Бравос

! Ето едно отношение на сериозен и отговорен гражданин на обществото ни

! Сега остана и да получиш същото отношение от страна на отговорните органи! Аз лично още не съм регистрирала Джими, защото все не остава време за това /не можах да намеря изчервено от срам емотиконче, но иначе бих го сложила/. Само дето не мога да разбера защо, при положение, че половината година вече е минала, трябва да се плати пълна такса!

. За липсата на условия, създадени на местата за разхождане на домашни кучета /има и такива, като това не са парковете/, няма да коментирам! Въпросът е, че медальон не са ти дали поради простата причина, че всеки собственик на домашно куче е длъжен да извежда кучето си, носейки паспорта му и документ, че е регистрирано! Също имай впредвид, че в парковете е забранено разхождането на домашни любимци от 0900 ч. до 1800, ако не греша. Но, при всички положения през деня е забранено! Казаха ми, че в Южния парк имало доста съставени актове от Екоравновесие за това, че кучето не се разхожда на определените за това места! А иначе със заповед на кмета на района има определени такива специални места ... в моя случай това е една полянка, която, за мое щастие е зад съседния блок, но е толкова малка, че, ако всички собственици на кучета решим горе-долу по едно и също време да си разхождаме любимците там, те ще си ходят по главите!