П.С. Много весела идея да викате навън "Блуууу ... Скааааай " аххахахахах . Радвам се и че бигльовците стават известни ... Моли е голяма сладурана ... добре че е от "наще" :) Радваме се за Бари че оздравя .. идеята за намордника е доста добра при положение че има тоооолкова много боклуци навън . На Тиа и остават 30-тина дни още домашен арест докъто стане време да можем да си излизаме :) .. И да попитам от сега какво да и взема като вид повод ? Нагръдник или каишка ?
Бигъл
Публикувано: 25 September 2010 - 09:15 PM
П.С. Много весела идея да викате навън "Блуууу ... Скааааай " аххахахахах . Радвам се и че бигльовците стават известни ... Моли е голяма сладурана ... добре че е от "наще" :) Радваме се за Бари че оздравя .. идеята за намордника е доста добра при положение че има тоооолкова много боклуци навън . На Тиа и остават 30-тина дни още домашен арест докъто стане време да можем да си излизаме :) .. И да попитам от сега какво да и взема като вид повод ? Нагръдник или каишка ?
Публикувано: 26 September 2010 - 11:52 AM
Вече сме с втора ваксина =) Държахме се мъжки при доктора, макар и с малко подвита опашка, и се запознахме с един уникално красив батко, мастиф, който прояви интерес към бебето :P
Eй ни и как блаженно се излягаме :P И освен бигълското хъркане, даже излаяхме на сън! :D

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 26 September 2010 - 12:16 PM
Публикувано: 27 September 2010 - 12:34 PM
Публикувано: 28 September 2010 - 12:50 AM
това са братчетата и сестричетата на Сами- в голяма клетка са. Сами е взета от Англия и баща и e Junior Winner 2009. Ако си заинтересована мога да ти дам телефоните на развъдника, но е добре да имаш човек, който да пренесе кученцето. Авиокомпаниите не позволяват в багажното да пътуват кученца под 3 месеца.
Другото, което е, че ще трябва да отговаряш на определени въпроси в какви условия ще живее малкото.
Ако има нещо, с което да помогна- питай
Публикувано: 28 September 2010 - 08:22 AM
andr91, в 28 September 2010 - 12:55 AM, написа:
това са братчетата и сестричетата на Сами- в голяма клетка са. Сами е взета от Англия и баща и e Junior Winner 2009. Ако си заинтересована мога да ти дам телефоните на развъдника, но е добре да имаш човек, който да пренесе кученцето. Авиокомпаниите не позволяват в багажното да пътуват кученца под 3 месеца.
Аз вече си имам куче - бигъл-хериер и не бих се справила с още 1 звяр у дома
Иначе честито за Саманта - харесва ми дори повече от Ари като малък
Публикувано: 28 September 2010 - 01:13 PM
desi4ok, в 28 September 2010 - 08:27 AM, написа:
Иначе честито за Саманта - харесва ми дори повече от Ари като малък
бигъл-хариер ???? Що съм останал с впечетление че е бигъл.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 28 September 2010 - 01:40 PM
Публикувано: 28 September 2010 - 04:14 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 28 September 2010 - 08:52 PM
kayo това не е ли малкия Café del Mar или се бъркам? =) И той е адски сладур ^^ Да расте и хубавее =)
А ето малко и от Скай ^^
Скайчо на 40 дни и стола.
И Скайчо днес, на 62 дни, и стола :D.
Вие гевреци обичате ли? ^^

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 28 September 2010 - 10:24 PM

Вход

Горе
Цитиране +