Ето и останалата част!
Дог Бордо
Публикувано: 09 June 2009 - 10:19 PM
Здравейте,
преди малко направихме контролен преглед на Бари, доктора ми ме зарадва много, имаме значително подобрение.Може би ще ни се размине и ще се оправи напълно, много съм щастлив!
Ако някой има проблем с костната система на плето си, пишете, моя доктор е номер едно!
поздрави: Бари

Не е страшно, че понякога грешим!
Страшно е когато повтаряме грешките си!
Публикувано: 10 June 2009 - 01:17 PM
Бари Уайт, в Jun 9 2009, 11:19 PM, написа:
Здравейте,
преди малко направихме контролен преглед на Бари, доктора ми ме зарадва много, имаме значително подобрение.Може би ще ни се размине и ще се оправи напълно, много съм щастлив!
Ако някой има проблем с костната система на плето си, пишете, моя доктор е номер едно!
Браво! Супер новина! Ще стискаме палци и лапи да се възтанови възможно най-бързо!
Бари, исках да те питам водил ли си твоя звяр на плажа? Имаме намерение да водим кучовците с нас на море и искам да знам как ще понесе на Бруно. Още търсим място, където ще ни приемат с него и Франи така, че не е сигурно, но все пак да си питам...
Публикувано: 10 June 2009 - 09:49 PM
jijafka, в Jun 10 2009, 02:17 PM, написа:
Бари Уайт, в Jun 9 2009, 11:19 PM, написа:
Здравейте,
Браво! Супер новина! Ще стискаме палци и лапи да се възтанови възможно най-бързо!
Бари, исках да те питам водил ли си твоя звяр на плажа? Имаме намерение да водим кучовците с нас на море и искам да знам как ще понесе на Бруно. Още търсим място, където ще ни приемат с него и Франи така, че не е сигурно, но все пак да си питам...
Днес, направихме първото плуване!
Моя Бари плува, близо до мен, много се забавлявахме, като изключим 3-4 шамара

Публикувано: 11 June 2009 - 12:42 PM
Ние вчера имахме малки премеждия
Оплаках ви се, а сега малко снимки на растящия с часове Бруно!
Поздрави!
Публикувано: 11 June 2009 - 11:15 PM
И аз имах премеждия снощи, цъкаме си с палето по плажа(пуст плаж, скатан) и от един двор (лодки,мрежи, къща, явно някой си живее на плажа, яко), изкочиха полудомашни помияри(2бр.) и докато се усетя единия захапа Бари за крачето, мръсника нападна в гръб, Барко се завъртя(много е гъвкав) и отвори голямата уста, за да му налапа главата, аз подходих с шут(клякам с 160 кг) направо смъртоносен екип
Ебати кученцето щуро, крие се по храстите хапе и бяга, като минеш пак, пак същия номер!
Малките гадини си щъкат пуснати и си хапят наред!Незнам, аз с моето теле се виждам в зор...ами ако си имах някакво кученце 5кг...

Публикувано: 12 June 2009 - 12:11 AM
Бари Уайт, в Jun 12 2009, 12:44 AM, написа:
**БИЖУ**, в Jun 12 2009, 12:24 AM, написа:
Ах, тиии!Малка селска интригантка!
ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ПРАВЯТ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ С АГРЕСИВНИТЕ КУЧЕТА В ЩАТИТЕ?
ЕФТАНАЗИЯ!!! УБИВАТ ГИ!!! АКО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ НЕ СЕ СОЦИАЛИЗИРАТ ГИ ТРЕПАТ!!!
И аз съм така, Бари! Шутове, камъни и крясъци! Особено сега като съм с бебе-куче и шпиц... Миналата седмица улични кучета ми вкараха шпица под една кола и тръгнаха към Бруно (4-5 на брой). И аз как да реагирам? Да ги оставя да ги разкъсат или нахапят? Да не говоря, че вета ме предупреди, че в района има някакви супер злобни и че са разцепили целия гръбнак на някакво куче, та и стопанките (майка и дъщеря) са били целите нахапани!!!
За това и пуснах темата "Без дом и агресивни", но няма никакво развитие! Не знам защо повечето чакат да има нахапан и нападнат човек, за да предприемат нещо!
За в САЩ е абсолютно 100% така! Бях там и съм очарована от начина им на действие спрямо животните. Понякога евтаназията е най-доброто решение!!!
Публикувано: 12 June 2009 - 12:22 AM
Кажи повече за ходене на плаж с малкия - мен ме притесняват чадърите че не пазят достатачно сянка (аз изгарям) и да не се напие със солена вода...??
Поздрави!
Публикувано: 12 June 2009 - 12:35 AM
rada, в Jun 12 2009, 01:22 AM, написа:
Кажи повече за ходене на плаж с малкия - мен ме притесняват чадърите че не пазят достатачно сянка (аз изгарям) и да не се напие със солена вода...??
Поздрави!
О, няма от какво да се притесняваш!Моето пале като видя зора/жегата, легна на мокрия пясък и вълните се блъскаха в него, супер кеф, хладинка!
Аз, много не обичам да стоя, ходя за по два часа, много рано сутрин с песа, после сядам в плажното кафе, фреш с кафе и 10 часа паля колата на обратно!
За Барко, гризна го, но раната е повърхностна, въпреки че си личат зъбите, промих я, няма страшно...Но и моя не му остана длъжен, много е спокоен, като се засилят да го хапят или лаят само ги гледа...В 90% от случаие се отказват!Ако се приближат е моя грижа!
Гадни са бездомниците, събират се на глутници и ако видят младо куче го нападат, хапят хора, ужас!Между другото има специални спреьове за кучета, наистина действат, а върху хора ефекта е 100% от 3 метра те отказват!В интернет има лицензирани тест клипове, провери ако искаш!

Публикувано: 12 June 2009 - 12:43 AM
Нито организациите си вършат работата както трябва, нито администрацията следи! Направо сме си Абсурдистан!!!
Рада, какво става с Куку? Мина ли операцията?
Да знаеш, че се влюбих в твойта хубавица! Трябва да й пуснеш снимки от сега, много е хубава!
Поздрави!
Публикувано: 12 June 2009 - 03:11 PM
jijafka, в Jun 12 2009, 04:00 PM, написа:
Аз с мойте 45 кг и 2 кучета как да се оправя?
jijafka, а пробвала ли си с храна? Да им подхвърлиш нещо за ядене - току виж проблемът се разрешил много по-лесно.
Публикувано: 12 June 2009 - 03:31 PM
wind, в Jun 12 2009, 04:11 PM, написа:
Редовно даваме храна (повечето кучета около блока са по-охранени от домашните)
Както казах има и тема по въпроса в Без дом http://forum.dog.bg/...mp;#entry627249
Нека спрем с тази дискусия тук, защото няма нищо общо с породата.
Публикувано: 12 June 2009 - 04:22 PM
И аз съм така, Бари! Шутове, камъни и крясъци! Особено сега като съм с бебе-куче и шпиц... Миналата седмица улични кучета ми вкараха шпица под една кола и тръгнаха към Бруно (4-5 на брой). И аз как да реагирам? Да ги оставя да ги разкъсат или нахапят? Да не говоря, че вета ме предупреди, че в района има някакви супер злобни и че са разцепили целия гръбнак на някакво куче, та и стопанките (майка и дъщеря) са били целите нахапани!!!
За това и пуснах темата "Без дом и агресивни", но няма никакво развитие! Не знам защо повечето чакат да има нахапан и нападнат човек, за да предприемат нещо!
За в САЩ е абсолютно 100% така! Бях там и съм очарована от начина им на действие спрямо животните. Понякога евтаназията е най-доброто решение!!!
[/quote]
А после:
Редовно даваме храна (повечето кучета около блока са по-охранени от домашните)
Както казах има и тема по въпроса в Без дом http://forum.dog.bg/...mp;#entry627249
Нека спрем с тази дискусия тук, защото няма нищо общо с породата.
[/quote]

Публикувано: 13 June 2009 - 06:25 PM
Имам и питане... С Бруно вече сме в процес на обучение, обаче забелязахме, че мен ме слуша повече от останалите от семейството. Ако, брат ми го извежда сам се налага от време на време да го гони, защото не идва при викане, а майка ми го води само на повод, само аз съм нямала никакви проблеми с него. Май, мен си е избрал за титуляр, защото и вкъщи само ме следи къде съм и какво правя (та и вечер се намъква в стаята ми и ми хърка на уше
Дайте съвет как да постъпя! Като го извеждам с някой от семейството не давам аз командите, а този който е с мен, само в краен случай се обаждам.
Публикувано: 13 June 2009 - 06:40 PM
Никога не го хранете преди вие да сте се нахранили, никога не му давайте от масата, наказвайте го всеки път когато не слуша, нека и брат ти го накаже, и изиграйте роля че ти му подкрепяш мнението, много са умни - няма да е трудно, стискам палци!
Не мога да си намеря кабела за апарата, иначе снимки съм направила, та ще кача скоро!
Публикувано: 13 June 2009 - 06:51 PM
rada, в Jun 13 2009, 07:40 PM, написа:
Никога не го хранете преди вие да сте се нахранили, никога не му давайте от масата, наказвайте го всеки път когато не слуша, нека и брат ти го накаже, и изиграйте роля че ти му подкрепяш мнението, много са умни - няма да е трудно, стискам палци!
Не мога да си намеря кабела за апарата, иначе снимки съм направила, та ще кача скоро!
Аз тези правила ги знам и се старая да ги спазвам, НО....ти се запозна с брат ми...та, той е леко мекушав към него и затова не го слуша... Най-важното е да ходи при него като го вика навън, защото за сега се прави на ударен, а тръгне ли брат ми към него, Бруно хуква на някъде и си мисли, че е игра. Това ни е главният проблем. Явно заради лигавенето от страна на брат ми, Бруно го приема само за игра и сега се чудя как да оправя нещата. (Лошото е, че брата и "Не" не може да каже като трябва- рязко, силно и отчетливо)
Публикувано: 13 June 2009 - 08:17 PM
Една позната има проблеми с говора, и само шепне, има кане корсо, та той си разбира по израженията и дали е сгафил, няма нужда от твърд, строг, силен глас - ама това си дойде с времето - да не забравяме че е бебешор!
А и Куки като не идваше веднага я хващахме, и я вързвахме на къс повод - който нали се сещаш как мразят малките, любознателни шматки!!!
Успех, и търпение!

Вход

Горе
Цитиране +