Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3201 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 June 2011 - 03:15 PM

Показване на мнениетоturbbomax, в 07 June 2011 - 07:41 AM, написа:

6+ за Джими от София :) Най-големия дивак, чел съл повечето ви приключения :) и 7+ за щръкналите ушички :) страхотен е :) :ba_025:

Мнооого благодарим :flagbg: . Той е голям дивак, непрекъснато прави бели, но адски много ме забавлява невинния му поглед тип "Абе, какво искаш - не бях аз!!!", който си лепва винаги, когато е сгафил нещо ... Или пък си лежи на дивана - аз си го гледам с наслада, щото си ми е душинка и половина и той си извърта само очетата да види що ли пък аджеба го гледам и има най-ангелския изглед ... Скица! Нямам търпение да го заведа във Варна, като този път тържествено си обещавам да го водя на плаж с мен :oj_088: и да видя какви ли още дивотии може да му роди главето! Миналата година едни рибари щяха да ни пребият с камъни, щото... те си ловят хората рибка в пълна тишина :zz_212: и изведнъж търчейки, препъвайки се, дърпайки се, се появяваме ние, естествено, нарушаваме спокойствието на цялата плажна ивица /За тези, които са от Варна - иде реч за плажа на Черноморец, малко след Паша дере/ и той започва да лае като бесен по вълните, защото, явно, му се сториха много страшни! А рибарите ... :ed_142: ... готови да ни замлатят с въдиците!!! А, да, пропуснах да спомена още, че с нас търчаха и три дечурлига на възраст между 3 и 6 .... :da_005: :bp_099:
Та така ... ще видим това лято какви ще ги вършим - малко остана, на 24-ти пътуваме :bf_087:

mechotigar-1 , ако искаш, прати ми снимки на пощата: katq_l@abv.bg, аз ще ги постна, че никой не трябва да остава невидян и неоценен от любителите на породата тук! :oc_171:
User's Signature

Качена снимка

#3202 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2011 - 07:10 PM

Ех, Еди и турбо... днес ,защо ви нямаше? - толкова се оглеждахме и си ви чакахме.
Страхотни са вашите калпазанчета.Моето момче става голям послушко , а е такава добра душица.... чак ме е яд.
Вчера при сутришната ни разходка ми донесе едно коте- носеше го за врата като майка.
Обедната ни разходка вече е най- кратка и то направо насила /заради жегите/.
Вечер си отдивяваме.
Прегръдки за всички сладурчета.
Ние днес ставаме на осем месеца - достолепна възрасТ.

#3203 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 June 2011 - 10:47 PM

Ще се видим тия дни Дора ;) При нас просто 2ри месец всекиден, всяка разходка ни е ново приключение :)
Имам и новина - вече повдигаме крачето докато пишкаме :af_089: :re_037: :af_089: ама само лявото...гледам го стъпал на нокти и вдига крачето и ако преди пикаеше по веднъж на разходка, сега сме на всяко дръвче :) опикаваме гуми на коли :) много се кефим :) днес 2 часа разходка, от които 30-40 мин яка гоненица с други кучета и като се приберем веднага изпива 2л вода и докато го забършим и проверим за кърлежи, той направо се просна лежи с изплезен език горкия :ab_041: И докато му кажа - Еди! Награда! - направо излита към купичката :ab_041: После следва около час глезункане и закачане с шефа, дъвкане, гризане, дърпане, лаене по кучета и всякви звуци дето не го кефят докато не се просне по гръб някъде и откърти :md_064: Всяка вечер ни пробва търпението и без да се спомъмрим не минава :)
Навън ми е послушен, брат ми също казва че го слуша..майка ми си знае никога да не го пуска щото не е за нея тази игра :) През какви тръни и в какви храсти съм влизал да го измъквам само аз си знам, но определено след онзи инцидент когато го настъпах горкия, започна значително да слуша и да внимава. И все пак - да не почне някой да си настъпва кучето :ab_041:
:re_037:

#3204 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 June 2011 - 10:56 PM

Показване на мнениетоmechotigar-1, в 07 June 2011 - 02:42 PM, написа:

само успях да сложа снимките в галерия

Много са хубави и двете!! Да са ви живи и здрави!

#3205 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2011 - 07:13 PM

Ех , че хубаво било да си имаш другарче за игри и за мен и за Майло.
Еди и турбо благодаря ви.
Надявам се другия път да направите и снимки та да ни метнете тук/ не се научих и това си е /.
Майло ми се видя като "кон " сравнено с Еди - хихи.

#3206 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 June 2011 - 08:51 PM

Показване на мнениетоKrasito0, в 08 June 2011 - 12:16 PM, написа:

Привет! :re_037: Търся си джакче за около 250-300 лв , дали ще може някой да ми препоръча място от където да си взема :r_181: П.С сори за спама :rc_036:

Всъщност си мисля, че ще е най-добре да си осиновиш някоя душица в беда, така няма да дадеш и толкова или поне за начало, защото осиновено, породно, подарено или всякакво друго си има своите нужди, ваксини, хубава храна, кошче или играчка. Другият вариант е да дадеш и повече и пак да не е това което искаш. Прецени дали имаш възможност за още една отговорност у дома. Казвам го, защото сме имали кученца, освен радостта която ти носят идва и отговорността, а не ми се иска някой да слага етикет на нещо, което макар и да не е при теб е безценно с радостта, верността и хубавите мигове които ще дари и всички последствия свързани с това. Всеки от форума ще ти каже, че не е само разходка и игра. Не го казвам, за да обидя някого, но имаме кученце да е жив и здрав сега на 1година и 4 месеца, който на няколко месеца се заигра с кабели /никой не е застрахован/, които доведоха до тежка и скъпа коремна операция и Едиственото за което благодаря е, че случи на СТРАХОТНИ СТОПАНИ :rc_036:, които направиха всичко, за да е днес сред нас. Ако започваме така, каво да си помисли някой, който е вложил много усилия и любов в нещо, което утре при първите несгоди може да се окаже нежелано или недай си боже нещо друго....
User's Signature

Качена снимка

#3207 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 June 2011 - 09:32 PM

Здравейте :)
Да ви се похвалим и ние, оказа се, че Айра на radusha е сестричка на Вая, намерихме се тук, във форума. Много сме щастливи и се надяваме в най-скоро време да се запознаем :af_089:

#3208 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 08 June 2011 - 09:52 PM

Показване на мнениетоizidra, в 08 June 2011 - 08:51 PM, написа:

Показване на мнениетоKrasito0, в 08 June 2011 - 12:16 PM, написа:

Привет! :re_037: Търся си джакче за около 250-300 лв , дали ще може някой да ми препоръча място от където да си взема :r_181: П.С сори за спама :rc_036:

Всъщност си мисля, че ще е най-добре да си осиновиш някоя душица в беда, така няма да дадеш и толкова или поне за начало, защото осиновено, породно, подарено или всякакво друго си има своите нужди, ваксини, хубава храна, кошче или играчка. Другият вариант е да дадеш и повече и пак да не е това което искаш. Прецени дали имаш възможност за още една отговорност у дома. Казвам го, защото сме имали кученца, освен радостта която ти носят идва и отговорността, а не ми се иска някой да слага етикет на нещо, което макар и да не е при теб е безценно с радостта, верността и хубавите мигове които ще дари и всички последствия свързани с това. Всеки от форума ще ти каже, че не е само разходка и игра. Не го казвам, за да обидя някого, но имаме кученце да е жив и здрав сега на 1година и 4 месеца, който на няколко месеца се заигра с кабели /никой не е застрахован/, които доведоха до тежка и скъпа коремна операция и Едиственото за което благодаря е, че случи на СТРАХОТНИ СТОПАНИ :rc_036:, които направиха всичко, за да е днес сред нас. Ако започваме така, каво да си помисли някой, който е вложил много усилия и любов в нещо, което утре при първите несгоди може да се окаже нежелано или недай си боже нещо друго....

izidra :напълно съм съгласен с теб.новите стопани който искат да имат такова уникално кученце(JRT) трябва да притежават и голяма всеотдайност за отглеждането му а и възможност да посрещат ежемесечните му нужди който за стандарта на породата не са(5 или 10лв)на месец

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3209 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2011 - 10:08 PM

Показване на мнениетоice_skater, в 08 June 2011 - 09:32 PM, написа:

Да ви се похвалим и ние, оказа се, че Айра на radusha е сестричка на Вая, намерихме се тук, във форума. Много сме щастливи и се надяваме в най-скоро време да се запознаем :af_089:

:wub: :dog: :db_046:
Много сме радостни и ние, че си имаме такава страхотна сестричка като Вая! Дано намерим начин да ги срещнем, а и ние да се запознаем...

#3210 Потребителят е офлайн   chushka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 08 June 2011 - 10:29 PM

Добър вечер! И аз от седмица и половина си имам ДРТ . От кучилото на izidra е . :rc_036: Има го на снимки на 157 страница,но аз ще пусна още. Прекрасен е,голям хубавец и душичка златна. :wub:
По цял ден играе и тича из апартамента,не се уморява хич лесно.Сега чакаме третата ваксинка ,за да можем да излизаме навън.
П.П. Казва се Арнолд (на кратко Арни или Арнюша :af_089: )

Та ,ето и снимчоците :
Прикачена снимка Прикачена снимка Прикачена снимка
Прикачена снимка
User's Signature

the future will be whatever we make it.

#3211 Потребителят е офлайн   Krasito0 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 06:30 AM

Привет :re_037: Не исках така да прозвучи не мога да си представя как някой стопанин да остави кучето си в беда . Просто съм зависима от родителите си :smile: :smile: :smile: Просто много искам и аз да си имам такова бясче :dh_188: :dh_188: :dh_188:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3212 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2011 - 08:29 AM

Чесно казано, цената на която вземате кученцето не е важна - но както казва Капанец, това е порода, за която месечните разходи не са 5 или 10 лева - храната за месец ни излиза минимум 50-60 лева, а то не са лакомства, кокалчета, ушички пресовани, солетки, обувчици за гризкане, топки, играчки, поводи, легла, ваксини, обезпаразитяване всеки месец, капки за очи (имахме конеоктивит) и всичко останало :) И ние не сме очаквали такива разходи, но няма по голяма радост от това да го нахраниш, поглезкаш и да му гледаш маймунджалъците :) Гледаме си го като цар в къщи... Скоро се чухме с момичето от което си взехме кучето, тя горката няма връзка с никое друго малко освен с нас, всички са заминали за Гърция, и ни пита по скайп дали е щастливо кученцето...обръщам се да го видя къде е кво прави а той дивака по гръб и се търка в лелглото на брат ми :ab_041: със леко секси шкембенце, понеже току що беше напълнил дупягата :) знаете ги какви са като са разглезят :)

И ние много се радваме за това че с бате Майло се разбират така добре :) Вчера много се измориха двамцата, и каква комбина са само :) появи се поедно време едно пинчерче на 6 месеца, и те забравиха че са там да си играят, и тръгнаха двамата заедно да го атакуват, все едно от години са водени на лов заедно :) единия отпред другия отзад :) :ab_041: сладурковци :) само два Джака знаят как да си играят, другите кучета почват да ни се карат на 10тата минута :)

Ех да имаше възможност поне за един ден всииииички ние да се съберем с кучовците :) да го видим и Джими, и кака Джаки, и черноглавия красавец на Вани :) и Джо Джо, и Чара, и Шона, кака Лина и всииииички други и Арни или Арнюша :) от последното кучило на Джаки лично на мене Арнолд ми е най-любимския :) голям разбойник го видях на едно клипче :)

Лек ви ден и поздрави на кучовците :)

#3213 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2011 - 08:47 AM

Показване на мнениетоice_skater, в 08 June 2011 - 07:32 PM, написа:

Еха намерили сте, и двете са страхотни :be_107: личи си че са от една рода. Chushka, голямата ни слабост е Арни /или Харти :db_046:/. Сърдечното момченце на мама Джаки е той:md_064:.
User's Signature

Качена снимка

#3214 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2011 - 08:49 AM

Показване на мнениетоradusha, в 08 June 2011 - 08:08 PM, написа:

Много сме радостни и ние, че си имаме такава страхотна сестричка като Вая! Дано намерим начин да ги срещнем, а и ние да се запознаем...

Еха намерили сте, и двете са страхотни :be_107: личи си че са от една рода. Chushka, голямата ни слабост е Арни /или Харти :db_046:/. Сърдечното момченце на мама Джаки е той:md_064:. Нещо ми заби компютъра и виждам, че два пъти е излезнало сори.
User's Signature

Качена снимка

#3215 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2011 - 09:08 AM

Показване на мнениетоizidra, в 09 June 2011 - 08:49 AM, написа:

Показване на мнениетоradusha, в 08 June 2011 - 08:08 PM, написа:

Еха намерили сте, и двете са страхотни :be_107: личи си че са от една рода. Chushka, голямата ни слабост е Арни /или Харти :db_046:/. Сърдечното момченце на мама Джаки е той:md_064:. Нещо ми заби компютъра и виждам, че два пъти е излезнало сори.

Даааааа :wub:

#3216 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 10:18 AM

Показване на мнениетоchushka, в 08 June 2011 - 10:29 PM, написа:

Добър вечер! И аз от седмица и половина си имам ДРТ . От кучилото на izidra е . :rc_036: Има го на снимки на 157 страница,но аз ще пусна още. Прекрасен е,голям хубавец и душичка златна. :wub:
По цял ден играе и тича из апартамента,не се уморява хич лесно.Сега чакаме третата ваксинка ,за да можем да излизаме навън.
П.П. Казва се Арнолд (на кратко Арни или Арнюша :af_089: )

Eхе, ето го нашето братче. И той наедрял. Красавец. Явно мама Джаки е народила един куп страхотни момченца :ba_025: Да не забравяме и малката дама.
Дали в темата пишат хора от Бургас? Много ще се радвам да се съберем и да си запознаем кучовците.
Вчера запознах Пипин с кварталните котки. Чух ги, че нещо врещят под терасата и го качих да ги види. Наш маймун ги гледа, въртя главата, гуши се. Чуди се сума време какво се случва. А котките поне 6-7 под прозореца и мръкат и се карат за женски.
Също го запознахме и с мидите и раците. Донесоха ни у дома непочистени миди и сред тях имаше един заблуден рак. Голяма игра падна с него. :md_064:
Диваненцето умира за вода. Вчера пълних легена, за да измия и посягам за препарат. Докато се обърна чувам Пляс, Цоп, Пляс, Цоп. Какво да видя? Пипин накиснат в легена и подскача. Аз го вадя, той пак там. :ud_009: От както видях този номер вече не слагам препарат. Достраша му да не се цопне в легена, докато има вътре някоя отрова. Сега вече се мием само с вода и после парочистачка. А е чул душа, а се е накиснал под него. Чистник.
Забелязвам го, че като види черешки и започва да трепери и скимти за тях. До сега не е опитвал, но само като ги душне или види почва да плаче за тях. Мога ли да му дам да си опита една половинка?
Да си похваля момченцето: Вече трети ден не ми е правил пиш беля из къщи. Само на неговото си място ходи :ba_025:

#3217 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2011 - 11:13 AM

Откакто имаме Еди основната му храна са Роял Канин гранулките, но той досега е опитвал от абсолютно всичко - от черешка, до кус-кус, давам му да близне кафе от пръстите ми до фъстъчено масло ...абе всичко :) досега само 2 неща отказа - ягодка и парченце краставичка :) а пък черешките...леле каква игра...давам му я обезкостена и той си я носи до дюшека или килима в детската оставя я на земята и почва много да и се радва преди да я изпапа :) много ги обича :) не съм се консултирал с вет дали е добре или не да му давам от всичко да си кусва, ама нали е момченце и както старите баби казват - да не му падне пишката и му даваме от всичко :) дори и шоколад ама мнооооого малко, само да близне :)

А досега дивака скача като козичка с муцунката и предните лапички отгоре на бутилка от Пепси с малко водичка в нея :) не може да я захапе и любопитвсва кво прави тая вода там, може ли да я бутне с муцунка или пък ако скочи отгоре й дали няма да избяга :ab_041: :ab_041:
Сега пак пръхти по гръб и зарежда сили за следобедната разходка :)

ПС:
Всички бебоци на Джаки са страхотни :) и Пипин и Арни :) пу да са ви живи и здрави :)

#3218 Потребителят е офлайн   Krasito0 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 12:28 PM

Просто попитах защото по обявите (Половината) са около 300 лв възможно ли е това ? :tb_195: Разходите ще ги оправя :ba_025: Ааа някой може ли все пак да ми препоръча някой развъдник или кучило от кадето да си взема ? :wb_052: :wb_052: Благодаря предварително и се надявам скоро да се присаединя към стопаните на Джакчета ! :dog: :dog: :dog:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3219 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2011 - 01:04 PM

Ех, леле, как на всички ви завиждам (благородно) покрай тези бебешки емоции!!! Супер сте! И всички бебоци с техните дивотии също ...
По отношение на опитването от всичко, аз знам само, че по никакъв повод не бивало да им се дава шоколад и стафиди (ако някой пита защо точно това - нямам идея, така ми каза един приятел на времето, като взех Джими), както и храни с много подправки. По тоя повод моето циганче се побърква като седнем вкъщи да ядем луканка, например, защото адски вкусничко му миришка, но аз не му давам, защото е с много подправки. Иначе ние си игаем страшно много с морков - беля му един морков и му го давам цял - целия вход ни разбира, че сме си намерили нещо дълго, оранжево, на което можем да се караме, без то да ни отвръща... Голяма игра пада и накрая победоносно си го изхрусква!
Също много полезна игра, която ми показаха в малко "полеви" условия - в едно малко шишенце от половин литър се изрязват няколко дупки и в шишенцето се слагат парченца наградки, които не са част от ежедневното му меню (защото няма да си дава зор - ще си знае, че така или иначе това му е храната, която ще си получи). Чудесна работа вършат кремвирши, нарязани на кубчета и оставени за 3 часа да изсъхнат на около 100 градуса във фурната, а дупките трябва да са достатъчно големи, че парченцата да минават през тях. Давате му така приготвеното шишенце и само гледате отстрани за каква игра става въпрос! А ефектът е двоен, защото, освен че се изморява физически, се изморява и психически, ползвайки и мозъчето си, за да се усети как да измъкне наградките, и нослето си!
Та така ... Аз пак се отплеснах в писане ... :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

#3220 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 01:23 PM

katetol, още довечера ще опитаме играта със шишето. Мерси, че сподели.
Ние сега се храним с Orijen за пупита, варено пиле, варено пате. Толкова. Като порасне още малко ще се разнообразим.

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни