Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#681 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 June 2009 - 10:29 AM

Благодаря ти, Рада! :ae_085: Модела беше много послушен и позираше, затова и снимките се получиха. :db_046:

Ето и останалата част!

Прикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#682 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2009 - 11:07 AM

Страшно е сладък с тези жълти очички. :wub:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#683 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:трудна работа е това поле...остави!

Публикувано: 09 June 2009 - 10:19 PM

:zz_223:

Здравейте,

преди малко направихме контролен преглед на Бари, доктора ми ме зарадва много, имаме значително подобрение.Може би ще ни се размине и ще се оправи напълно, много съм щастлив!

Ако някой има проблем с костната система на плето си, пишете, моя доктор е номер едно! :zz_223:

поздрави: Бари
User's Signature

Не е страшно, че понякога грешим!
Страшно е когато повтаряме грешките си!

#684 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2009 - 01:17 PM

Показване на мнениетоБари Уайт, в Jun 9 2009, 11:19 PM, написа:

Здравейте,

преди малко направихме контролен преглед на Бари, доктора ми ме зарадва много, имаме значително подобрение.Може би ще ни се размине и ще се оправи напълно, много съм щастлив!

Ако някой има проблем с костната система на плето си, пишете, моя доктор е номер едно! :zz_223:

Браво! Супер новина! Ще стискаме палци и лапи да се възтанови възможно най-бързо! :ba_025:

Бари, исках да те питам водил ли си твоя звяр на плажа? Имаме намерение да водим кучовците с нас на море и искам да знам как ще понесе на Бруно. Още търсим място, където ще ни приемат с него и Франи така, че не е сигурно, но все пак да си питам... :smile:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#685 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 10 June 2009 - 09:49 PM

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 10 2009, 02:17 PM, написа:

Показване на мнениетоБари Уайт, в Jun 9 2009, 11:19 PM, написа:

Здравейте,

Браво! Супер новина! Ще стискаме палци и лапи да се възтанови възможно най-бързо! :ba_025:

Бари, исках да те питам водил ли си твоя звяр на плажа? Имаме намерение да водим кучовците с нас на море и искам да знам как ще понесе на Бруно. Още търсим място, където ще ни приемат с него и Франи така, че не е сигурно, но все пак да си питам... :smile:

Днес, направихме първото плуване!
Моя Бари плува, близо до мен, много се забавлявахме, като изключим 3-4 шамара :bm_008: , полудя от кеф и спря да ме слуша, мята се скача във водата, направо забрави, че съществувам!Много се забавляват палетата, имаше още доста кучета по плажа...Бягахме, плувахме, дори поспахме малки, ползвах го за възглавничка...Гоямо парти :ab_041:

User's Signature

#686 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2009 - 12:42 PM

Мерси, Бари! Мисля да го пробвам някъде тука да поплува и тогава на морето евентуално... Имаме си и добър учител! Бруно много добре се учи от съседския лабрадор, а той обожава вода, та ще ги заведем двамата и батко му да го учи да плува! :ab_041:

Ние вчера имахме малки премеждия :dry: На вечерната разходка се срещнахме с един канадски вълк, който стопаните държът в гаража си зад блока.... :dry: :ea_103: Той е много агресивен! Води го един дядка и вчера се засякохме. Съответно кучето беше изпуснато и ни нападна! :eg_033: Добре, че съседите с лабрадора бяха с нас и Герд (така се казва тяхното куче) пази малкия и Франческа, та вълчето остави Бруно и се сби с него. Въпреки това Бруно се изплаши много! Аз не искам той да става агресивен, но не искам и да е плашлив. Много се ядосах, защото е редно такива кучета да се извеждат в по-късните часове, когато няма никой! Надявам се да нямаме повече срещи с него.... :dry:

Оплаках ви се, а сега малко снимки на растящия с часове Бруно!

Прикачена снимка

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#687 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 June 2009 - 11:15 PM

Красота!Малкия е страхотен!Да е жив и здрав! :oc_171:

И аз имах премеждия снощи, цъкаме си с палето по плажа(пуст плаж, скатан) и от един двор (лодки,мрежи, къща, явно някой си живее на плажа, яко), изкочиха полудомашни помияри(2бр.) и докато се усетя единия захапа Бари за крачето, мръсника нападна в гръб, Барко се завъртя(много е гъвкав) и отвори голямата уста, за да му налапа главата, аз подходих с шут(клякам с 160 кг) направо смъртоносен екип :td_188: ...Мамка му и помияр, не го оцелих, как се завъртя изрода малък :ic_133: само се преплъзнах около трупчето му...и бързо бяга :ia_109: ...докато се набере моето 46 кг бебе :tg_115: ...ехеееее, онова отиде на майка си в и се скатава :r_181: ...Но това не е всичко, тъкмо ми мина, забравих за инцидента, въпреки чувството от недовършената работа и какво мислите...малкия помияр отново с аверчето си, другата мъстия, тръгна да лае, напада...огледах се нямаше никой и побягах, малко да го сритам...И знаете ли какво?...Пак избяга, ебати гада!!! :ab_041:
Ебати кученцето щуро, крие се по храстите хапе и бяга, като минеш пак, пак същия номер! :ab_041: хитра гадина!
Малките гадини си щъкат пуснати и си хапят наред!Незнам, аз с моето теле се виждам в зор...ами ако си имах някакво кученце 5кг...
User's Signature

#688 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 12:11 AM

Показване на мнениетоБари Уайт, в Jun 12 2009, 12:44 AM, написа:

Показване на мнението**БИЖУ**, в Jun 12 2009, 12:24 AM, написа:

Показване на мнениетоБари Уайт, в Jun 11 2009, 09:15 PM, написа:

...Мамка му и помияр, не го оцелих, как се завъртя изрода малък :ic_133: само се преплъзнах около трупчето му.

И щял да ми праи "спасителен отряд",мале мале колко мъка има по тоя свят :wacko:

Ах, тиии!Малка селска интригантка! :ab_041: Ако хапят твоето куче няма ли да ги нариташ? За теб незнам, но аз се защитавам!!! :ab_041:

ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ПРАВЯТ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ С АГРЕСИВНИТЕ КУЧЕТА В ЩАТИТЕ?

ЕФТАНАЗИЯ!!! УБИВАТ ГИ!!! АКО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ НЕ СЕ СОЦИАЛИЗИРАТ ГИ ТРЕПАТ!!!

И аз съм така, Бари! Шутове, камъни и крясъци! Особено сега като съм с бебе-куче и шпиц... Миналата седмица улични кучета ми вкараха шпица под една кола и тръгнаха към Бруно (4-5 на брой). И аз как да реагирам? Да ги оставя да ги разкъсат или нахапят? Да не говоря, че вета ме предупреди, че в района има някакви супер злобни и че са разцепили целия гръбнак на някакво куче, та и стопанките (майка и дъщеря) са били целите нахапани!!!
За това и пуснах темата "Без дом и агресивни", но няма никакво развитие! Не знам защо повечето чакат да има нахапан и нападнат човек, за да предприемат нещо!
За в САЩ е абсолютно 100% така! Бях там и съм очарована от начина им на действие спрямо животните. Понякога евтаназията е най-доброто решение!!!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#689 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2009 - 12:22 AM

А как е Бари - захапа ли го силно малкия звяр??? Куки нали я ухапа един такъв отворен пазач/помяр, пак в гръб, по дупето, та мъжа ми му изкриви главата! Мъчно ми е, ама като няма кой да се грижи за това злобните, психясали кучета да се приспуват, си се оправяме ние...
Кажи повече за ходене на плаж с малкия - мен ме притесняват чадърите че не пазят достатачно сянка (аз изгарям) и да не се напие със солена вода...??
Поздрави!

#690 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 12 June 2009 - 12:25 AM

Ела в Сливен горе на Карандила има Езеро и сянка има и водата става за пиене

#691 Потребителят е офлайн   Бари Уайт Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 June 2009 - 12:35 AM

Показване на мнениетоrada, в Jun 12 2009, 01:22 AM, написа:

А как е Бари - захапа ли го силно малкия звяр??? Куки нали я ухапа един такъв отворен пазач/помяр, пак в гръб, по дупето, та мъжа ми му изкриви главата! Мъчно ми е, ама като няма кой да се грижи за това злобните, психясали кучета да се приспуват, си се оправяме ние...
Кажи повече за ходене на плаж с малкия - мен ме притесняват чадърите че не пазят достатачно сянка (аз изгарям) и да не се напие със солена вода...??
Поздрави!

О, няма от какво да се притесняваш!Моето пале като видя зора/жегата, легна на мокрия пясък и вълните се блъскаха в него, супер кеф, хладинка! :ab_041: Но трява да внимаваш, ако ходиш с кучето, не понасят жегите, на плаж само сутрин или вече след 16.00ч. Направо прегряват...
Аз, много не обичам да стоя, ходя за по два часа, много рано сутрин с песа, после сядам в плажното кафе, фреш с кафе и 10 часа паля колата на обратно!

За Барко, гризна го, но раната е повърхностна, въпреки че си личат зъбите, промих я, няма страшно...Но и моя не му остана длъжен, много е спокоен, като се засилят да го хапят или лаят само ги гледа...В 90% от случаие се отказват!Ако се приближат е моя грижа!

Гадни са бездомниците, събират се на глутници и ако видят младо куче го нападат, хапят хора, ужас!Между другото има специални спреьове за кучета, наистина действат, а върху хора ефекта е 100% от 3 метра те отказват!В интернет има лицензирани тест клипове, провери ако искаш!
User's Signature

#692 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 12:43 AM

Охооо, ще ги проверя тия спрейове! Определено имам нужда, защото ми писна да храня и да помагам с каквото мога на бездомниците, а те да нападат всичко живо! Направо е ужас!!!
Нито организациите си вършат работата както трябва, нито администрацията следи! Направо сме си Абсурдистан!!!

Рада, какво става с Куку? Мина ли операцията?
Да знаеш, че се влюбих в твойта хубавица! Трябва да й пуснеш снимки от сега, много е хубава!

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#693 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 12 June 2009 - 07:41 AM

Идеята е добра скоро не е имала фото сесия малката бисквитка :)

#694 Потребителят е офлайн   wind Икона

• Упражнението за мозъка е мисълта
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 June 2009 - 03:11 PM

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 12 2009, 04:00 PM, написа:

Кога да го преценя това? Когато ми нахапят кучетата или когато ги разкъсат?
Аз с мойте 45 кг и 2 кучета как да се оправя?

jijafka, а пробвала ли си с храна? Да им подхвърлиш нещо за ядене - току виж проблемът се разрешил много по-лесно.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#695 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 03:31 PM

Показване на мнениетоwind, в Jun 12 2009, 04:11 PM, написа:

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 12 2009, 04:00 PM, написа:

Кога да го преценя това? Когато ми нахапят кучетата или когато ги разкъсат?
Аз с мойте 45 кг и 2 кучета как да се оправя?

jijafka, а пробвала ли си с храна? Да им подхвърлиш нещо за ядене - току виж проблемът се разрешил много по-лесно.

Редовно даваме храна (повечето кучета около блока са по-охранени от домашните) :ab_041: . Проблемът е, че прииждат нови кучета от кв.Филиповци и те са по-агресивно настроени. Нашенските при блока лаят, но рядко налитат особено на кучета, които вече познават. За да спрат да скачат, аз куче до сега не съм ритала (1. Защото ми е жал и 2. Защото знам, че така се озлобяват още повече). За сега спасявам положението с камъни и пръчки, но ако се наложи да защитя мъниците ми и няма друг начин ще има ритници (евентуално, ако се сдобия с въпросният спрей ще избегна този момент)!
Както казах има и тема по въпроса в Без дом http://forum.dog.bg/...mp;#entry627249
Нека спрем с тази дискусия тук, защото няма нищо общо с породата.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#696 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2009 - 04:22 PM

Първо това :

И аз съм така, Бари! Шутове, камъни и крясъци! Особено сега като съм с бебе-куче и шпиц... Миналата седмица улични кучета ми вкараха шпица под една кола и тръгнаха към Бруно (4-5 на брой). И аз как да реагирам? Да ги оставя да ги разкъсат или нахапят? Да не говоря, че вета ме предупреди, че в района има някакви супер злобни и че са разцепили целия гръбнак на някакво куче, та и стопанките (майка и дъщеря) са били целите нахапани!!!
За това и пуснах темата "Без дом и агресивни", но няма никакво развитие! Не знам защо повечето чакат да има нахапан и нападнат човек, за да предприемат нещо!
За в САЩ е абсолютно 100% така! Бях там и съм очарована от начина им на действие спрямо животните. Понякога евтаназията е най-доброто решение!!!
[/quote]

А после:

Редовно даваме храна (повечето кучета около блока са по-охранени от домашните) :ab_041: . Проблемът е, че прииждат нови кучета от кв.Филиповци и те са по-агресивно настроени. Нашенските при блока лаят, но рядко налитат особено на кучета, които вече познават. За да спрат да скачат, аз куче до сега не съм ритала (1. Защото ми е жал и 2. Защото знам, че така се озлобяват още повече). За сега спасявам положението с камъни и пръчки, но ако се наложи да защитя мъниците ми и няма друг начин ще има ритници (евентуално, ако се сдобия с въпросният спрей ще избегна този момент)!
Както казах има и тема по въпроса в Без дом http://forum.dog.bg/...mp;#entry627249
Нека спрем с тази дискусия тук, защото няма нищо общо с породата.
[/quote]

:wacko:
User's Signature

Качена снимка

#697 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 June 2009 - 06:25 PM

Рада, не се занимавай! Пусни някоя нова снимка на Куку по-добре, за да ни зарадваш!

Имам и питане... С Бруно вече сме в процес на обучение, обаче забелязахме, че мен ме слуша повече от останалите от семейството. Ако, брат ми го извежда сам се налага от време на време да го гони, защото не идва при викане, а майка ми го води само на повод, само аз съм нямала никакви проблеми с него. Май, мен си е избрал за титуляр, защото и вкъщи само ме следи къде съм и какво правя (та и вечер се намъква в стаята ми и ми хърка на уше :ac_007: ). В това няма лошо, но ми се налага да отсъствам от вкъщи и за по-дълго и трябва да научим Бруно да слуша всички еднакво!
Дайте съвет как да постъпя! Като го извеждам с някой от семейството не давам аз командите, а този който е с мен, само в краен случай се обаждам.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#698 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 06:40 PM

Видимо си те е избрал теб за стопанка, и в това няма лошо. Трябва да му се покаже каква е йерархията - очевидно ти ще си му на първо място :wub: , ама после трябва да си знае че са всички други ХОРА, а че той, (наравно с другите домашни любимци) е на последно. Така ми беше обяснено от учител на Белгийски Овчарки в Западния Парк когато и аз го повдиднах на въпрос. Куки си е избрала мъжа ми за титуляр, и се притеснявах че ако и скимне нещо няма да мога да я удържа ако съм без него - имаме 10кг разлика, а малката е и мощна...
Никога не го хранете преди вие да сте се нахранили, никога не му давайте от масата, наказвайте го всеки път когато не слуша, нека и брат ти го накаже, и изиграйте роля че ти му подкрепяш мнението, много са умни - няма да е трудно, стискам палци!
Не мога да си намеря кабела за апарата, иначе снимки съм направила, та ще кача скоро!

#699 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 June 2009 - 06:51 PM

Показване на мнениетоrada, в Jun 13 2009, 07:40 PM, написа:

Видимо си те е избрал теб за стопанка, и в това няма лошо. Трябва да му се покаже каква е йерархията - очевидно ти ще си му на първо място :wub: , ама после трябва да си знае че са всички други ХОРА, а че той, (наравно с другите домашни любимци) е на последно. Така ми беше обяснено от учител на Белгийски Овчарки в Западния Парк когато и аз го повдиднах на въпрос. Куки си е избрала мъжа ми за титуляр, и се притеснявах че ако и скимне нещо няма да мога да я удържа ако съм без него - имаме 10кг разлика, а малката е и мощна...
Никога не го хранете преди вие да сте се нахранили, никога не му давайте от масата, наказвайте го всеки път когато не слуша, нека и брат ти го накаже, и изиграйте роля че ти му подкрепяш мнението, много са умни - няма да е трудно, стискам палци!
Не мога да си намеря кабела за апарата, иначе снимки съм направила, та ще кача скоро!

Аз тези правила ги знам и се старая да ги спазвам, НО....ти се запозна с брат ми...та, той е леко мекушав към него и затова не го слуша... Най-важното е да ходи при него като го вика навън, защото за сега се прави на ударен, а тръгне ли брат ми към него, Бруно хуква на някъде и си мисли, че е игра. Това ни е главният проблем. Явно заради лигавенето от страна на брат ми, Бруно го приема само за игра и сега се чудя как да оправя нещата. (Лошото е, че брата и "Не" не може да каже като трябва- рязко, силно и отчетливо) :ab_041:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#700 Потребителят е офлайн   rada Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2009 - 08:17 PM

Нека го подкупва с папане за сега - Куки като по-малка като не слушаше и взимахме кучешки бонбони (не ги харесва всичките - пробвахме доста докато стана) чупиш на 3 - не са за наяждане, а за похвала, галиш като дойде, и малко по малко схваща че това което е направила е нужно, и похвално.
Една позната има проблеми с говора, и само шепне, има кане корсо, та той си разбира по израженията и дали е сгафил, няма нужда от твърд, строг, силен глас - ама това си дойде с времето - да не забравяме че е бебешор!
А и Куки като не идваше веднага я хващахме, и я вързвахме на къс повод - който нали се сещаш как мразят малките, любознателни шматки!!!
Успех, и търпение!

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема