки на неговото място, както и всички боклуци, които реши, че трябва да спасява. Скоро вътре направо нямаше място за него b) . Абе не само красив, ама и умен е нашия разбойник. bravoS

Привет на всичките бигъли от нас!

#743 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 11:57 AM

На каква цена вървят тези прекрасни кучета, защото много искам да си взема едно r) !

#744 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 05:28 PM

d) Здравейте -как сме днес?

#745 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 05:38 PM

Ние сме добре, сега такава игра пада, че се чудя дали да не поизлеземе малко навън......., че иначе ще падне къщата!
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#746 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 October 2006 - 11:49 PM

Цитат

На каква цена вървят тези прекрасни кучета, защото много искам да си взема едно r) !

Не мога да ти кажа -моето е за 300-но си струва отвсякъде. 1super

Прикачени файлове

• Прикачен файл  1_bigi.jpg (48.83K)
    Брой сваляния: 105

#747 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 10:51 AM

И моя сладур е за 300 иначе в зоо магазина на солунска са по 580 леле как лае тоя малкия много ме кефи записах му първите думи cheers И как дивее много е добре вече има само малко гъбички от антибиотика ама го мажеме с 1 крем надвам се да му минат скоро.
User's Signature

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..

#748 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 12:23 PM

Цитат

И моя сладур е за 300 иначе в зоо магазина на солунска са по 580 леле как лае тоя малкия много ме кефи записах му първите думи cheers И как дивее много е добре вече има само малко гъбички от антибиотика ама го мажеме с 1 крем надвам се да му минат скоро.

Zdrasti, kak se kazwa krem4eto deto go mazete?

#749 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 04:15 PM

Аз вчера се обаждах и ми искаха 400лв bl) !А аз си търся за най-много 200лв, обаче май няма да си намеря на тази цена s) !

#750 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 October 2006 - 05:25 PM

Цитат

Цитат

И моя сладур е за 300 иначе в зоо магазина на солунска са по 580 леле как лае тоя малкия много ме кефи записах му първите думи  cheers И как дивее много е добре вече има само малко гъбички от антибиотика ама го мажеме с 1 крем надвам се да му минат скоро.

Zdrasti, kak se kazwa krem4eto deto go mazete?

Макс не си ли го облизва веднага кремчето?
На Мърфи му бият инжекции с Микродерм срещу гъбичките.

Ще му бият последната ваксина 1 седмица по-късно заради тези инжекции и няма да можем да излизаме още. s)

Много жалко, а времето е толкова хубаво навън.

Имам въпрос? Като пътувате на места, където не приемат кучета, например в някой хотели, какво правите с кучовците. Някой давал ли си е сладурчето на кучешки хотел? И изобщо какви са отзивите от подобни места?

#751 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 05:36 PM

Цитат

Имам въпрос? Като пътувате на места, където не приемат кучета, например в някой хотели, какво правите с кучовците. Някой давал ли си е сладурчето на кучешки хотел? И изобщо какви са отзивите от подобни места?

Аз не съм ползвала тези услуги, водим я с нас или я оставяме на вилата при моите родители!
User's Signature

Beagle

#752 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 05:39 PM

Из форума имаше прекрасни отзиви за 2-3 хотела. Трябва малко да се разровиш.
User's Signature

allure&Jack Ray

#753 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 07:30 PM

Клотримазол Clotrimasol ми не съм го видял да облизва крема ааа и на нас ни се забави излизането зареди антибиотика сега трябва да изчакаме за 2-рата ваксина... ехх тея пусти болести...
User's Signature

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..

#754 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 09:06 PM

Здравейте на малките приятели,

за хотелите:
поне аз в БГ не съм срещал нещо което да отговаря на моите изисквания. Е ние сме много претенциозни, но по наше наблюдение, бигъла е много чувствителен на оставяне. може да се стигне до ситуация, в която да се самоизгризе, от липса на "любимия" стопанин. много е трудно. гледаме и ние да го водим навсякъде, но не винаги е възможно. забравете за хотели и оставяне на кучета - поне що се отнася за бигъл. ние имахме късмет, докато бяхме в чужбина, но хората бяха абсолютни кучкари, имаха шампиони булмастиви и Фреди успя да се приспособи, защото го гледаха така, както ние го гледаме - в къщи, с глезотии, много разходки и т.н.. Аз лично не знам в БГ някой да може да предложи това.
не че ви отчайвам, но свикнете с мисълта, че от тук насетне, кучето бигъл ще ви бъде като сянка и ще ви се срастне за ръката, когато сте на почивка.
това е, за добро или лошо, това е положението на притежателите на бигъли. за другите породи не знам, но с бигъл е адски тежко всяка почивка. Освен ако не го обичаш много и не ти пука, както е в повечето случаи. Съдба!!!
Да са ви живи и здрави бигълите и да го... бедните. b)
ей, там непълнолетните да не четат.....

#755 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 10:31 PM

здравейте страхотна порода имам съсед който има малко бигълче стахотно куче . адски много си играят с моя аксел.
User's Signature

Качена снимка

#756 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2006 - 07:56 AM

Общо взето се потвърждава чувстото ми, че не мога да го оставя в хотел. Само при мисълта ми беше неспокойно, но сега като че ли ми се потвърждават опасенията.

Най-накрая направихме блог на Мърфи. Можете да разгледате някой снимки на:

http://beagle-murphy.blogspot.com

От 2 дена Мърфи кашля и му се гади, явно е настинал. Вчера бяхме на лекар и му биха инжекция срещу гадене. Не бяхме сигурни дали е глътнал нещо и му се е раздразнило стомахчето. Обаче цяла нощ кашля и явно е настинка. Та днеска пак сме там (при лекаря де)!

Горкото куче, май много му се събра. Вчера само като видя спринцовката, започна да се оплаква. Обаче ние винаги му купуваме и играчка от ветеринарния кабинет. Вчера купихме това гумено нещо. Сензационно е!
Като го пуснеш и почва да подскача в различни посоки. Даже Мърфи сам си го носи обратно, за да му го хвърляме пак! Тази играчка е най-сполучливата достега.

Прикачени файлове

#757 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 12:22 PM

Браво за блог-а, Мърфи е чудесен!
Това е страхотна идея и мисля и аз да те последвам - ще направя и аз блог-че на моите кучовци!
User's Signature

Beagle

#758 Потребителят е офлайн   Karri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 05:53 PM

Привет на всички бигъли и бигълки d) ,

Имаме с Кари един въпрос, вие как се научихте да си вършите работата навънка? Вече от 2 седмици я извеждаме Кари навън, но тя за сега само души там кадето другите кучета са си свършили работата, но май че си мисли че на нея не и е разрешено...Иначе преди за 1 седмица я научихме да си върши всичко на вестника в банята, но сега вече е време да се отучваме bash

Ако някой има опит и може да даде някой съвет ще сме му много благодарни cl)

Така че помогнете на момичето ... вижте как ви гледа l) -------->

Качена снимка

#759 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 06:23 PM

Здрасти. Ние с Рей имахме този проблем много дълго време. Буквално с месеци!!!!!!!Той си мислеше, че навън не трябва да пишка и ака и чакаше да се върнем вкъщи и тогава свършваше работата вътре. Ще те излъжа на колко месеца спря да го прави, но със сигурност до 10-11 месечна възраст препикаваше ъглите вкъщи. Доколкото знам женските кучета привикват по-бързо къде как и какво да правят, но всяко куче си е индивидуалност. Нашето си е с лъвски характер b) (зодия лъв е) и е малко своенравен. Тичах с парцала след него доста дълго и упорито. Успех! w)
User's Signature

allure&Jack Ray

#760 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 08:50 PM

Цитат

Общо взето се потвърждава чувстото ми, че не мога да го оставя в хотел. Само при мисълта ми беше неспокойно, но сега като че ли ми се потвърждават опасенията.

Най-накрая направихме блог на Мърфи. Можете да разгледате някой снимки на:

http://beagle-murphy.blogspot.com

От 2 дена Мърфи кашля и му се гади, явно е настинал. Вчера бяхме на лекар и му биха инжекция срещу гадене. Не бяхме сигурни дали е глътнал нещо и му се е раздразнило стомахчето. Обаче цяла нощ кашля и явно е настинка. Та днеска пак сме там (при лекаря де)!

Горкото куче, май много му се събра. Вчера само като видя спринцовката, започна да се оплаква. Обаче ние винаги му купуваме и играчка от ветеринарния кабинет. Вчера купихме това гумено нещо. Сензационно е!
Като го пуснеш и почва да подскача в различни посоки. Даже Мърфи сам си го носи обратно, за да му го хвърляме пак! Тази играчка е най-сполучливата достега.

Здрасти Мърфи,

явно си настинал, защото Татко ти когато беше на 3-4 месеца го сполетя почти същото. Дереше се, а ние мислехме, че е ял нещо и се е задавил. Ама после с 3 инжекции се оправи.
Много, ама много бързо да оздравявате. И само после внимавайте с излизането, за да не го повтори.
стискаме Ви палци и да се оправяте. поздрави от Татко Фредерик. Точно така е пълното име на баща му. кръстен е на името на един приятел - немец, така че може да го коригирате в блога, защото видях, че там пишете на цвай-гугуткен език. е още веднъм най-сърдечни поздрави и ще ни бъде много драго да виждаме и други негови снимки в бъдеще. а по-нататък, може и да се срещнат с таткото... 1super
поздрави.

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема