Модела беше много послушен и позираше, затова и снимките се получиха.
 Модела беше много послушен и позираше, затова и снимките се получиха.   
 Ето и останалата част!

Публикувано: 09 June 2009 - 10:19 PM

Публикувано: 10 June 2009 - 01:17 PM
 Бари Уайт, в Jun 9 2009, 11:19 PM, написа:

Публикувано: 10 June 2009 - 09:49 PM

Публикувано: 10 June 2009 - 09:49 PM

jijafka, в Jun 10 2009, 02:17 PM, написа:
jijafka, в Jun 10 2009, 02:17 PM, написа:

, полудя от кеф и спря да ме слуша, мята се скача във водата, направо забрави, че съществувам!Много се забавляват палетата, имаше още доста кучета по плажа...Бягахме, плувахме, дори поспахме малки, ползвах го за възглавничка...Гоямо парти
 , полудя от кеф и спря да ме слуша, мята се скача във водата, направо забрави, че съществувам!Много се забавляват палетата, имаше още доста кучета по плажа...Бягахме, плувахме, дори поспахме малки, ползвах го за възглавничка...Гоямо парти  

Публикувано: 11 June 2009 - 12:42 PM

На вечерната разходка се срещнахме с един канадски вълк, който стопаните държът в гаража си зад блока....
 На вечерната разходка се срещнахме с един канадски вълк, който стопаните държът в гаража си зад блока....   
  Той е много агресивен! Води го един дядка и вчера се засякохме. Съответно кучето беше изпуснато и ни нападна!
  Той е много агресивен! Води го един дядка и вчера се засякохме. Съответно кучето беше изпуснато и ни нападна!   Добре, че съседите с лабрадора бяха с нас и Герд (така се казва тяхното куче) пази малкия и Франческа, та вълчето остави Бруно и се сби с него. Въпреки това Бруно се изплаши много! Аз не искам той да става агресивен, но не искам и да е плашлив. Много се ядосах, защото е редно такива кучета да се извеждат в по-късните часове, когато няма никой! Надявам се да нямаме повече срещи с него....
 Добре, че съседите с лабрадора бяха с нас и Герд (така се казва тяхното куче) пази малкия и Франческа, та вълчето остави Бруно и се сби с него. Въпреки това Бруно се изплаши много! Аз не искам той да става агресивен, но не искам и да е плашлив. Много се ядосах, защото е редно такива кучета да се извеждат в по-късните часове, когато няма никой! Надявам се да нямаме повече срещи с него....   

Публикувано: 11 June 2009 - 11:15 PM

...Мамка му и помияр, не го оцелих, как се завъртя изрода малък
 ...Мамка му и помияр, не го оцелих, как се завъртя изрода малък   само се преплъзнах около трупчето му...и бързо бяга
 само се преплъзнах около трупчето му...и бързо бяга   ...докато се набере моето 46 кг бебе
 ...докато се набере моето 46 кг бебе   ...ехеееее, онова отиде на майка си в и се скатава
 ...ехеееее, онова отиде на майка си в и се скатава   ...Но това не е всичко, тъкмо ми мина, забравих за инцидента, въпреки чувството от недовършената работа и какво мислите...малкия помияр отново с аверчето си, другата мъстия, тръгна да лае, напада...огледах се нямаше никой и побягах, малко да го сритам...И знаете ли какво?...Пак избяга, ебати гада!!!
 ...Но това не е всичко, тъкмо ми мина, забравих за инцидента, въпреки чувството от недовършената работа и какво мислите...малкия помияр отново с аверчето си, другата мъстия, тръгна да лае, напада...огледах се нямаше никой и побягах, малко да го сритам...И знаете ли какво?...Пак избяга, ебати гада!!!    
   хитра гадина!
 хитра гадина!

Публикувано: 12 June 2009 - 12:11 AM
 Бари Уайт, в Jun 12 2009, 12:44 AM, написа:
Бари Уайт, в Jun 12 2009, 12:44 AM, написа:
 **БИЖУ**, в Jun 12 2009, 12:24 AM, написа:
**БИЖУ**, в Jun 12 2009, 12:24 AM, написа:
 Ако хапят твоето куче няма ли да ги нариташ? За теб незнам, но аз се защитавам!!!
  Ако хапят твоето куче няма ли да ги нариташ? За теб незнам, но аз се защитавам!!!  

Публикувано: 12 June 2009 - 12:22 AM

Публикувано: 12 June 2009 - 12:35 AM

Публикувано: 12 June 2009 - 12:35 AM

rada, в Jun 12 2009, 01:22 AM, написа:
rada, в Jun 12 2009, 01:22 AM, написа:
 Но трява да внимаваш, ако ходиш с кучето, не понасят жегите, на плаж само сутрин или вече след 16.00ч. Направо прегряват...
 Но трява да внимаваш, ако ходиш с кучето, не понасят жегите, на плаж само сутрин или вече след 16.00ч. Направо прегряват...

Публикувано: 12 June 2009 - 12:43 AM

Публикувано: 12 June 2009 - 03:11 PM
 jijafka, в Jun 12 2009, 04:00 PM, написа:
jijafka, в Jun 12 2009, 04:00 PM, написа:

Публикувано: 12 June 2009 - 03:31 PM
 wind, в Jun 12 2009, 04:11 PM, написа:
wind, в Jun 12 2009, 04:11 PM, написа:
 . Проблемът е, че прииждат нови кучета от кв.Филиповци и те са по-агресивно настроени. Нашенските при блока лаят, но рядко налитат особено на кучета, които вече познават. За да спрат да скачат, аз куче до сега не съм ритала (1. Защото ми е жал и 2. Защото знам, че така се озлобяват още повече). За сега спасявам положението с камъни и пръчки, но ако се наложи да защитя мъниците ми и няма друг начин ще има ритници (евентуално, ако се сдобия с въпросният спрей ще избегна този момент)!
 . Проблемът е, че прииждат нови кучета от кв.Филиповци и те са по-агресивно настроени. Нашенските при блока лаят, но рядко налитат особено на кучета, които вече познават. За да спрат да скачат, аз куче до сега не съм ритала (1. Защото ми е жал и 2. Защото знам, че така се озлобяват още повече). За сега спасявам положението с камъни и пръчки, но ако се наложи да защитя мъниците ми и няма друг начин ще има ритници (евентуално, ако се сдобия с въпросният спрей ще избегна този момент)!  

Публикувано: 12 June 2009 - 04:22 PM

Публикувано: 13 June 2009 - 06:25 PM
 ). В това няма лошо, но ми се налага да отсъствам от вкъщи и за по-дълго и трябва да научим Бруно да слуша всички еднакво!
 ). В това няма лошо, но ми се налага да отсъствам от вкъщи и за по-дълго и трябва да научим Бруно да слуша всички еднакво!  

Публикувано: 13 June 2009 - 06:40 PM
 , ама после трябва да си знае че са всички други ХОРА, а че той, (наравно с другите домашни любимци) е на последно. Така ми беше обяснено от учител на Белгийски Овчарки в Западния Парк когато и аз го повдиднах на въпрос. Куки си е избрала мъжа ми за титуляр, и се притеснявах че ако и скимне нещо няма да мога да я удържа ако съм без него - имаме 10кг разлика, а малката е и мощна...
 , ама после трябва да си знае че са всички други ХОРА, а че той, (наравно с другите домашни любимци) е на последно. Така ми беше обяснено от учител на Белгийски Овчарки в Западния Парк когато и аз го повдиднах на въпрос. Куки си е избрала мъжа ми за титуляр, и се притеснявах че ако и скимне нещо няма да мога да я удържа ако съм без него - имаме 10кг разлика, а малката е и мощна...  

Публикувано: 13 June 2009 - 06:51 PM
 rada, в Jun 13 2009, 07:40 PM, написа:
rada, в Jun 13 2009, 07:40 PM, написа:

Публикувано: 13 June 2009 - 08:17 PM