Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3181 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 June 2011 - 07:22 PM

Днес пак ме взеха за луда :db_046: ... След тричасова разходка в Западен парк, се прибрахме с мил дар - гнусен кърлеж!!! :eg_033: Няма ли кой да пръска в този парк, бе, хорааа, толкова деца играят там!!! :eg_033: Та ... с милия дар и моята адски притеснена физиономия - при леличка вет да го извади!!! Пък тя гадта изсъхнала от Фронтлайна, ама мен нали ми е адски гнусно от тези гадини и много ме е страх нещо да не стане с кучо, та ... :dh_188: ... Ама нищо де, друг път ако ми се случи, пак ще отида :md_064: - вържи коня, да ти е мирно селото! Пък нека ме мислят за луда колкото си искат!!!

ice_skater - много ще се радвам да ги съберем! Даже може да се пробваме да организираме среща на ДРТ-те от форума ... Аз от миналата година се каня, ама нали организирането не ми е най-силната черта и ... :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#3182 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 June 2011 - 09:39 PM

Показване на мнениетоapetrushinova, в 05 June 2011 - 06:54 PM, написа:

Показване на мнениетоice_skater, в 04 June 2011 - 05:20 PM, написа:

Вашият също е голям чаровник, може да ги срещнем някой път, да потърчат, ние сме от Дружба, но понякога ходим в Южен парк, Борисовата.
Иначе, да, за мъжките е нормално това, постоянно ближат, и е доста кофти навик... Поне за тази болест съм сигурна, че не се предава така, защото преди да покаже симптомите, той е бил заразен поне един-два месеца, а кучетата около езерото, където живеем, са си съвсем здрави, тоест не се предава токова лесно.

Джак ръсел в Дружба !!! Йеееееее !!! Ние сме от втора част и се разхождаме по баира няколко часа на ден като захладнее :) Дано се засечем някой път да побеснеят кучовците :)

Как се казва вашето? Нищо чудно да съм ви засичала, аз дори и когато съм без животното и видя Джакче спирам и започвам да разпитвам :rc_036:

Katetol, на мен също ми се върти тази идея със срещата, би било супер.
Относно кърлежите, Южен и Западен са пълни, изобщо не пръскат, аз винаги откривам по дрехите да ми пълзят, а какво остава за кучето... Отделен въпрос е, че миналото лято Немската овчарка на приятели почина след ухапване от Пепелянка, в Южен парк...

#3183 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2011 - 07:16 AM

Показване на мнениетоice_skater, в 05 June 2011 - 07:39 PM, написа:

... Отделен въпрос е, че миналото лято Немската овчарка на приятели почина след ухапване от Пепелянка, в Южен парк...

:ud_009: Ужас! Ей това ми е най-големия страх и не знам как бих реагирала. Знаете ли дали има нещо - лекарство, инжекция, нещо такова, което да се носи и при случай да се реагира? Малко тъп въпрос, то май за различните змии противоотровата е различна...оффф не знам :dry:
Май ще трябва вета да питам и все пак ако ви идва нещо на ум - споделете моля :mg_062:

Честито за новите бебоци на форума :ae_085: ! Да са здравички и мноооого добри стопани им пожелавам!
User's Signature

Качена снимка

#3184 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 07:58 AM

Ами мисля, че има, да, обаче стопаните са разбрали защо е починало чак след това, смисъл кучето не е рпеагирало при самото ухапване...

#3185 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2011 - 09:13 AM

:zz_020: Пепелянки в Южен парк ??? :ud_009: Лелеее, яко сме го закъсали! Пък аз съм се затръшкала за един кърлеж... :dry: Това вече на нищо не прилича!!! Ама нали и деца играят по тези паркове, бе хора?!? Какво е това безхаберие на нашите държавни и общински органи???? :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#3186 Потребителят е офлайн   Krasito0 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 10:19 AM

Здравйте ! :re_037: Искам да попитам горе-долу какви са цените на Джак ръсел териера защото виждам обяви на всякакви цени от 300 до 700 лева . Моля ви помогнете ми защото много искам такова ! :smile: :dog: Благодаря предварително :ae_085:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3187 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 02:56 PM

Показване на мнениетоKrasito0, в 06 June 2011 - 10:19 AM, написа:

Здравйте ! :re_037: Искам да попитам горе-долу какви са цените на Джак ръсел териера защото виждам обяви на всякакви цени от 300 до 700 лева . Моля ви помогнете ми защото много искам такова ! :smile: :dog: Благодаря предварително :ae_085:

Аз лично нямам големи наблюдения. Мога да кажа, че когато си видях Пипин, първо питах дали ще ни го дадат /дали въобще имаме шанс за него/ и после питах за цена. И да си призная, вече не мога да го свържа с парички. Мисля, че когато си познаеш животинката, паричките ще ти се сторят просто формалност. Може поста да ви се строи глупав /не съдържа конкретен отговор/, но така си го взехме нашичко.
И мисля, че такава е ценовата рамка. Не съм разглеждала много обяви, но попаднах на няколко и цените варираха.
Миналата седмица в МОЛА в Бургас имаше една душица на 450лв/или 550лв/. А беше само на месец. Сам самичък в един аквариум. :dh_188:

#3188 Потребителят е офлайн   mechotigar-1 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 03:47 PM

Здравейте,как мога да кача снимки за да ги видите? :zz_218: :zz_217: :zz_187:

#3189 Потребителят е офлайн   Krasito0 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 04:02 PM

Благодаря за помощта sesana ! :smile: Искам също да питам някой да знае дали котка и кученце ще се спогодят? :ab_041: Много искам Джак Ръселче ,но имам и котка :smile: :smile:
User's Signature

#3190 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 06 June 2011 - 04:42 PM

Продължаваме с фотосесията вече проявяваме и характер:md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3191 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 05:32 PM

Показване на мнениетоKrasito0, в 06 June 2011 - 04:02 PM, написа:

Благодаря за помощта sesana ! :smile: Искам също да питам някой да знае дали котка и кученце ще се спогодят? :ab_041: Много искам Джак Ръселче ,но имам и котка :smile: :smile:

Ако са малки и двете, може и да има шанс, обаче при Джак Ръселите ловния инстинкт е страшно силен, поне моите наблюдения са такива. И предишното ми, и това Джакче - при вида на котка или някакво друго животно пощуряват, а преди това имахме доберман и котка... Може би си зависи от животинката...

Мод: Редакция! Моля без реклама на зооборси, зоомагазини и прекупвачи! Куче се купува от лицензиран развъдник, с родословие и изследвания!!!

#3192 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 06:48 PM

Показване на мнениетоKrasito0, в 06 June 2011 - 04:02 PM, написа:

Да възможно е мисля че преди няколко месеца имаше същия ?и отговора беше положителен а за другия ти ? отговора ти е на лични съобщения:wb_052:

#3193 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2011 - 07:16 PM

Показване на мнениетоmechotigar-1, в 06 June 2011 - 01:47 PM, написа:

Здравейте,как мога да кача снимки за да ги видите? :zz_218: :zz_217: :zz_187:

Такаааа ... Значи, мама цял живот ми повтаря, че никаква ме няма в обясненията, но този път ще се пробвам. Та, когато кликнете на бутона Ново мнение, излиза прозорец "Пуликуване на мнение в: Джак Ръсел териер" - в дясно от него са емотиконите, а точно под полето, в което пишете, има светлосиня лента с надпис "Прикачени файлове", а непосредствено под нея има празно продълговато прозорче, до него е бутонът "Разглеждане", а до него "Изчисти". Значи, натискате "Разглеждане" и ви излиза прозорец, в който трябва да посочите от коя точно папка във вашия компютър кой точно файл искате да прикачите. Избирате файла и потвърждавате с "Отвори". Следващата стъпка е да натиснете бутонът в тъмносиньо "Прикачи файла" и най-накрая "Публикувай", както си публикувате мнението. Та, така би трябвало снимките да се появят в мнението (по тази процедура могат да се прикачат повече от един файл). Надявам се да съм била полезна и скоро да видим снимки на бебоците.

Капанец, вашите малки мишлета са прекрасни! Дано да са живи и здрави и да пораснат достойни ДРТ :ab_041: ... И да са душичките на някои добри, обожаващи ги стопани!
User's Signature

Качена снимка

#3194 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 June 2011 - 07:51 PM

katetol ; мерси надявам се да е така:flagbg:

#3195 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2011 - 08:16 AM

kapanec, като ги гледам тия мъници и искам още едно калпазанче. :af_089: Хубава лудница да си докараме. Ей няма такива кучанги. Хем правят 100 бели и са бесни, хем сърце не ти дава да му се скараш.
Догодина ще вземем още едно бебе. Да си правят компания. :db_046: Ще има пълна къща калпазани.
Наш Пипин за 3 седмици е порастнал много. Вече кожичката му се оцвети. Петната по нея са кафеви, а не розови. Лапките му почерняха и наедряха. Изтеглил се е. Вече не е бебе, а момченце. Като си спомня как дойде у нас едно малко мишле и сега какъв бесен куч е ... Как успя толкова бързо?
Да го похваля вече знае: дай, пусни, седни, тук. Това го научи страшно бързо и то в игра.
С мен се упражнява на бягай и спри. Нали сутрин ще го взимам да тичаме. Да сме готини лятото и стегнати и двамата :ab_041:
Ако видите за какво става дума. Казвам бягай и тръгвам /в къщи/, после спри. При стри застава до мен. И после пак. Отварям вратите на двете спални и включвам коридора и имаме отсечка за бягане :ud_009: Добре, че сме на пълви етаж.
Искам да питам: Защо кучето се учи да върви и бяга от ляво?
Не мога да координирам лявата си ръка както трябва и съответно, нито мога да нося повод в нея, нито да го търпя от ляво. Дори дамската си чанта нося от дясно. И детето ми винаги с дясна ръка го държа. Просто лявата я няма.
Сега пипин ходи от дясно и бяга от дясно. Дали е проблем?

#3196 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2011 - 08:57 AM

Чистито на всички за хубавите бебоци! Те растат с часове!
И аз многооо искам да взема още едничко, все ми е съвестно като оставям моето момиче само през деня, а като си има другарче ще си щуреят и няма да им пука. Срещам известна съпротива у приятеля ми относно тази идея, но... може пък и да стане. Обаче - ако и другото е момиче сигурно ще се бият?? А ако е момче - ще вземат да свършат някоя глупост :wub: А ако през "опасния" период са затворени в различни стаи сигурно ще ги чувам чак от работа как лаят. .Аз всъщност си държа на момиченце де. Някой има ли две момичета, да каже как се разбират?

Sesana, и аз я водя моята от дясно. Идеята да е от ляво е, че повечето хора са десняци и да ти е свободна дясната ръка. Но аз си нося дамската чанта от ляво и не ми е удобно и повода да е от там.
User's Signature

#3197 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 June 2011 - 09:24 AM

Първо, добро утро и здравейте на всички :)

Поздравления на Капанец и на колегата от Сливен за бебенцата които си имат :) Да си ви живи и здрави :)
Пипин е страхотен :) Сигурен съм, че във вас е същатата пълна лудница откакто имате Пипин каквато е и у нас :) Ние пък отваряме вратите на едната спалня и на хола и ни се получава игрището за бягане вкъщи :) И не мисля, че от коя страна ходи малчугана е изобщо проблем :) Аз мисля, че той е още мъничък, има още да расте и да добива форма и телосложение :) Всичко ви е наред, и вие се притеснявате прекалено много като нас :) Аз се побърках една вечер в началото, като му пипнах нослето и беше много сухо, та го събудих от така сладкия му сън, и му слагах водичка в устата да пие и му момкрих нослето :) Едва на следващата вечер стигнах до заключението, че когато кучетата спят са им сухи нослетата :)

Еди официално си смени зъбките. При нас почна от четвъртия месец и продължи месец и половина :) От вчера сме вече на 6 месеца, и като четях постта на Сесана се сетих как не спахме вечерта преди да го вземем, и как беше хем един ..не-толкова-красив :) на снимките ама вссички много си го харесвахме и как го взех сутринта от куриерския офис и загърнах в една хавлия ...:) и как ушичките му бяга по големи от главата и му викахме Прилепчо :) а сега какво момченце е станал :) Мен ме слуша много защото прекарваме най-много време заедно, като му се играе не идва да ближе мене, а брат ми щото той е по игрите. Аз съм строгия от тримата в нас :) А да видите какво става когато си дойде майка ми :) Еди буквално пощурява :) толкова много си я обича, тя никога не му се кара, готви му по често отколкото за нас и той само в очите я гледа :) Искрено споделям, незнам как сме живяли без нашето момче преди това.
Аз съм на 23 и от доста години съм по чужбина, студент и по работа и скоро пак ще тръгвам след няколко месеца в къщи. Казвам ви за първи път ще ми е толкова мъчно да тръгна. В момента докато пиша това хапе възглавницата на брат ми и мисля че се опитва да прави някакъв сорт секс със нея :) психоооо :)

Вече станахме приятели със Майло на Дора от Сливен :) а той ако знаете колко е луд :ab_041: по висок е от нас и настига Еди на 2 крачки, и нашия почва да се ядосва :ab_041: Майло е по корав и силен, все пак е батко :) но съм сигурен, че ще станат големи дружки

Поздрави на всички

ПС
Ice_scater, искрено ви съчувстваме за преживяното със първия ви Джак, но съм сигурен че този който имате сега ви прави двойно по-щастливи.
Само едно искаме - да са ни живи и здрави, и ние покрай тях!
Поздрави на всички :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3198 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 June 2011 - 09:41 AM

6+ за Джими от София :) Най-големия дивак, чел съл повечето ви приключения :) и 7+ за щръкналите ушички :) страхотен е :) :ba_025:

Merry_ny, мисля че има един колега дето си имат 4-5-6 и то само женски Джакчета :) остава само да убедиш приятеля си :) И аз съм решен да взема другарче на Еди, но го пазя в дълбока тайна все още :) Бях студент в Холандия и догодина трябва да се връщам пак. Смело мога да кажа, че там Джак ръсел териера е сред най-често срещаните домашни любимци. А сега пък ще заминавам в Англия, а там е техния дом :) Но мисля, че няма никакво значение дали ми е чистокръвен или не :) Мисля, да изчакам докато стане на 2-3 годинки и поумнее, и когато стане баща да си вземем едно мъжко и да си го възпитава той, а не ние :) Има време но е решено от моя страна :)

Дайте снимки на Чара, тя такава красавица, ние такава жена ще си търсим като станем големи :) с подобни окраски на Чара. :)

А ето и какво правим след въргалянето с възглавницата :ab_041: Най-послушното момче, само докато спинка разбира се :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3199 Потребителят е офлайн   mechotigar-1 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2011 - 02:40 PM

Katetol благодаря за точното пояснение ,но нещо не ми се получава с тия снимки и след многократни опити се отказвам :dh_188: съжалявам не мога да кача нищо :dh_188: ,направо се чувствам като малоумник

#3200 Потребителят е офлайн   mechotigar-1 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2011 - 02:42 PM

само успях да сложа снимките в галерия

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 158
  • 159
  • 160