Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#2841 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 January 2009 - 10:33 AM

при нас изсветля главата но не кой знае колко поне според мен но над опа6ката и отстрани на задните кра4ета и на лявата и предна лапа определено ве4е не е 4исто 4ерно..........хммм..... нямам търпение да разбера дали 6те се променят  4акк до 4исто кафяво.... :-

#2842 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 10:36 AM

Чези,ако позволиш да те наричам така  :blink: ще остане малко черно,все пак са трицветни,но при всички е различно доколко остава,при някои само малко на грбчето
А за млякото,само прясното е вредно,киселото даже е полезно,но като са малки в по малко количество

#2843 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 11:27 AM

много ти благодаря Лола 4е се бях претеснила понеже чезара има проблем с яденето и на4ина да е накараме да яде е като ме6им храната с кисело млеко  :blink: и да питам какво ви е мнението за Белкандо добра храна ли е?

#2844 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 11:37 AM

Не съм я чувала тази храна... май не е мн популярна... Ние с Блу мислихме да пробваме една храна, с много добри отзиви - Orijen, не е мн разпространена в България май, но има дистрибутор, а според този сайт тя е с 6 звезди, а така прехвалените Хилс, Еукануба и Роял Канин са с по 1  :( .. Ето тук има цяла тема за тази храна.. Мисля да взема едно чувалче със следващата заплата...
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#2845 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 12:04 PM

мерси много за отговора  странно е 4е не е извесна за6тото поне на 3 места са ме питали такава ли ползвам  :- но може би не е много добра 6том не е толкова позната в крайна сметка ако бе6е хубава 6те6е да е популярна предполагам...... :- а и не е никак евтина.... яд ме е 4е сега ми изхвръкна от акъла другата храна ковто взимаме и ни е предлагат като много добра....... и нейното име не съм го 4ела тук и двете храни бяха май немски ...

#2846 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 12:10 PM

сетих се  :yahoo: роял канин!!!

#2847 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 January 2009 - 12:15 PM

Цитат

мерси много за отговора  странно е 4е не е извесна за6тото поне на 3 места са ме питали такава ли ползвам  :- но може би не е много добра 6том не е толкова позната в крайна сметка ако бе6е хубава 6те6е да е популярна предполагам...... :- а и не е никак евтина.... яд ме е 4е сега ми изхвръкна от акъла другата храна ковто взимаме и ни е предлагат като много добра....... и нейното име не съм го 4ела тук и двете храни бяха май немски ...

Цитат

сетих се  :yahoo: роял канин!!!

http://dog.bg/forum/...a=view;id=10870

И: 4=ч, 6=ш, големи хора сме  ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2848 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 January 2009 - 12:45 PM

Привет от нас с Фреди!
Тази храна Белкандо не съм я чувала, ние сме на Роял Канин и купуваме насипно, но пада голямо разхождане до магазина - поне веднъж на седмица и май ще му взема направо голям чувал. Щом и Хилс е толкова харесвана и предпочитана, може да го пробваме малкия коя храна ще му хареса повече и да му вземем от нея.  :kuchence:
За киселото мляко, бигълчо много си го харесва, особено в него като има накиснати гранулки, но задължително му го даваме затоплено и в малки количества.
И ние в къщи много се вълнуваме как ще се промени малкият бебок, за почти един месец се е променил забележимо в окраската - главно му се появява кафявичко по телцето. И расте като гъбка момчето /то си е нормално в тази възраст де/, издължил е крачетата, уголемил е лапките и вече не е така смешен като тичка по балатума. Преди току-току му се хлъзваха задните лапки като тичка, а сега ваче вадим една наперена и уверена походка.
User's Signature

Качена снимка

#2849 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 01:04 PM

Дааа мн бързо растат наистина :blink: Аз като я взех Ейра след една седмица се случи да пътувам за няколко дена и като се върнах ми се струваше огромна  :o А за промяната на цветовете - както Лола каза, При всички положения ще си остане черно, щом си го има вече ;)
User's Signature

#2850 Потребителят е офлайн   valin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 01:07 PM

Чезара, лекар ли те е посъветвал да даваш няколко вида храни на кучето, звучи ми доста странно, а за Роял канин има страшно много изписано ....

#2851 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 January 2009 - 01:21 PM

Цитат

Белкандо добра храна ли е?
Тук има малко за Белкандо.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2852 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 02:03 PM

От известно време мисля да сменя храната на Лола,защото този Хилс явно й омръзна.Но сега тотално се обърках каква друга да пробваме.Прочетох за тази Белкандо,наистина пишат добри отзиви за нея освен един и той е съществен,че не била овкусена и кучетата я ядяли само омесена с друго,а аз точно това искам да не правим.Рояла също не я харесваме.
liberty тази храна за която споменаваш,пробвахте ли я или само сте мислели за нея?

#2853 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2009 - 04:17 PM

Тепърва мисля да взимам , като взема заплата, че сега съм малко на червено  ;D
Но изглежда доста добра. А относно овкусяването - Ейра всичко яде, не мисля че бихме имали проблем с 'безвкусна' храна  ;D
User's Signature

#2854 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 10:54 AM

първо знам къде е "ч""Ш" и "Щ" но така ми е по лесно предполагам 4е не е толкова стра6но 4е пи6а така  ;) а сега за храните в4ера отидох до магазина от където пазаруваме на 4езара и питах за6то така много не знаят хората за тази храна (в тоя магазин работят
все квалифицирани) и ми обясниха 4е това е много "стара " храна но не се е продавала до скоро в българия и за това не я знаят ина4е била една от добрите и за това е препоръ4вали на хората а лекаря ми каза да смесвам белкандо с роял канина за6тото принципно рояла бил като съставки много по добър от канина но понеже на6ата кокона не и се нрави много и ми го обясниха 4е просто не била толкова ароматна и за това по неядя6тите ку4ета и се мусят и ми каза 4е канина е по вкусен за тях и покрай канина 6те яде белкандодо и са това купуваме 2 и ги ме6им   ;)

А на Блу искам да кажа понеже не те намерих в скайпа онази синята дре6ка с яката се водила 5 номер и е 48-50см гръб4ето така ми казаха съ6то ми казаха 4е 4акат стока с нови дре6ки  ;) :yahoo: :blink:

#2855 Потребителят е офлайн   maya_p Икона

Публикувано: 16 January 2009 - 11:05 AM

Здравейте,
Съвсем нова съм и дори нямам куче, дано не ме изгоните като парий :)
Но обмисляме възможността да вземем в къщи (апартамент) куче и сме се спряли засега на бигъл.
Ако някой иска да ми каже да не го правя - да каже сега или да замълчи навеки...
Препоръки откъде да се вземе?
Ходихме до магазин Нети, те могат да донесат.
Но някак си ми се иска да видя откъде ще дойде. Ако някой предлага малки, може да сподели.
Лек ден на всички!

#2856 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 11:18 AM

maya_p  здравей :) аз неможе да се каже 4е съм експерт и предполагам 4е другите 6те ти бъдат по полезни с изказванията си но това което мога да ти кажа аз е 4е си имам 3 месе4на бигълка и естествено много си е оби4ам и мога да ти кажа какви са ми проблемите ли4но на мене с нея: до толкова е привързана към мен 4е с извинение без нея до тоалетната не мога да отида и е  проблемна с храненето и само това мога да кажа като недостатъци а то може би аз съм виновна за това :) ина4е е страхотна изкл'4ително умна вси4ко разбира и е голям инат аз е купих от магазин въпреки 4е бях ре6ила да е от развъдник но така се слу4и 4е ме изпревариха и ми е подариха....... е това е от мен желая ти успех и ако си вземе6 бигъл4е прати снимки да го видим бебока  ;)

#2857 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 11:43 AM

Цитат

Здравейте,
Съвсем нова съм и дори нямам куче, дано не ме изгоните като парий :)
Но обмисляме възможността да вземем в къщи (апартамент) куче и сме се спряли засега на бигъл.
Ако някой иска да ми каже да не го правя - да каже сега или да замълчи навеки...
Препоръки откъде да се вземе?
Ходихме до магазин Нети, те могат да донесат.
Но някак си ми се иска да видя откъде ще дойде. Ако някой предлага малки, може да сподели.
Лек ден на всички!

Здравей, ще се опитам да дам не много пристрастно мнение (все пак май на всички тук това ни  е любимата порода :) )
Бигълчетата са чудесни кучета, малки, сипатични, енергични, умни .. Това, което всички изтъкват като 'недостатък' на породата е че са много енергични и палави и правят доста бели, но от опит мога да кажа, че ако отделяш достатъчно внимание на кучето си, разхождаш го редовно и достатъчно и си прибираш нещата, които не искаш да бъдат изядени, няма да имаш проблеми ;) наистина са много умни, схващат мн бързо какво се иска от тях, стига да се мотивираш с нещо вкусо и са адски дружелюбни кучета. :)
Само едно да кажа - НЕ от магазин!!!! в този форум можеш да намериш много информация относно зооборсите и зоомагазините и защо НЕ е добре да си взимаш кученце от там, препоръчително е от развъдник, но в момента в българия май няма кученца..... от евопа излиза малко по скъпо, но ако имаш възможност, по добре развъдник ;)
User's Signature

#2858 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 11:50 AM

liberty  в никъкъв слу4ай не се засягам казвам за да не го разбира6 така но 4езара е от магазин купена но е внос от 4ужбина и това е 100% сигурно така 4е незнам в другите магазини как е но в този ти го доставят от развъдници в 4ужбина.. :)

#2859 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 12:26 PM

Чезара, не искам да асягам никой, просто дори да изключим това дето казват че никога не е сигурно какво точно кученце взимаш, от къде точно идва (без значение какво ти казват 'любезните' продавачки), дали изобщо е ваксинирано, или само ще има да ходиш по лекари ... зарежи това... Най малкото не съм фен на това дето кученца живеят по 2 месеца в аквариум 2/2 с още 2 кучета, акат, пишкат, ядът и спят на едно място.. щото не си мислете че като ги 'докарат' ги копуват веднага.....  :( Просто не мисля че трябва да подкрепяме цялата тази гадост, а факт са всички случаи с болни, такива дето не искат д аядът, повръщат.... или порастват не точно от породата си..... а съм чувала и как кученце умира и му 'зашиват' паспорта и 'родословието' на следващото....... А се чудя и кой развъдник би си дал кученцата на зоомагазин, при положение че са толкова 'предирчиви' в избора на собствници и се интересуват как растър малките в последствие...
Нищо против кученцата поотделно, всяко кученце е живо същество, носи душа и без значение какво и откъде е, то си е прекрасно, не казвам също че щом чезара е от магазин е по малко бигълче,  просто не харесвам системата ;) И аз щях да си взема от магазина кученце... просто така стана че се порових малко повече в интернет преди да се случи да си го взема и почетох доста мения като моето :P
User's Signature

#2860 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2009 - 12:42 PM

не съм казала 4е иска6 да засегне6 някого дале4 съм от тази мисъл :) и 4есно казано любезните продава4ки не са ми казвали ни6то по този въпрос просто казах 100% 4е съм сигурна от къде е за6тото е така просто един от любезните продава4и ми е близък.. :) а принципно аз не съм "за" да стоят в акварюм както каза ти а и 4езара не е стояла просто е поръ4ана и доставена  ;) но както и да е все пак съм съгласна с 4аст от не6тата които каза ти ..... :)

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни