Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#181 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 February 2006 - 03:49 AM

Цитат

Цитат

Цитат

По Цариграско ,след спирка Плиска,следващата е " 4 км ",завиващ по старо "Насър ",сегашнато "Геме Димитров " надясно.На първия сфетофар завиваш наляво  към квартала.блока се намира навътре в квартала.Кабинета е в нов блок в гараж,но е нов и добре оборудван.Звънни по тел.Д-ра ще ти обясни по-добре.Извини ме,но аз съм зле с ориентацията.Ходя с кола,а ме кара синът ми.

Благодаря ти!
Със сигурност ще отидем до там само да видим какво ще стане утре и какви ще са резултатите от кръвната картина

здрасти, Анна,
Преди време ти писах, 4е ще ти дам координати на нашия доктор с Рей. всъщност става дума за същия лекар в 104 блок в Мусагеница, за когото говори и госпожата. Лекарите са двама- Д-р Радослав Драгоманов , мобилен 0 888 957131 и 0 888 621 312, сл. 873 6166 и Д-р Кулмие Хусеин със същия служебен тел. и мобилен 0 888 99 57 58. В началото попаднахме с кучо на Д-р Хусеин и аз някак си на него повече му имам вяра. Взима нещата видимо присърце и каквоото ме е посъветвал все се е оказал прав. Дават консултации и по телефона, много са любезни. Успех на теб и малката :-)

Току що гласувахме за вашата снимка във фотоконкурса 1super
Големи сте сладури w)
User's Signature

Качена снимка[br] Поздрав най-сърдечен Драги ми Смехурко!!!

#182 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2006 - 03:57 AM

Цитат

Ейй Ани , дано се оправи мъничката , такава душичка е s) . Много ми става мъчно като ми разказваш как страда милото. Стискам палци да се оправи по бързо. Ози вече е добре , ако лудее r) . Сутринта малко шамари яде , понеже аз станах и направих както всяка сутрин закуска на мъжа ми . И докато отида до спалнята да го събудя нашето момче си дръпнало едната филия с пастет от масата и блаженно мляска . А токущо го бях нахранила прасчо dribble , ужасен .
Та така сме ние , ядем и играем

Поздрави

Озко е готин l) w) много му се радвам като разказваш за него! Иска ми се и моя сладур да краде филиите от масата, да ти кажа честно в нашето положение даже бих я поощрила ако това се случи, ама само до като започне да яде.
А инач всеки ден на системи и вече и антибиотик- да му се не видят и изследванията днес не бяха готови s) опс, всъщност вчера - сещам се, че не съм си лягала и е рано сутринта. Та днес по-късно ще видим кво става. Ама почна по малко да хапва диването. Няма да се предаваме я! 1super
Чао за сега
User's Signature

#183 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 12:49 PM

Цитат

Препоръчвам д-р Драгоманов,кв.Мусагеница бл.104.тел.0887 957 131
Дано Ви помогне ! Имам две женски кучета и съм доволна много от него.От години го познавам,всъщност от дете :))

Присъединявам се с препоръка, ние също ходим при този доктор, Елмо направо го обожава! Много е добър! Водим всичките ни животинки при него и сме много доволни!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#184 Потребителят е офлайн   lin martin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 01:53 PM

Ани,извинете ме,че пак си намесвам :) Но 6 дни и да няма резултат от кръвна картина ? Това е несериозно от страна на лекаря! Не искам да обиждам вет.лекари,но такова мъниче може и да не доживее резултатите...Не пророкувам,а съм загрижена за Вас и най-вече малката.Повишете тон и изисквайте !! Става въпрос на живота на едно малко същество !

#185 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 05:17 PM

Цитат

Ани,извинете ме,че пак си намесвам :) Но 6 дни и да няма резултат от кръвна картина ? Това е несериозно от страна на лекаря! Не искам да обиждам вет.лекари,но такова мъниче може и да не доживее резултатите...Не пророкувам,а съм загрижена за Вас и най-вече малката.Повишете тон и изисквайте !! Става въпрос на живота на едно малко същество !

Здравейте мили приятели!
Вече напълно се отчаях и рева по цял ден.
Резултатите са ни готови.
Вече не зная на кой лекар да вярвам- Последният лекар при когото ходим вече от една седмица каза ,че Биги има увреден черен дроб вследствие прекаран остър вирусен хепатит, каза още че панкреаса не и е добре и че има и сянка на сърчицето и хрипове при дишане - всеки ден и влива глюкоза , витамини и серум подкожно- цялото ми кученце е набоцкано. Вчера вечерта вследствие на това вливане коремчето и стана едно пихтиесто и посиня , после почервеня сякаш че ще се пръсне ,беше много болезнено за кученцето и през ноща в 2,30 часа я заведох до нощната клиника Анимус в Младост s) . Там вече тотално и окончателно ме дообъркаха.
Отрекоха всичко, което нашия доктор казва и прави и изразиха мнение за евентуална болест на име Portosystemie.
Съответно ни казаха да си вземем изследванията и да ходим вече при тях. КАКВО ДА ПРАВЯ- Не вярвам на никого! Ако имах възможност да платя на всички доктори да се съберат и да се разбере какво точно му е на моето кученце , щях да го направя, но честно дори тогаво не очаквам да има резултат- смятам , че накрая те просто ще се изядат един друг и няма да има на кого да платя.
Ако можете да помогнете със съвети ще съм ви безкрайно благодарна
User's Signature

#186 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 05:45 PM

Цитат

Цитат

Здравейте мили приятели!
Вече напълно се отчаях и рева по цял ден.
Резултатите са ни готови.
Вече не зная на кой лекар да вярвам- Последният лекар при когото ходим вече от една седмица каза ,че Биги има увреден черен дроб вследствие прекаран остър вирусен хепатит, каза още че панкреаса не и е добре и че има и сянка на сърчицето и хрипове при дишане - всеки ден и влива глюкоза , витамини и серум подкожно- цялото ми кученце е набоцкано. Вчера вечерта вследствие на това вливане коремчето и стана едно пихтиесто и посиня , после почервеня сякаш че ще се пръсне ,беше много болезнено за кученцето и през ноща в 2,30 часа я заведох до нощната клиника Анимус в Младост s) . Там вече тотално и окончателно ме дообъркаха.
Отрекоха всичко, което нашия доктор казва и прави и изразиха мнение за евентуална болест на име Portosystemie.
Съответно ни казаха да си вземем изследванията и да ходим вече при тях. КАКВО ДА ПРАВЯ- Не вярвам на никого! Ако имах възможност да платя на всички доктори да се съберат и да се разбере какво точно му е на моето кученце , щях да го направя, но честно дори тогаво не очаквам да има резултат- смятам , че накрая те просто ще се изядат един друг и няма да има на кого да платя.
Ако можете да помогнете със съвети ще съм ви безкрайно благодарна

Ани,
звучи ужасно s) натъжих се дълбоко. Създай нова тема, апелираща за съвет!!!!Тук не се забелязва проблема. Попитай форумците за Анимус....аз нямам впе4атления...Най-важното сега е да се опиташ да се мобилизираш и стегнеш, за да бъдеш полезна на кучик. Само така ще бъдеш полезна на Биги. Оби4аме ви!!!!!!!!!!!
w)
User's Signature

allure&Jack Ray

#187 Потребителят е офлайн   lin martin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 05:59 PM

ЗАЩО НЕ СКАНИРАШ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ДА ГИ ПУБЛИКУВАШ В ТЕМА "ВЕТ.КАБИНЕТ " ?Там пишат много лекари,ще ти дадат някакъв съвет !
И да обяснят за последната диагноза ! Те познават един друг и могат да препоръчат специалист в тази област.
Безкрайно съжалявам за малката,дано се оправи...

#188 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 06:07 PM

Благодаря ви - пуснах нова тема тук в породи щото много не разбирам оща се уча , не зная как да я преместя във вет. кабинет.
А след малко отиваме при доктора, който всеки ден и слага инжекциите и ще си взема изследванията, за да ги пусна.
Странно как ли ще реагира като и види днес коремчето?
User's Signature

#189 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 08:23 PM

bigi ето кординатите на клиника ,,101 любимци" ние ходим там и те уверявам,че са професионалисти
ето и кординатите-адрес-автогара ,,Овча купел" тел:(02)955 76 45 и моб.0888 925 401
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#190 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 11:19 PM

Цитат

bigi ето кординатите на клиника ,,101 любимци" ние ходим там и те уверявам,че са професионалисти
ето и кординатите-адрес-автогара ,,Овча купел" тел:(02)955 76 45 и моб.0888 925 401

Благодаря ти!
Вече бяхме там и те наистина са симпатяги и аз ги харесах, но те се страхуваха да ни сложат системи и не ги виня, просто явно състоянието ни не е розово. Но ще продължим да ходим и да се борим.
User's Signature

#191 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 05:07 PM

Здрасти Анна , моля ти се сканирай ги резултатите и ги качи за да мога и аз да ги занеса на нашата лекарка . Може и да помогна знам ли ? поне искам много .
Това е ужасно и недупостимо да се лекува кучето с грешна диагноза. По принцип знам че в Стара Загора са най добрите вет. лекари , ако имаш възможност я заведи там . Това е моят съвет . И стискам палци да се стабилизира Биги по скоро .
Чакаме резултатите .

Успех
Нели
User's Signature

Dushko dobrodushko

#192 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 06:44 PM

Цитат

Цитат

Благодаря ти!
Вече бяхме там и те наистина са симпатяги и аз ги харесах, но те се страхуваха да ни сложат системи и не ги виня, просто явно състоянието ни не е розово. Но ще продължим да ходим и да се борим.

Давайте, стискаме ви палци и ви пожелаваме успех 1super
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#193 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 08:42 PM

Милички , тоя гад /мъж ми/ bl) го моля от снощи да ги качи щото аз не мога , правих опити , но не зная как , нещо все запецва- та bl) все ми казва след малко , ако не го направи днес ще го убия.
User's Signature

#194 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:04 PM

Кажи на Herr Deutsch да направи нужното веднага! a)
User's Signature

allure&Jack Ray

#195 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:50 PM

Цитат

Кажи на Herr Deutsch да направи нужното веднага! a)

w) r) Гледа мач. Ама пак каза добре след малко s) bl)
User's Signature

#196 Потребителят е офлайн   bigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 10:36 PM

Ама тук нищичко не сте писали..............къде сте?
User's Signature

#197 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 10:57 PM

Цитат

аз временно се пренесох в темата за Биги b)
User's Signature

allure&Jack Ray

#198 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2006 - 01:17 PM

Цитат

Здрасти Биги,

ето ни пак. Всичко, което писахме е в рубриката ветеринарен кабинет. Там изкарахме последните дни. Щом вече си в Породи, значи действително, както писа по-рано, всичко с Биги е ОК!!!!!

Още веднъж браво, а ти коментирай и в двете рубрики!!!
Като се оправи окончателно, ела си пак при БИГЪЛИТЕ!!!!

Айде и да ни информираш редовно, молим те учтиво, за да не ти заповядаме:-)))))))))))) хе-хе...

cheers
Поздрави, Фреди и Панета.

#199 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2006 - 01:49 PM

Здрасти и от мен , да ви кажа аз наблюдавам едно явление при нашият Озко . В последно време много спи през деня , ама като казвам много значи от 10часа сутринта до 2 следобед , и после от 3 до към 5 пак следобед. Вечер си ляга в 9 часа и го вдигам със зор във 7,00 часа за разходка b) , ако го оставя да спи , както правя в неделя , спи до 9 сутринта bl) Вашите бигли и те ли така обичат да спят по много ?? Иначе си е супер лудко , няма промяна в поведението r) .

Много ми е интересно , верно че е още малък ама то много спане много нещо ;) .

Поздрави
Нели
User's Signature

Dushko dobrodushko

#200 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2006 - 01:54 PM

Цитат

Тука сме bravoS ....
Я кажи сега Анни кога ще идвате на море да се запознаем с булката super best bravoS ...
Тя една красавица е , ще вземем да се изпокараме b) .
Забравих да се похваля , ние спечелихме от една томбола на Pegigree , ще ни изпратят храна в консерви за Озко за един месец bravoS , много се кефим ...

Поздрави на всички птички и тревички d) cheers
User's Signature

Dushko dobrodushko

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема