Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3221 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 09 June 2011 - 01:48 PM

Показване на мнениетоsesana, в 09 June 2011 - 08:18 AM, написа:

Показване на мнениетоchushka, в 08 June 2011 - 10:29 PM, написа:

Добър вечер! И аз от седмица и половина си имам ДРТ . От кучилото на izidra е . :rc_036: Има го на снимки на 157 страница,но аз ще пусна още. Прекрасен е,голям хубавец и душичка златна. :wub:
По цял ден играе и тича из апартамента,не се уморява хич лесно.Сега чакаме третата ваксинка ,за да можем да излизаме навън.
П.П. Казва се Арнолд (на кратко Арни или Арнюша :af_089: )

Eхе, ето го нашето братче. И той наедрял. Красавец. Явно мама Джаки е народила един куп страхотни момченца :ba_025: Да не забравяме и малката дама.
Дали в темата пишат хора от Бургас? Много ще се радвам да се съберем и да си запознаем кучовците.
Вчера запознах Пипин с кварталните котки. Чух ги, че нещо врещят под терасата и го качих да ги види. Наш маймун ги гледа, въртя главата, гуши се. Чуди се сума време какво се случва. А котките поне 6-7 под прозореца и мръкат и се карат за женски.
Също го запознахме и с мидите и раците. Донесоха ни у дома непочистени миди и сред тях имаше един заблуден рак. Голяма игра падна с него. :md_064:
Диваненцето умира за вода. Вчера пълних легена, за да измия и посягам за препарат. Докато се обърна чувам Пляс, Цоп, Пляс, Цоп. Какво да видя? Пипин накиснат в легена и подскача. Аз го вадя, той пак там. :ud_009: От както видях този номер вече не слагам препарат. Достраша му да не се цопне в легена, докато има вътре някоя отрова. Сега вече се мием само с вода и после парочистачка. А е чул душа, а се е накиснал под него. Чистник.
Забелязвам го, че като види черешки и започва да трепери и скимти за тях. До сега не е опитвал, но само като ги душне или види почва да плаче за тях. Мога ли да му дам да си опита една половинка?
Да си похваля момченцето: Вече трети ден не ми е правил пиш беля из къщи. Само на неговото си място ходи :ba_025:

А пък майка му умира за грозде, а с черешките играе :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#3222 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2011 - 03:01 PM

Показване на мнениетоsesana, в 09 June 2011 - 11:23 AM, написа:

katetol, още довечера ще опитаме играта със шишето. Мерси, че сподели.
Ние сега се храним с Orijen за пупита, варено пиле, варено пате. Толкова. Като порасне още малко ще се разнообразим.

Надявам се да се забавлявате! Джими полудява, но малките шишенца вече са му съвсем малки и ги сдъвква за нула време ...
Колкото до храненето - аз еднолично направих от него злояда гадина - сега се мръщим на всички видове гранули, правим гладна стачка и си чакаме готвената манджа ... Та, не правете моята грешка, опита ли два-три пъти домашно приготвена храна, после трудно се връща към гранулите ... :dry:
User's Signature

Качена снимка

#3223 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 04:07 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 09 June 2011 - 03:01 PM, написа:

Ние сега се храним с Orijen за пупита, варено пиле, варено пате. Толкова. Като порасне още малко ще се разнообразим.

Надявам се да се забавлявате! Джими полудява, но малките шишенца вече са му съвсем малки и ги сдъвква за нула време ...
Колкото до храненето - аз еднолично направих от него злояда гадина - сега се мръщим на всички видове гранули, правим гладна стачка и си чакаме готвената манджа ... Та, не правете моята грешка, опита ли два-три пъти домашно приготвена храна, после трудно се връща към гранулите ... Качена снимка

Ние минахме от няколко месеца на сурова храна: пилешки фенери 2бр. + телешко за готвене+ малко настъргани моркови , ябълка, краставица, чаена л. зехтин. Всичко това около 300 гр/ден.По евтино от гранулите, знам какво му давам и всичко си изяжда. Засега сме много добре.
Качена снимка

#3224 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 09 June 2011 - 05:51 PM

Показване на мнениетоKrasito0, в 09 June 2011 - 12:28 PM, написа:

Просто попитах защото по обявите (Половината) са около 300 лв възможно ли е това ? :tb_195: Разходите ще ги оправя :ba_025: Ааа някой може ли все пак да ми препоръча някой развъдник или кучило от кадето да си взема ? :wb_052: :wb_052: Благодаря предварително и се надявам скоро да се присаединя към стопаните на Джакчета ! :dog: :dog: :dog:

До колкото знам в българия няма лицезиран развъдник за JRT, а и цената там със сигорност няма да е ТАКАВА ЗА КОЯТО ТИ СИ ТЪРСИШ:rc_036:.
Нашите бебоци вече прогледнаха и то първо дамата явно тя ще е по ококорена:smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3225 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2011 - 06:26 PM

Олеле , каква мила картинка.
Искам да ги намачкотя всички тези милички бебчета.

#3226 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2011 - 07:22 PM

Показване на мнениетоcharlie2008, в 09 June 2011 - 02:07 PM, написа:

Показване на мнениетоkatetol, в 09 June 2011 - 03:01 PM, написа:

Колкото до храненето - аз еднолично направих от него злояда гадина - сега се мръщим на всички видове гранули, правим гладна стачка и си чакаме готвената манджа ... Та, не правете моята грешка, опита ли два-три пъти домашно приготвена храна, после трудно се връща към гранулите ... Качена снимка

Ние минахме от няколко месеца на сурова храна: пилешки фенери 2бр. + телешко за готвене+ малко настъргани моркови , ябълка, краставица, чаена л. зехтин. Всичко това около 300 гр/ден.По евтино от гранулите, знам какво му давам и всичко си изяжда. Засега сме много добре.
Качена снимка

Категорично съм ЗА, най-вече защото знаем какво слагаме в купичката на любимците си - гранулите на мен лично все са ми нещо съмнителни. Наскоро обаче четох, че менюто му трябвало да има някакъв определен брой хранителни единици, калории и т.н., за които имало специални рецепти, пък в гранулите имало всичко. Сигурно са си прави хората... не знам. Аз гледам да разнообразявам, но мога да му готвя през уикенда, защото през седмицата нямам много свободно време - докато се прибера от работа и после от разходката с него и то станало 100 часа ... Та налага се да прибягваме и до гранулите ... :dry:
User's Signature

Качена снимка

#3227 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 08:20 PM

По - склонна съм да гледам на гранулите, като на закуските на Нескуйк за деца. Не вярвам, че са най - доброто за кучето. Но да си призная нямам време да готвя за него. За сега готвя за мен и мъжа, отделно за детето и отделно едно ядене на Пипин.
Та ще се придържаме към Орижена + варено месо.
katetol, пак благодаря. Пипин пощуря с шишето. Такова гонене падна. :rc_036:
Умрях си от смях. Хич не му идва на ум как да ги извади. Обаче ако отида в другата стая и детето идва и ми казва: "Мамо Пипин извади кренвиршче". Казвам си: "Брех, че умно момче. Колко бързо се справи"...Отивам си в кухнята да се трудя над вечерите и пак... "Мамо Пипин извади кренвиршче". Замислих се....Пипин много на бързо ги вади тия кренвиршчета като ме няма. :ab_041: :ab_041: Та познайте...как ги вадеше Пипин. Ванката бърка из дупките с малките пръстчета и промушва на Пипин да яде :ab_041: Либоф.
Въпреки това, играта продължи поне 30 - 40 мин.
Та голямо БЛАГОДАРЯ.

#3228 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 09:08 PM

Показване на мнениетоchushka, в 08 June 2011 - 10:29 PM, написа:

Добър вечер! И аз от седмица и половина си имам ДРТ . От кучилото на izidra е . :rc_036: Има го на снимки на 157 страница,но аз ще пусна още. Прекрасен е,голям хубавец и душичка златна. :wub:
По цял ден играе и тича из апартамента,не се уморява хич лесно.Сега чакаме третата ваксинка ,за да можем да излизаме навън.
П.П. Казва се Арнолд (на кратко Арни или Арнюша :af_089: )

Та ,ето и снимчоците :
Прикачен файл IMG_0122.JPG Прикачен файл IMG_0061.JPG Прикачен файл IMG_0014.JPG
Прикачен файл IMG_0056.JPG

Честито за Арни! Голям красавец е! Много да се слушате!

Да ви попитам - има ли някои в близост до Южен парк? Моето момиче е много нещастно като не си намери дружка за игра, напоследък нещо не й се получава - само големи кучета, които не й обръщат внимание и тя гледа тъжно след тях. Ние се разхождаме вечер - от около 6 до 8:30 - 9.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3229 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 June 2011 - 09:22 PM

Забравих да се похваля - вече сме без 4 зъбчета. Много ме е яд, че не можах да ги открия - може да си ги е хапнала... :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#3230 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2011 - 09:42 PM

:zz_020: Хора ... пак кърлеж ... :zz_020: :zz_020: Сега кучо има огрооооомна подутина там, където беше кърлежа ... А е с поставен Фронтлайн ... И гадта гнусна не беше умряла, а се беше насмукала с кръв (да й приседне дано, даже и в спиртния разтвор, в който безпощадно беше потопена!!!) Сега трябва да се наблюдаваме две седмици и при най-малкото отклонение от естественото му поведение да търча със скоростта на светлината пак при вет-а. :dh_188:
На всичкото отгоре му сложих и противопаразитна каишка Килтикс ... дано поне тя го предпази ... И да не започне да повръща от нея, че имаме и такъв опит в миналото ... А през седмицата разходките не са ни в парк или в гора, а тук, около блока или в училищния двор! Сериозно започвам да обмислям възможността да се жаля в Общината или срещу нея ... Някой с някакви идеи?

Сесана, радвам се, че се забавлявате с бутилчето (очевидно е, че не само кучо, ами и малчо добре се занимават :ab_041: ). Сладури! А Ванката явно е с голямо сърце - да се не мъчи животинката, а направо да се налапка :ab_041: Постепенно Пипин ще се научи, че трябва да търкаля бутилката, а тя за благодарност ще му пуска вкуснотийка :ab_041:

merry_ny, ние си запазихме някъде едно зъбче (до скоро ми беше в портфейла, но сега е някъде по шкафовете). Много са сладки без зъбки - като истински бебешоци!

Чушка, аз май пропуснах да Ви приветствам с добре дошли, та затова сега: Добре дошли във форума! Малката хала е прекрасна! Да ви е жив и здрав и да ви радва с безброй героизми и подвизи (или наречени по друг начин - бели!!!). Прекрасен красавец е!
User's Signature

Качена снимка

#3231 Потребителят е офлайн   chushka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 June 2011 - 10:33 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 09 June 2011 - 09:42 PM, написа:

:zz_020: Хора ... пак кърлеж ... :zz_020: :zz_020: Сега кучо има огрооооомна подутина там, където беше кърлежа ... А е с поставен Фронтлайн ... И гадта гнусна не беше умряла, а се беше насмукала с кръв (да й приседне дано, даже и в спиртния разтвор, в който безпощадно беше потопена!!!) Сега трябва да се наблюдаваме две седмици и при най-малкото отклонение от естественото му поведение да търча със скоростта на светлината пак при вет-а. :dh_188:
На всичкото отгоре му сложих и противопаразитна каишка Килтикс ... дано поне тя го предпази ... А през седмицата разходките не са ни в парк или в гора, а тук, около блока или в училищния двор! Сериозно започвам да обмислям възможността да се жаля в Общината или срещу нея ... Някой с някакви идеи?
Сесана, радвам се, че се забавлявате с бутилчето (очевидно е, че не само кучо, ами и малчо добре се занимават :ab_041: ). Сладури! А Ванката явно е с голямо сърце - да се не мъчи животинката, а направо да се налапка :ab_041: Постепенно Пипин ще се научи, че трябва да търкаля бутилката, а тя за благодарност ще му пуска вкуснотийка :ab_041:

merry_ny, ние си запазихме някъде едно зъбче (до скоро ми беше в портфейла, но сега е някъде по шкафовете). Много са сладки без зъбки - като истински бебешоци!

Чушка, аз май пропуснах да Ви приветствам с добре дошли, та затова сега: Добре дошли във форума! Малката хала е прекрасна! Да ви е жив и здрав и да ви радва с безброй героизми и подвизи (или наречени по друг начин - бели!!!). Прекрасен красавец е!

Добре заварила :) Наистина е красавец-все пак се е метнал на майка си. :be_107: :be_107: и вашия е голям сладур. Междудругото, прочетох,че давате на Джими домашна храна и трудно се връща към гранулите и казах на баща ми за това (аз съм тийнейджър :r_181: ) и той ми каза,че е по-добре да му се дава и домашна храна.Ние на Арнюшата му даваме и домашно ядене,гранулки и ги яде.Сварили сме му дроб и му го даваме смесен с пастет и гранули,но явно нещо му мирише пастета,защото напоследък не го яде.Така си помислихме,понеже няма как да му мирише дроба,а гранулите са му окей .

П.П. kapanec бебетата са много сладки,дано да си намерят най-добрите и грижовни стопани.
merry_ny Благодаря ти :)
sesana И Пипин е голям хубавец.Чета коментарите ти и забелязах,че Арни е същия калпазанин като брат си :be_107: :be_107: :ab_041: Вчера си седя аз в едната стая ,а в другата чувам как баща ми се кара на Арнолд :Д отивам аз и какво да видя-Арни съборил саксията и дъвче листата :ea_103: Хубавото е,че първите 4-5 дена само ме събуждаше,защото искаше да спи при мен(качваше се на леглото,цялото го е изял),обаче аз вкарах малко ред и дисциплина :mg_062: и сега не ме буди и не се качва. :ea_103: :ea_103: и ходи до тоалетна само на балкона. А напоследък много хапе,сигурно,защото го сърбят венците и не осъзнава че са му остри зъбките и някой път като захапе по силничко.. ужас. Иначе за сега се справяме добре. Фю !
User's Signature

the future will be whatever we make it.

#3232 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 June 2011 - 11:52 PM

Ето няколко снимки от новата ни среща с Майло :)

голяма гоненица падна пак :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3233 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2011 - 08:40 AM

А през седмицата разходките не са ни в парк или в гора, а тук, около блока или в училищния двор! Сериозно започвам да обмислям възможността да се жаля в Общината или срещу нея ... Някой с някакви идеи?

Аз лично пиша писмо или жалба в Общината. И ако не вземат мерки до 5-10 дни пак. Трябва да взимат мерки, а явно забравят. Нашите поне след писмото до 3-4 дни, косят и пръскат. Имаше години, когато буквално лазеха по блока и влизаха на терасата. Тогава ми беше писнало и започнах да им редя "нежни" слова.
Малко за храната: Като казваш сурова, това значи ли, че месото не е обработено термично? И каква точно пропорция на зеленчуците слагаш?
Смятам вече да го захраня и с друго меса, а това, което пишеш изглежда интересно.
chushka, големи хапливци са. Явно голям зъбен сърбел ги гони. Ние имаме играчки за чесане от детето, които стават за Пипин.
Пипин има един много гаден номер. Издебва ме докато мия нещо или готвя и ме захапва за глезена. Малиии звездички посред бял ден ми се виждат. :eg_033: Скарвам се и след малко пак. Успокоявам се, че до месец, два ще му мине. Като си спомня, че и моето човешко бебе, беше същият хапльо, как да го накажа?
Пипин си спи на леглото. При нас не го взимам. Ама като дойде зимата....охааа...топла топка под одеялото. Незаменимо усещане. :db_046:
Пипин, и той като Арни разкопа една саксия. От тогава съм блокирала достъпа до нея. Цветята са на мъжа и той много ги къта. Викам си, за да не се карат на кучон, по - добре да няма достъп.

И един генерален въпрос: Вечер забелязвам обривче по коремчето. Не са пъпки, а леко релефни и малки червени петна. Не се вижда всеки ден. И когато го проверявам сутрин обривчето го няма. Как мислите? Храна? Насекомо някакво? Жега?... Изчерпах се. Направих следната връзка: когато въведа нещо ново и виждам обривчето. При 3-4 даване на въведената храна вече няма проблем. Дали е възможно?

#3234 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2011 - 08:55 AM

Показване на мнениетоsesana, в 10 June 2011 - 08:40 AM, написа:

И един генерален въпрос: Вечер забелязвам обривче по коремчето. Не са пъпки, а леко релефни и малки червени петна. Не се вижда всеки ден. И когато го проверявам сутрин обривчето го няма. Как мислите? Храна? Насекомо някакво? Жега?... Изчерпах се. Направих следната връзка: когато въведа нещо ново и виждам обривчето. При 3-4 даване на въведената храна вече няма проблем. Дали е възможно?

При нас се е получавало подобно нещо когато ходят през някаква по-висока трева или пък растения, които не им понасят..

Цитат

Ето няколко снимки от новата ни среща с Майло :)

Много добра са си поиграли май :ab_041: Страхотни са...

#3235 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2011 - 09:41 AM

Показване на мнениетоsesana, в 10 June 2011 - 06:40 AM, написа:

А през седмицата разходките не са ни в парк или в гора, а тук, около блока или в училищния двор! Сериозно започвам да обмислям възможността да се жаля в Общината или срещу нея ... Някой с някакви идеи?

Аз лично пиша писмо или жалба в Общината. И ако не вземат мерки до 5-10 дни пак. Трябва да взимат мерки, а явно забравят. Нашите поне след писмото до 3-4 дни, косят и пръскат.
...............
Малко за храната: Като казваш сурова, това значи ли, че месото не е обработено термично? И каква точно пропорция на зеленчуците слагаш?
Смятам вече да го захраня и с друго меса, а това, което пишеш изглежда интересно.
.................

Ох, аз нещо от няколко дни слушам по телевизията, че проблемът с кърлежите е из цяла София, но никой не си размърдва мързеливия з.....к да си свърши работата! Направо съм полудяла! Смятам да атакувам общината с едно гневно писмо или жалба и едновременно с това да пиша до БиТиВи или нещо такова! Вече съм се превърнала в Лудото Ленче ... Защо си плащам редовно таксата за кучето, изпълнявам си задълженията като негов собственик, събирам му "остатъчния" материал и т.н., като отсреща не получаваме нищо!!! Нито площадки, оборудвани за тях (както би трябвало да бъдат и както има в Пловдив няколко), нито пръскат против кърлежи, нито нищо!!! :eg_033: А, като си представя, че тая пъплеща сган се забива и в децата, направо ми избиват ангелите :eg_033: . Ветеринарката снощи ми каза, че всяка вечер й водят по едно-две деца да им вади кърлежи и на тях!!! :eg_033:
Колкото до храната - сурови му давам само зеленчуци и то не като основно хранене, а по-скоро като игра (с моркова става голям купон). Иначе му готвя като за себе си, без да слагам подправки и всички продукти слагам на око, което май не било много правилно, щото можело така да не му подсигуря необходимото количество определено вещество. Иначе си му готвя супички на общо основание - нарязано месо, обикновено бяло, морков, червено цвекло (козината става много лъскава от него), чушка, и изобщо каквито зеленчуци намеря + фиденце. Накрая му я застройвам, че да има и яйчице. И си папка животинека също като гладен! От домашно сготвена храна никога нищо не остава - изблизва купата до блясък!
Месото го редувам и със шийки и сърчица, сготвени по сходен начин, но, да речем, вместо фиде, слагам макарони (то не, че има голяма разлика) или ориз. Шийките обаче ги варя докато им омекнат кокалите (в буквалния смисъл на думата). И от време на време му купувам извара и му омесвам храната с нея, че да не вземе да му намалее калция и да си клепне стърчащите уши! :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#3236 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2011 - 10:35 AM

Показване на мнениетоsesana, в 10 June 2011 - 08:40 AM, написа:

Аз лично пиша писмо или жалба в Общината. И ако не вземат мерки до 5-10 дни пак. Трябва да взимат мерки, а явно забравят. Нашите поне след писмото до 3-4 дни, косят и пръскат. Имаше години, когато буквално лазеха по блока и влизаха на терасата. Тогава ми беше писнало и започнах да им редя "нежни" слова.
chushka, големи хапливци са. Явно голям зъбен сърбел ги гони. Ние имаме играчки за чесане от детето, които стават за Пипин.
Пипин има един много гаден номер. Издебва ме докато мия нещо или готвя и ме захапва за глезена. Малиии звездички посред бял ден ми се виждат. Качена снимка Скарвам се и след малко пак. Успокоявам се, че до месец, два ще му мине. Като си спомня, че и моето човешко бебе, беше същият хапльо, как да го накажа?
Пипин си спи на леглото. При нас не го взимам. Ама като дойде зимата....охааа...топла топка под одеялото. Незаменимо усещане. Качена снимка
Пипин, и той като Арни разкопа една саксия. От тогава съм блокирала достъпа до нея. Цветята са на мъжа и той много ги къта. Викам си, за да не се карат на кучон, по - добре да няма достъп.

80% месо (сурово годно за човешка консумация) 10% кости (сурови от пил.ребра-щото са меки) и 10% зеленчуци(това естествено е долу горе). един път в седмицата без месо- на извара или кис мляко с овес. един път в седмицата на сурова риба-цаца,сафрид.
Аз му давам пил. фенер с добавка от тел.месо за готвене(щото във фенера има повече кости отколкото месо). Днеска яде пресен сафрид за закуска с главата и вътрешностите. Ака по 1 макс 2 на ден -малки и твърди акита. над 90%-95% освояемост.
не ми отнема никакво време. Един път в седмицата пазарувам(5-6 лв/сед-въпреки че парите не са важни), разделям на дн.порции в кутийки и замръзявам като всеки ден му давам по една кутийка.
Зеленчуците може да му ги пасирате: моркови, салата,зеле, ябълки, цвекло, лапад,спанак абе квото се сетите без лук и стафиди, и тази каша се добавя в кутийките.
при мен ги яде настъргани с малко зехтин.
Очите светят, козината блести , зъбите бели.
Това е за сега.

#3237 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2011 - 10:39 AM

Качена снимка Хора ... пак кърлеж ... Качена снимка Качена снимка Сега кучо има огрооооомна подутина там, където беше кърлежа ... А е с поставен Фронтлайн ... И гадта гнусна не беше умряла, а се беше насмукала с кръв (да й приседне дано, даже и в спиртния разтвор, в който безпощадно беше потопена!!!) Сега трябва да се наблюдаваме две седмици и при най-малкото отклонение от естественото му поведение да търча със скоростта на светлината пак при вет-а. Качена снимка
На всичкото отгоре му сложих и противопаразитна каишка Килтикс ... дано поне тя го предпази ... И да не започне да повръща от нея, че имаме и такъв опит в миналото ... А през седмицата разходките не са ни в парк или в гора, а тук, около блока или в училищния двор! Сериозно започвам да обмислям възможността да се жаля в Общината или срещу нея ... Някой с някакви идеи?

Сесана, радвам се, че се забавлявате с бутилчето (очевидно е, че не само кучо, ами и малчо добре се занимават Качена снимка ). Сладури! А Ванката явно е с голямо сърце - да се не мъчи животинката, а направо да се налапка Качена снимка Постепенно Пипин ще се научи, че трябва да търкаля бутилката, а тя за благодарност ще му пуска вкуснотийка Качена снимка

Относно кърлежите, Вета ни препоръча да слагаме по голяма доза адвантикс за 10-25кг. куче всеки месец. Действа но не повече от месец. Или доза до 10 кг но по често.

#3238 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 10 June 2011 - 10:42 AM

Ами ние от Сливен какво да кажем - та ние от 5 години нямахме кино в града, какво говорим за кучешки парк..мръсно е, аз съм постоянно на щрек къде е кучето и кво пак души и гризка, а знам ли, аз се сещам за случката на Радуша с Джаспър...

Вчера и повреме на лудуването с Майло видях кърлеж по крачето на Еди. Лазеше по самата козинка и кво да правя го хванах с пръсти и го убих на земята с камък, добре че не се беше забил...След случката когато му намерихме 4 наведнъж, и всичките скрити дулбоко между пръстчетата му, след всяка разходка, следва миене, и следва задължителна 1-2 минутна проверка. Той си свикна, мия го и отива и си ляга, така и на мене и на него ни е лесна проверката. Едва тогава, той всеки път изморен като се прибере има ..Еди? Награда? :dog: :dog: :dog: :dog: :ab_041:

#3239 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2011 - 12:44 PM

Показване на мнениетоmerry_ny, в 09 June 2011 - 09:08 PM, написа:

Да ви попитам - има ли някои в близост до Южен парк? Моето момиче е много нещастно като не си намери дружка за игра, напоследък нещо не й се получава - само големи кучета, които не й обръщат внимание и тя гледа тъжно след тях. Ние се разхождаме вечер - от около 6 до 8:30 - 9.

Здравей,
Мисля че сме се засичали с Вас 2-3 пъти на полянката.
И с Маша беше така когато беше малка, искаше да си играе с големите кучета а те не и обръщаха внимание.
Идва и една малка Рая, цялата бяла, горе-долу на същата възраст като вас. Може би с нея ще се заиграете.
User's Signature

Качена снимка

#3240 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2011 - 03:08 PM

Показване на мнениетоpacko, в 10 June 2011 - 12:44 PM, написа:

Показване на мнениетоmerry_ny, в 09 June 2011 - 09:08 PM, написа:

Здравей,
Мисля че сме се засичали с Вас 2-3 пъти на полянката.
И с Маша беше така когато беше малка, искаше да си играе с големите кучета а те не и обръщаха внимание.
Идва и една малка Рая, цялата бяла, горе-долу на същата възраст като вас. Може би с нея ще се заиграете.

Да, засичали сме се, и с Рая също се познаваме, но ходим зад Хилтън само когато сме на училище, иначе сме в другата част на Южния ... :dry:
User's Signature

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема