Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1871 Потребителят е офлайн   _Valentina_ Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 April 2010 - 01:18 PM

Ооо какъв е сладур този Мaйлоо,пу-пу,както каза katetol! :) обожавам втората снимката,на kоято гледа нагоре.Невероятна е много мила.
Да така е,наистина съм пълна с ентусиазъм.Запозната съм до някъде със задължанията и отговорнастите около отглежданeto на куче,защото сме ималi куче преди,но него го бяхме взели вече голямо и не съм гледала никога бебе,та затова ми е малко притеснено,но съм сигурна че ще се справим. :)
Да тук е роден муника.Те живеят във ферма и малкия ще е свикнал в началото със голямото пространство което има да тича предполагам и това ще му е разходката -da ti4a is poleto.А аз живея в къща с малко дворче,но ще се постарая да има достатъчно разходки и игра навън.Имаме много съседи около нас със кученца от дребни породи които са почти поцял ден навън пред къщите да си игрят понеже квартала е затворен и не е опасно толкова а има и малка рекичка която минава зад къщите и е общо взето много прятно местенце за кучовците и Mailo ще си има и приятели.Едното от съседските кучовци дори мисля че е Джак Ръсел ,но не съм убедена понеже е кафяв.ще ви пусна снимка да го видите скоро.Казва се Оскар.
Скоро се надявам и приятелката ми да ми прати снимка на бебчо.
За океана..няма да експериментирам в никакъв случай,ако е по хубаво времетo ще го водя на плажа и ако той иска да се по намокри.Но каквото и да реши да прави съм сигурна че ще ни е много забавно.Като чета какви дивории правят вашите ръселчета,изглежда никога не ви е скучно. :smile:

Поздрави на всички. :dog: :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1872 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2010 - 01:59 PM

Джаковете са удивителни кучета и всеки от тях е със своята индивидуалност! Изключително умни, невероятно темпераментни и страшно упорити! Наистина ежедневието с тях е пълно с емоции. Моят, например, миналата година лятото, когато още нямаше навършена година, скочи през прозореца на балкона ... първата ми реакция беше неописуем УЖАС, защото реших, че се е пребил - нищо подобно! Той се невероятна грация ... подгони една котка ...
Би било забавно, ако всеки от нас пише по някоя забавна случка от живота с Джак-че ...
Поздрави от нас на всички ... Особено на бебоците
User's Signature

Качена снимка

#1873 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2010 - 04:07 PM

Привет на всички нови бебоци и от нас, особено на съименниците :ae_085:
ние май сме с около две седмици по-големи, да ви успокоя, вече спи почти през цялата нощ, важно е да не го оставяме да заспи преди 9.30 - играем си, дъвче кокала и т.н.после заспива и чак към 4.30 - 5 часа сме на крак :ab_041:
следва половин час гушкане и пак заспива докъм 6.30.
влязохме в някакъв режим вече :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#1874 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 25 April 2010 - 07:10 PM

Честито на всички нови съформници малките мъници да ви радват много със игрите и белите.Но не ги разглезвайте много защото за напред ще имате недоразумения, те са невероятно умни и интелигенти кучета.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1875 Потребителят е офлайн   Riko24 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 06:01 PM

Показване на мнениетоSeSo, в 25 April 2010 - 12:50 PM, написа:

Здравей, Рико :smile: !
.... Майло ни буди по два-три пъти на вечер, но сравнително бързо утихват нещата при нас и ни оставя и да спим :smile:. Спим по 3-4 пъти на ден и се храним по толкова, след всяко събуждане и хранене се извеждаме на терасата и там до две минути сме свършили работа.... тепърва ни предстои да градим каквито и да е навици, и да трупаме впечатления :smile: , все пак радва къщата ни от няма и два дена.

Здрасти ,Майло кога точно е роден ние на 24.02.10.Кога ще почнем да ги извеждаме на вън.Утре ще ни бият втората ваксина,ако сме здрави.Аз вчера ви казах ,че имаме стомашни проблеми.Вие с какво се храните?От консервата се подрискваме,от Рояла повръщаме,доктора ни даде храна за такива случаи но той нея кусва.

#1876 Потребителят е офлайн   Riko24 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 06:15 PM

Показване на мнениетоRiko24, в 26 April 2010 - 06:06 PM, написа:

Здравей, Рико :smile: !
.... Майло ни буди по два-три пъти на вечер, но сравнително бързо утихват нещата при нас и ни оставя и да спим :smile:. Спим по 3-4 пъти на ден и се храним по толкова, след всяко събуждане и хранене се извеждаме на терасата и там до две минути сме свършили работа.... тепърва ни предстои да градим каквито и да е навици, и да трупаме впечатления :smile: , все пак радва къщата ни от няма и два дена.

Здрасти ,Майло кога точно е роден ние на 24.02.10.Кога ще почнем да ги извеждаме на вън.Утре ще ни бият втората ваксина,ако сме здрави.Аз вчера ви казах ,че имаме стомашни проблеми.Вие с какво се храните?От консервата се подрискваме,от Рояла повръщаме,доктора ни даде храна за такива случаи но той нея кусва.Немога да си сложа снимка на прфила.

#1877 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 April 2010 - 07:53 PM

Показване на мнениетоRiko24, в 26 April 2010 - 03:06 PM, написа:

Здравей, Рико Качена снимка !
.... Майло ни буди по два-три пъти на вечер, но сравнително бързо утихват нещата при нас и ни оставя и да спим Качена снимка. Спим по 3-4 пъти на ден и се храним по толкова, след всяко събуждане и хранене се извеждаме на терасата и там до две минути сме свършили работа.... тепърва ни предстои да градим каквито и да е навици, и да трупаме впечатления Качена снимка , все пак радва къщата ни от няма и два дена.

Здрасти ,Майло кога точно е роден ние на 24.02.10.Кога ще почнем да ги извеждаме на вън.Утре ще ни бият втората ваксина,ако сме здрави.Аз вчера ви казах ,че имаме стомашни проблеми.Вие с какво се храните?От консервата се подрискваме,от Рояла повръщаме,доктора ни даде храна за такива случаи но той нея кусва.

Riko, ако не е тайна какво казва вета по въпроса с разстройството и повръщането. Питам не заради друго, а защото нито с Джаки като малка, нито пък с малките сме имали такъв проблем. Може пък да трябва да се вземат някакви мерки. Иначе за излизане няколко дни след трета ваксина за здраво кученце.
User's Signature

Качена снимка

#1878 Потребителят е офлайн   Riko24 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 09:01 PM

Показване на мнениетоizidra, в 26 April 2010 - 07:58 PM, написа:

Показване на мнениетоRiko24, в 26 April 2010 - 03:06 PM, написа:

Здравей, Рико Качена снимка !
.... Майло ни буди по два-три пъти на вечер, но сравнително бързо утихват нещата при нас и ни оставя и да спим Качена снимка. Спим по 3-4 пъти на ден и се храним по толкова, след всяко събуждане и хранене се извеждаме на терасата и там до две минути сме свършили работа.... тепърва ни предстои да градим каквито и да е навици, и да трупаме впечатления Качена снимка , все пак радва къщата ни от няма и два дена.

За храненето на Рико сме притеснени и гледаме да овладеем повръщането , утре ще ходим на лекар дано да бием втората ваксина.Доктора каза,че кучето е много добре,да му вържим червен конец.Затова Ви питам какво ви е менюто.
Riko, ако не е тайна какво казва вета по въпроса с разстройството и повръщането. Питам не заради друго, а защото нито с Джаки като малка, нито пък с малките сме имали такъв проблем. Може пък да трябва да се вземат някакви мерки. Иначе за излизане няколко дни след трета ваксина за здраво кученце.

#1879 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 09:25 PM

Rico24, да не би да се опитвате да сменяте храната - ние продължихме с тази, с която беше захранено кученцето при мама Лина - Хилс и нямаме проблеми - омита всичко и за още се увърта и скимти. Доктора каза, че тази храна е супер, но много малко кучета я харесвали, но ако свикнат веднъж с нея, няма проблем и е много добре за развитието им.
Дано се оправите скоро - ние веднъж само повърнахме от стрес, ама като се сетя как се притесних, искрено ви съчувствам за проблема.
User's Signature

Качена снимка

#1880 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2010 - 12:13 PM

[/quote]

Здравей Riko,
има храна Proplan със сьомга и ориз, която се препоръчва за кученца с чувствителни стомахчета. Пробвали ли сте я?
Ние храним ДжоДжо с пилешко филе, пилешки сърчица, воденички и ги смесваме с малко гранули на Роял Канин, защото не ги яде иначе гранулите. Защо не пробвате да му давате чисто месо - пилешко или телешко. Може да пробвате също гранули с малко кисело мляко. ДжоДжо ги харесва така, но чисти не ги яде :).

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1881 Потребителят е офлайн   Leslie_ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 April 2010 - 01:08 PM

Ох, голям е сладур този ДжоДжо, има страхотни уши... :ae_085:

Да ви е жив и здрав! :smile:

#1882 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2010 - 01:46 PM

Показване на мнениетоLeslie_, в 27 April 2010 - 01:13 PM, написа:

Ох, голям е сладур този ДжоДжо, има страхотни уши... :ae_085:

Да ви е жив и здрав! :smile:

Благодарим много :smile:
User's Signature

Качена снимка

#1883 Потребителят е офлайн   _Valentina_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 06:02 PM

Привет на всички кучовци и техните стопани. :)
Хехе ДжоДжо какво тумбаче имаа..оо много е сладичък.Пу-Пу.:)

На мен вчера ми изпратиха снимка на моя бебок.Вече е на 10 дни мъника.Така нямам търпение да си го вземем..

Много целувки на кучовците!:*

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1884 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2010 - 07:35 PM

По ? за храната нормално е след като се разделят малките с майка си да се получи смущение от новата обстановка а не точно от храната.Тогава е момента когато кученцата стават :злояди: от много грижи притеснения по тях ги разглезваме.Проблема се решава като бъдете първите няколко дни около (10)по твърди и да не притеснявате толкова много то кученцето от глад при условие че си има хранa нищо няма да му стане .Давайте му храната в определено време и след като си хапне за не повече 5-10 мин му я махайте да не стой постоянно храната при него не е желателно да преяждат >"разтройството" :tb_195:

#1885 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2010 - 07:36 PM

?

Това мнение е редактирано от kapanec: 28 April 2010 - 07:39 PM

#1886 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2010 - 07:37 PM

:dog:

#1887 Потребителят е офлайн   Oscar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2010 - 10:21 PM

Пиша в темата с надежда, че някой ще познае загубения си джак ръсел. Кучето е прибрано от екоравновесие и е закарано в изолатора Сеславци, където здравето му е застрашено от лошите условия. Може да видите повече снимки в Без дом, подтема Много нежелани в Сеславци.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1888 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2010 - 12:44 PM

Показване на мнението_Valentina_, в 28 April 2010 - 06:07 PM, написа:

Привет на всички кучовци и техните стопани. :)
Хехе ДжоДжо какво тумбаче имаа..оо много е сладичък.Пу-Пу.:)

На мен вчера ми изпратиха снимка на моя бебок.Вече е на 10 дни мъника.Така нямам търпение да си го вземем..

Много целувки на кучовците!:*

Много е сладък мъника, има ли си име вече?
User's Signature

Качена снимка

#1889 Потребителят е офлайн   Sneji_ Икона

Публикувано: 30 April 2010 - 03:07 PM

Показване на мнениетоdistan, в 22 October 2006 - 06:50 PM, написа:

Здравейте всички които харесват и предпочитат това динамично и умно куче.Не видях във форума нищо за породата.Ако има съмишленици нека пишем тук.Когато гледах филма "Маската"-това куче ме грабна и докато не си намерих не се спрях.И ето вече 1 година сме заедно.На снимката е мама;

Здравейте на всички горди собственици на тази порода!

И аз се присъединявам към вас с поредния Майло :af_089:
Всичките кученца са страхотни.Вече сме на 3 месеца и 5 дни и вече нямаме търпение да излизаме на разходка.Много бавно минават тези дни :dry:
Ето и малко снимчици.
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#1890 Потребителят е офлайн   _Valentina_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 03:47 PM

Показване на мнението^JOJO^, в 30 April 2010 - 09:49 AM, написа:

Много е сладък мъника, има ли си име вече?

Мъника ще се казва Мaйло,те май много Мaйловци станаха тука.Хаха,нищо тъкмо ще е по-забавно,както е казал Мечо Пух колкото повече,толкова повече.. :P;)

Снежи_,И твоят Мaйло е невероятен сладур.Страхотна окраска и очички има,които предполагам той умело ще използва да опрощават белите му.:)

Ето снимка и на нашето съседче Оскар,той на около годинка или малко по-малко мисля и е невероятен сладур,много игрив и добричък.
/съжелявам за качеството на снимките,но нямах фотоапарат в мен,само телефона си/

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96