Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2271 Потребителят е офлайн   GaD Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2010 - 12:07 PM

Привет на всички!

Гледам, че все още няма конкретна дата за среща както и място, затова предлагам да се даде предложи едно място, дата и час и да видим какво ще стане...? Другия вариант е да се пусне една анкета (с времетраене около 1 седмица) с 2-3 възможни отговора и гласуването ще си покаже :)

Ние ходим на парка пред УНСС и даже май се запознахме с Майло, ако не греша!

#2272 Потребителят е офлайн   _Valentina_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 September 2010 - 07:39 PM

katetol ,Благодарим много за комлимента :)
Опитваме се вече и ръмженето намалява..Дано започне да разбира кой командва че много взе да си позволява.Ще прегледам раздела за обучение и възпитание.
Сега по малко го возим в колата за да не го тормозим,но все пак по-малко го качваме.Преди 2 дни го водихме на плаж.Беше много забавно.Когато отидохме той незнаеше сякаш как да си игаре.Но като тръгнахме да тичаме и да му хвърляме една тенис топка,видя че пясъке под него мърда/хвърля го зад него с лапи,като бяга/ и като взе да го\"хапе\" да рови,много си игра,бягаше,гонеше ди топката и камъчета във водата..Много се заплесва още по други хора и кучета и немога да го пускам,защот ходи при хората и досажда много,а някои ги е старх и т.н. а незнам как до го оюча от навика да скача и да ближе всеки.Някои мислят че иска да ги захапе е рои не хапе много е добричък ,но е бурен и енергичен и ги плаши.. и трябваше и аз след него да бягам-беше с една от тези разтегателните каишки-3м..но и мен ме поизмори доста :Д

Прочетох,какво се е случило на горкия Дяспур..УЖАС!!Как може да има такива хора?!Как им дава сърце да си помислят дори да отнемат нечии живот,било то и на живойнка?!Които и да е бил рано или късно ще си получи заслуженото.Господ си знае работата и гледа..
Добре че слиния герои се е справил макар да е още толкова муничък.Дано е цече напълно здравичък и отнова да подтичва между вас.:)
Видях че сте от Пловдив,къде по точно се разхождате и предполагате че е лапнал това което го е отровло,кой квартал?И ние сме от Пловдив и докато още живеех в България и илизах да разхождам пинчерката ни,много се страхувах от подобни подхвърлени неща,а и чувах за такива случеи около нашия квартал и за това питам.

Добре дошъл/а и на djafka!:)Страхотно кученце си имате.Много е сладка!!:)

Ето малко снимки и от нашия плаж:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2273 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2010 - 08:09 PM

Хах, много е готин този Арън :ba_025: ... Буболече мече! Да е жив и здрав! Ама, без да искам да те отчайвам, Джими все още не може да се отучи от тези вредни навици, та сега ходим да се разхождаме САМО на безлюдни места и на тези, които са опрелени от общината за разхождане на кучета. В последно време забелязвам, че хората започнаха много, много да не го интересуват, особено ако вниманието му е заковано в любимата му играчка, която аз предвидливо съм извадила от "раницата за разходки" ... Когато играчката му е в ръцете ми, нищо друго не го интересува и така се разминаваме с хората.
User's Signature

Качена снимка

#2274 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2010 - 08:48 PM

Показване на мнението_Valentina_, в 06 September 2010 - 07:44 PM, написа:

Прочетох,какво се е случило на горкия Дяспур..УЖАС!!Как може да има такива хора?!Как им дава сърце да си помислят дори да отнемат нечии живот,било то и на живойнка?!Които и да е бил рано или късно ще си получи заслуженото.Господ си знае работата и гледа..
Добре че слиния герои се е справил макар да е още толкова муничък.Дано е цече напълно здравичък и отнова да подтичва между вас.:)
Видях че сте от Пловдив,къде по точно се разхождате и предполагате че е лапнал това което го е отровло,кой квартал?И ние сме от Пловдив и докато още живеех в България и илизах да разхождам пинчерката ни,много се страхувах от подобни подхвърлени неща,а и чувах за такива случеи около нашия квартал и за това питам.

Ами ние живеем на няколко километра от Пловдив в едно малко градче.. иначе в Плд най-често се разхождаме на гребната база...
Джаспър вчера пак отнесе 3 инжекции и една система за прочистване на организма, но си струваше да потърпи още малко, защото днес е отново игрив, следобеда се разходихме и из гората :) има щастието да живее на метри от Родопите и да щъка в свой терен..
Все още се изморява доста бързо и е много по-сънлив от нормално, също така има разстройство, но вета каза, че е нормално и даже е добре да има за да се освободи по-бързо от токсините с които е натъпкан :(
Иначе сме си добре... оживяхме :ba_025: Скоро ще го пращам на училище и ще държа да го обучат да не яде нищо от земята и изобщо дадено му от чужд човек.!

#2275 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2010 - 09:06 PM

Бравос!!! :be_107: Супер, че Джаспър е вече почти здрав! А аз все още не мога да си обясня злобата на хората! Май е вярна онази мисъл: "Колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам кучето си!!!".
А ето две снимки и на моето най-обично ... :wub:
Прикачена снимка:
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#2276 Потребителят е офлайн   djafka Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Спорт и йога.

Публикувано: 06 September 2010 - 11:55 PM

Благодаря на всички за поздравите. Аз съм момче от Варна, а никнейма не е името на кучето, просто така и казвам от време на време на Амбра, нали се сещате когато си глезите кучето си го наричате някак си с различни имена /поне при мен е така/. Малката вече е почти на 6 месеца, снимките са от преди два месеца. Взех я от Сърбия, пристигна със самолет до Варна. Критични бяха първите 2 седмици - пишкане навсякъде, скимтене, спане и неспане :) по никое време. Преодолее ли се това значи ще го бъде стопанинът!!! Само първата вечер и дадох бонус :) спа в леглото, но от следващият ден я научих да спи в леглото си. Щом си лягахме я слагах в нейното легло и така по много пъти/до 20/ докато заспи, казвах и "тук" многократно и се получи, сега спи само в него и сама го търси. Пишкането спря за около месец, почти денонощни усилия, силно влияние имаше командата "не" или "не тук" "а тук" - съответно банята. Хапането е проблем, само да отбележа никога не е късала дрехи, тапети и чехли, само един кабел изгоря ама аз съм си виновен. Хапането почти спира, все още има няколко млечни - да знаете всички новаци - играчките му е майната, всякакви, колкали, гумени, ядящи се и т.н. Научих я да взема предмети, за съжаление не ми ги носи винаги когато и казвам "донеси", какво ли не съм пробвал и не та не ;))) дайте съвет /пробвал съм и вксуни награди/. Изключителни любвеобвилна е, много се радва слуша ме навън, когато бягам е до мен. Искам да попитам всички Вас, какво е отношението на джаковете към другите породи? Амбра е много страхлива към големите кучета и проявява известна агресия ако са настъпателни, как можем да го преодолеем това?

ПС: Катенол, голяма сладурана е твоето съкровище, с тези уши е направо разбивач ;)))

Моля ако има някой от Варна и иска да се засечем с кучетата в морската например, да драсне ред.

Поздрави на всички

#2277 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 11:58 AM

Показване на мнениетоdjafka, в 07 September 2010 - 12:00 AM, написа:

Благодаря на всички за поздравите. Аз съм момче от Варна, а никнейма не е името на кучето, просто така и казвам от време на време на Амбра, нали се сещате когато си глезите кучето си го наричате някак си с различни имена /поне при мен е така/. Малката вече е почти на 6 месеца, снимките са от преди два месеца. Взех я от Сърбия, пристигна със самолет до Варна. Критични бяха първите 2 седмици - пишкане навсякъде, скимтене, спане и неспане :) по никое време. Преодолее ли се това значи ще го бъде стопанинът!!! Само първата вечер и дадох бонус :) спа в леглото, но от следващият ден я научих да спи в леглото си. Щом си лягахме я слагах в нейното легло и така по много пъти/до 20/ докато заспи, казвах и "тук" многократно и се получи, сега спи само в него и сама го търси. Пишкането спря за около месец, почти денонощни усилия, силно влияние имаше командата "не" или "не тук" "а тук" - съответно банята. Хапането е проблем, само да отбележа никога не е късала дрехи, тапети и чехли, само един кабел изгоря ама аз съм си виновен. Хапането почти спира, все още има няколко млечни - да знаете всички новаци - играчките му е майната, всякакви, колкали, гумени, ядящи се и т.н. Научих я да взема предмети, за съжаление не ми ги носи винаги когато и казвам "донеси", какво ли не съм пробвал и не та не ;))) дайте съвет /пробвал съм и вксуни награди/. Изключителни любвеобвилна е, много се радва слуша ме навън, когато бягам е до мен. Искам да попитам всички Вас, какво е отношението на джаковете към другите породи? Амбра е много страхлива към големите кучета и проявява известна агресия ако са настъпателни, как можем да го преодолеем това?

ПС: Катенол, голяма сладурана е твоето съкровище, с тези уши е направо разбивач ;)))

Моля ако има някой от Варна и иска да се засечем с кучетата в морската например, да драсне ред.

Поздрави на всички

Здравей,

Джаспър се разбира перфектно с големи кучета :) един от най-добрите му приятели е мъжки алабай, който тежи поне 60 - 70 кг и си играят по много смешен начин хихих бях качвала снимки, в някои от предните страници можеш да ги видиш.
Може би трябва да и покажеш, че голямото куче не е заплаха.. да го погалиш или да я насърчиш да го приеме без страх.. или може кучетата с които е имала контакт да не са били социализирани и да ги е усетила като заплаха.. нека някой от по-опитните да каже..

#2278 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2010 - 12:13 PM

Показване на мнениетоdjafka, в 06 September 2010 - 10:00 PM, написа:

Поздрави на всички

Ааа, мерси, мерси ... И аз мисля, че с тези уши е разбивач на женски сърца, нищо, че не са му в стандарта на породата! :ab_041:
Между другото, аз бях във Варна, но днес си тръгвам, иначе можеше да ги срещнем - той е луд по всякакъв вид кучета - малки, големи, не отбира. Обожава игрите с тях. Само от време на време, не знам по какъв повод, проявява агресия към кучета, избрани на случаен принцип... Тяхна си работа! И не е толкова дисциплиниран, като вашата госпожица ... Което си е моя грешка - аз го разлигавих твърде много от първия ден, в който го взех! Другия път, като дойда във Варна, ще пиша, за да ги съберем, ако нямаш нищо против! :dog:
User's Signature

Качена снимка

#2279 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2010 - 02:40 PM

Показване на мнениетоradusha, в 04 September 2010 - 03:07 PM, написа:

Приятели, днес Джаспър за малко да умре :dh_188:
В клиниката казаха, че е отровен... така и не знам кой, защо и с какво! Вероятно сутринта без да го видя е изял нещо по пътя което е било или оставено с отрова умишлено или неволно ... не искам да си мисля, че някой от съседите е подхръвлил отрова в двора ни, но и това ми мина през ума!
Малчо сега лежи... геройски остиска дългия път до клиниката и не се предаде, въпреки, че беше почти на оня свят...целия се тресеше, езика му беше отвън с пяна от устата и повръщаше и акаше непрекъснато! Не пожелавам на никого да изпита този ужас, който изживях днес!
Сега вече е добре, биха му 3 инжекции и една система и спря още там да се тресе, дори изправи опашле и се разходи из кабинета.. доктора каза, че няма страшно, ще се управи... сега е гладничък малкия, но трябва да почакаме още 2-3 часа и тогава чак ще си хапне малко и утре пак в клиниката да го видят как е...

Здравей Radusha,
разбирам много добре какво сте преживяли. Ужасно е! И Джоджо беше натровен от нещо в началото на август. По същия начин се тресеше и му течаха лиги от устата и беше страшно отпуснат. Много се бяхме изплашили. Сложиха му 4 инжекции и се закрепи, но след няколко дни пак получи същата криза. Пуснаха му кръвни изследвания, които потвърдиха, че е натровен и ни изписаха лекарства, които трянваше да му даваме 16 дни. Миналата седмица му правиха пак кръвна картина, за да видим дали е ималио ефект лечението. Пооправил се е, но не напълно и ни предписаха да му даваме още известно време лекарство, което е на билкова основа. И така още се лекуваме, но докторите казаха, че си е доста опасно и че е хубаво че сме го завели навреме.
Дано Джаспър е добре вече, но ви съветвам да му пуснете една кръвна картина, ако не му е правена.
User's Signature

Качена снимка

#2280 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2010 - 03:24 PM

Показване на мнението^JOJO^, в 08 September 2010 - 02:45 PM, написа:

В клиниката казаха, че е отровен... така и не знам кой, защо и с какво! Вероятно сутринта без да го видя е изял нещо по пътя което е било или оставено с отрова умишлено или неволно ... не искам да си мисля, че някой от съседите е подхръвлил отрова в двора ни, но и това ми мина през ума!
Малчо сега лежи... геройски остиска дългия път до клиниката и не се предаде, въпреки, че беше почти на оня свят...целия се тресеше, езика му беше отвън с пяна от устата и повръщаше и акаше непрекъснато! Не пожелавам на никого да изпита този ужас, който изживях днес!
Сега вече е добре, биха му 3 инжекции и една система и спря още там да се тресе, дори изправи опашле и се разходи из кабинета.. доктора каза, че няма страшно, ще се управи... сега е гладничък малкия, но трябва да почакаме още 2-3 часа и тогава чак ще си хапне малко и утре пак в клиниката да го видят как е...

Здравей Radusha,
разбирам много добре какво сте преживяли. Ужасно е! И Джоджо беше натровен от нещо в началото на август. По същия начин се тресеше и му течаха лиги от устата и беше страшно отпуснат. Много се бяхме изплашили. Сложиха му 4 инжекции и се закрепи, но след няколко дни пак получи същата криза. Пуснаха му кръвни изследвания, които потвърдиха, че е натровен и ни изписаха лекарства, които трянваше да му даваме 16 дни. Миналата седмица му правиха пак кръвна картина, за да видим дали е ималио ефект лечението. Пооправил се е, но не напълно и ни предписаха да му даваме още известно време лекарство, което е на билкова основа. И така още се лекуваме, но докторите казаха, че си е доста опасно и че е хубаво че сме го завели навреме.
Дано Джаспър е добре вече, но ви съветвам да му пуснете една кръвна картина, ако не му е правена.

Ох ужас.. съжалявам и за Джоджо, наистина е голям ужас да видиш такова беззащитно и невинно същество в такова състояние.. надявам се и двамата да се възтановяват и повече никога да не им се случват подобни неща :(
Много ме изплаши с тези повторни пристъпи, защото аз тази вечер заминавам по работа извън страната и ще се върна чак в неделя.. ужас, дано не се повтори докато ме няма :ud_009:

При вас хранително натравяне ли беше или нещо друго? При нас е отравяне с отрова.. най-вероятно с бързо действаща миша отрова, поне така ми казаха в клиниката! Джаспър не беше отпуснат, ами по-скоро скован... и се тресеше като от гърчове и от устата му не излизаха лиги, ами пяна :(. Лекарства не са ни изписали, биха му около 8 инжекции за 2 дни, система глюкоза и още някаква друга първия ден.. Ветеринаря ни е много добър и вярвам, че каквото е трябвало да се направи е направено, но все пак като се върна ще отидем пак да питаме за кръвен тест.

#2281 Потребителят е офлайн   Aneliya.Nik Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2010 - 07:48 PM

Здравейте,

тези хора, които постъпват по този долен начин са без сърца, как ще подхвърлиш отрова на такова мило създание. Дано не се случва на никого. Сигурно е наистина ужасно да видиш как кученцето се мъчи и не можеш да направиш нищо. Поне на този свят рано или късно всичко се връща, важното е, че мъниците са добре и се оправят.

Ето и малките дяволчета, които останаха при нас.. две мъжки и две женски. Много са диви и искам всички да останат при нас, но просто няма начин. Лошото е, че никой вече не звъни за тях, а те порастват с всеки ден, направо с часове. Не знам какво да правя и моля за съвет. :zd_120:

#2282 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 September 2010 - 10:07 PM

Показване на мнениетоradusha, в 08 September 2010 - 03:29 PM, написа:

Показване на мнението^JOJO^, в 08 September 2010 - 02:45 PM, написа:

Здравей Radusha,

Ох ужас.. съжалявам и за Джоджо, наистина е голям ужас да видиш такова беззащитно и невинно същество в такова състояние.. надявам се и двамата да се възтановяват и повече никога да не им се случват подобни неща :(
Много ме изплаши с тези повторни пристъпи, защото аз тази вечер заминавам по работа извън страната и ще се върна чак в неделя.. ужас, дано не се повтори докато ме няма :ud_009:

При вас хранително натравяне ли беше или нещо друго? При нас е отравяне с отрова.. най-вероятно с бързо действаща миша отрова, поне така ми казаха в клиниката! Джаспър не беше отпуснат, ами по-скоро скован... и се тресеше като от гърчове и от устата му не излизаха лиги, ами пяна :(. Лекарства не са ни изписали, биха му около 8 инжекции за 2 дни, система глюкоза и още някаква друга първия ден.. Ветеринаря ни е много добър и вярвам, че каквото е трябвало да се направи е направено, но все пак като се върна ще отидем пак да питаме за кръвен тест.

Кръвната картина показа, че не е било хранително натравяне. Вероятно е препарат, с който пръскат тревата за паразити или нешо подобно, не знам със сигурност /Джоджо си хапва растения/. Пристъпа го получи 3 дни след като му бяха слагали инжекции против натравяне и някакви витамини. След това му направихме кръвна картина и ни изписаха лекарства. От тогава нямаме проблеми. Надявам се да не го преживяваме този ужас никога повече. Не го пожелавам на никого. При вас май са минали повече дни след инцидента. Предполагам, че ако организма на Джаспър се е изчистил от отровата не би трябвало да има проблеми. Джоджо не повръщаше и нямаше разстройство както при вас и може би затова кръвните му резултати не бяха хубави.
Стискам палци Джаспър да е добре, а кръвна картина може да му пуснете, за да си спокойна, че организмът му е чист. На Джоджо му обръснаха малка част на предната лапичка втория път като му вземаха кръв и е много смешен сега с леко набола козинка :).
User's Signature

Качена снимка

#2283 Потребителят е офлайн   vitamin1973 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 September 2010 - 11:31 AM

Здравейте, искам да попитам кога трябва да се режат ноктите, и кои(задни, предни лапи).
Трябва ли да го водя на ветеринар, или и аз мога да му ги изрежа

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2284 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 September 2010 - 09:16 PM

[/quote]

Смяната на зъбките при нас започна от 3-я и продължи до 5-я месец. През това време много хапеше, а млечните зъбчета са като ножчета, ходихме с нахапани ръце. Добре е да заменяте ръцете с гумени играчки или както направихме ние с по-голяма пръчка. Наш Майло си го открадна от дърва приготвени за огрев в планината и от тогава му е любима играчка. След 2-3 месеца гризане, дръвцето е вече наполовина, но поне не гризе дървената маса или секцията. :ba_025:

Качена снимка
[/quote]

Здравейте. Този Майло е страхотен направо-хубавец. Това с пръчките е наистина помага, но не е и толкова безобидно. Джаки една вечер ни сюрпризира и в един през нощта бяхме на вет, защото имахме забита треска в ларинкса и минахме и през упойка, за да я отстранят. Освен това само преди седмица така се задави с една пръчка, че едвам я извадихме, че даже ме ухапа и определено бях по-изплашена от нея, защото така се беше заклещила, че не знам как успях да я извадя. Иначе боклуци и всякакви други не помирисва, ама с пръчките внимаваме, защото много, ама много ги обичаме. Иначе братчето на Майло го оперираха след като е изял някакви жици, но вече е по-добре, благодарение на своевременната намеса на чудесните му стопани, които първо са си помислили, че е натровен. Така че му стискаме палци скоро да лудее пак :af_089:.
User's Signature

Качена снимка

#2285 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 September 2010 - 09:38 PM

Още ги мислим мъниците макар, че са намерили своите хора/глутница :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2286 Потребителят е офлайн   nedev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 September 2010 - 10:04 PM

Показване на мнениетоvitamin1973, в 10 September 2010 - 09:36 AM, написа:

Здравейте, искам да попитам кога трябва да се режат ноктите, и кои(задни, предни лапи).
Трябва ли да го водя на ветеринар, или и аз мога да му ги изрежа

Здравей. Можеш да ги режеш и сам. Аз лично ходиа при ветеринара. Взима ми 2 лева и има една специална ножичка. По принцип ако кучетата бягат малко по асвалт те се изтъркват и не се налага рязане.
Много готин Ръсел. Много пораснал. Слуша ли те? Сподели !
User's Signature

Ниамам подпис

#2287 Потребителят е офлайн   vitamin1973 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 September 2010 - 11:57 PM

Здравей Милене, отдавна не сме се чували! Всичко при нас е наред. Ръсел е уникален ЗВЯР! Много слуша,всичко разбира, изпълнява всички команди, разхождам го без повод, абе какво да ти кажа, като МАМА ЛИНА е УНИКАТ! А за ноктите - в градинките в които си играе, навсякъде са асфалтови алейки, но ноктите на предните лапи са му като на мечка гризли. Явно ще се разходиме до лошия чичко с бялата(зелената)престилка... Целувки на вас и на "МАМА ЛИНКА".
User's Signature

Качена снимка

#2288 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2010 - 08:32 AM

Ехо, здравейте и от нас! Скоро не сме се появявали във форума, но като видях братчето Ръсел, не мога да не кажа Здрасти!
Много сте хубави и явно много послушни :ba_025: Ние не сме точно така - без повод не се разхождаме, разбираме всичко, знаем командите и изпълняваме всичко, но понякога се правим че не чуваме :md_064: и боклуците са ни проблем - като чета за тези натравяния, заседнали пръчки и т.н, направо :ud_009:
Нямам нови снимки, но да ви кажа, вече има повечко кафяво по скулите и около очите и не е чисто черничка главичката на нашия "пловдивски черно - бял красавец", както казва katetol :ab_041: !
Много си го обичаме и голяма забава пада с него :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#2289 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 September 2010 - 10:54 AM

Качена снимка

Malkata mashina
User's Signature

Качена снимка

#2290 Потребителят е офлайн   Kibela Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 September 2010 - 11:14 PM

Здравейте,
Скоро не сме ви навестявали. Нашата Мая расте с всеки ден и заяква. По цял ден тича по двора и завързва нови контакти :) Ето и новите й приятели, които в началота не бяха толкова въодушевени от дружбата си с нашата фурия :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117