Да така е,наистина съм пълна с ентусиазъм.Запозната съм до някъде със задължанията и отговорнастите около отглежданeto на куче,защото сме ималi куче преди,но него го бяхме взели вече голямо и не съм гледала никога бебе,та затова ми е малко притеснено,но съм сигурна че ще се справим. :)
Да тук е роден муника.Те живеят във ферма и малкия ще е свикнал в началото със голямото пространство което има да тича предполагам и това ще му е разходката -da ti4a is poleto.А аз живея в къща с малко дворче,но ще се постарая да има достатъчно разходки и игра навън.Имаме много съседи около нас със кученца от дребни породи които са почти поцял ден навън пред къщите да си игрят понеже квартала е затворен и не е опасно толкова а има и малка рекичка която минава зад къщите и е общо взето много прятно местенце за кучовците и Mailo ще си има и приятели.Едното от съседските кучовци дори мисля че е Джак Ръсел ,но не съм убедена понеже е кафяв.ще ви пусна снимка да го видите скоро.Казва се Оскар.
Скоро се надявам и приятелката ми да ми прати снимка на бебчо.
За океана..няма да експериментирам в никакъв случай,ако е по хубаво времетo ще го водя на плажа и ако той иска да се по намокри.Но каквото и да реши да прави съм сигурна че ще ни е много забавно.Като чета какви дивории правят вашите ръселчета,изглежда никога не ви е скучно.
Поздрави на всички.

Вход

Горе
Цитиране +