Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3321 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 June 2011 - 11:11 PM

vani6366, kapanec мерси за напътствията...ще работим по въпроса!
Малките бебончета са страхотни, да ги намачкаш и за мен :af_089:

#3322 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 06:35 AM

Мама Лина се е отдала на пороци явно.
Пиянството предава ли се по наследство??- да скрия бутилките./хихи/

#3323 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 07:19 AM

Показване на мнениетоnedev, в 21 June 2011 - 06:35 PM, написа:

Честито първо лято на всички :))))

Хубаво е да имаш верен приятел с който да си хапваш кюфтетата и да си пиеш бирата! :)))))

:))))))
Уникална мама Лина - това наистина ли е кюфте?! И го държи в уста без да го схрускала на мига?! Малииии, страхотни сте :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#3324 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 07:36 AM

Показване на мнениетоkapanec, в 21 June 2011 - 03:35 PM, написа:

А нашите бебоци започнаха вече разходките опознаваме обстановката малко по малко а днеска най малката направо си обиколи цялата къща :r_181:

Страхотни са бебоците Капанец!
User's Signature

Качена снимка

#3325 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2011 - 10:35 AM

Izvinete za latinicata no sam na rabota :)

Kakvo shte kajete za JRT sreshta v nqkoi ot stoli4nite parkove? Ujen , Borisova tozi weekend?

:dog: :dog: :dog:
User's Signature

Качена снимка

#3326 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2011 - 12:32 PM

Ако можете да ни видите сега...Работим. Аз си седя на стола и си пиша тестове за софтуер, а Пипин дреме до мен. В офиса е тихо и спокойно, а той се е отпуснал като жаба. Това е 2 работен ден за Пипиндакис.
Преди 2 часа му сложиха трета ваксина + една за гъбички. Чипиран е. Престраших се. Много се притеснявах, но Изидра ми обясни снощи, че няма от какво. Та вече и чипче си имаме. Докато му слагаха ваксините и чипа не посмях да го държа. Вета и асистента му го правиха. А мишочето като ме видя се качи в мен и даже не посегна да ме хапе :wb_052: Точно за 5 минути се върна на нормален режим и естествено ме заръфа.
Пак имаме обрив. Омръзна ми вече. Не е от контакт с треви /не е излизал/, смятам, че е от храна. Прегледаха го и казаха, че е алергичен обрив. Не го дразни, не го сърби, но си седи. Появява се и след няколко часа изчезва. Сега започвам да изключвам продуктите от храната един по един и после ще започна да ги включвам, за да хвана, кое го дразни. :eg_033: Дано да хвана виновника. Имам едно подозрение и съм почти сигурна, но все пак ще изчакам.
Вече можем да излизаме навън. Странна работа, но доки от сума време ми приказва да го водя. Та мисля в Събота да го заведа на плаж. О, кеф и себе си ще заведа на плаж. Обаче трябва да се заредя с търпение и спокойствие. Лудо куче и шантаво дете на плажа са уникална комбинация.
turbbomax, разкошен кучок, а как се е излегнал само. Да му завиди човек.
Арни и той красив. Ама много. Даже разбрах, че е по - палав от Пипин. А си мислих, че Пипаки не бива.
Джера е красавица. Charli_33, твоето кучонче също. На една снимка е толкова миличко, че ми идва да му млясна една целувка.
kapanec, бебоците са станали по - големи. Виж ги ти за няколко дни са пораснали.
nedev, твоят пес има моите пороци . Ама пък е голям кеф. :af_089:
Извинете за есето, което написах, но много ми се приказва явно.

#3327 Потребителят е офлайн   nedev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2011 - 01:32 PM

По-горните снимки са с истински кюфтета и бира. Но съм чувал, че след добро хапване и пийване е хубаво да си запалиш цигарка а после и да поработиш :))))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Ниамам подпис

#3328 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 02:12 PM

Е , не , ще скрия очичките на Майло.
Недев уникални снимки.

#3329 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 June 2011 - 05:08 PM

Показване на мнениетоsickdog, в 22 June 2011 - 10:35 AM, написа:

Izvinete za latinicata no sam na rabota :)

Kakvo shte kajete za JRT sreshta v nqkoi ot stoli4nite parkove? Ujen , Borisova tozi weekend?

:dog: :dog: :dog:

аз съм за, много даже, обаче ще можем чак след 30.06 :dog:

#3330 Потребителят е офлайн   nedev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 June 2011 - 09:21 PM

Показване на мнениетоdora, в 22 June 2011 - 12:12 PM, написа:

Е , не , ще скрия очичките на Майло.
Недев уникални снимки.

Доре, дъщерята ходи да я командва тука . Ама и Лина много я слуша ! :)))
User's Signature

Ниамам подпис

#3331 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2011 - 08:17 AM

Снощи фурминирах Пипин. Да си призная останах доста приятно изненадана. Фурминатора се ползва лесно, а резултата е страхотен. Вълната, която трябва да пада си излиза. Сега момчето е лъскаво, не ръси косми и е доста приятен на пипане. Не, че до сега е било обратното. От бебето свалих две шепи мъхове и козина.

#3332 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 June 2011 - 09:22 AM

вчера съм пратил снимките на кака Лина на всички дето познавам, щото просто няма други подобни :)

Да са живи и здрави всички нови кучовци :) :mg_062:

Еди вече разбира много какво му се говори, преди изпълняваше по-лесно команди като Седни! и Легни!, сега се ослушва, без храна не става :)
Гледах в интернет, търсих, но не можах да намеря упражнение как да го уча да ми дава лапа, и искам да помоля Vani6366 за малко обяснения за упражнението дето правят, защото знам че онзи черноглавия калпазанин е научил тази команда :) гледах го в едно клипче, как си вдига лапичката до небесата, само и само да си вземе наградката :) и беше много малкичък още. Започвам да си мисля, че родата на Лина произвежда само кучета-професори :) а моя си знае неговото - хитро и инато :)

ето и малко снимки от една наша разходка

ПС:
Има ни и в Facebook вече хех

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

Това мнение е редактирано от turbbomax: 23 June 2011 - 09:25 AM

#3333 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2011 - 09:29 AM

Показване на мнениетоsesana, в 23 June 2011 - 08:17 AM, написа:

Снощи фурминирах Пипин. Да си призная останах доста приятно изненадана. Фурминатора се ползва лесно, а резултата е страхотен. Вълната, която трябва да пада си излиза. Сега момчето е лъскаво, не ръси косми и е доста приятен на пипане. Не, че до сега е било обратното. От бебето свалих две шепи мъхове и козина.

А откъде ви е фурминатора, защото мисля, че не съм срещала, а ми изглежда доста полезно, сега като се затопли Вая прави леш вкъщи, всичко е в косми...

#3334 Потребителят е офлайн   Yanko P. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 09:51 AM

Показване на мнениетоice_skater, в 23 June 2011 - 09:29 AM, написа:

А откъде ви е фурминатора, защото мисля, че не съм срещала, а ми изглежда доста полезно, сега като се затопли Вая прави леш вкъщи, всичко е в косми...

И на мен ми е любопитен този уред. В форума за фурминатора прочетох и лоши мнения за него,че бил свалил до кожа космите на едно от кученцата. Има ли нещо такова?
User's Signature

Качена снимка

#3335 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2011 - 09:58 AM

Показване на мнениетоice_skater, в 23 June 2011 - 09:29 AM, написа:

Взех го от ebay.co.uk.Като този в синьо е.
За сега съм доста доволна. В упътването пише да се пази кожата, но ако се запази добро движение на ръката, без натиск, то няма как да я нараниш.

#3336 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2011 - 01:55 PM

Oт къде купихте Фурминатора , какъв размер S,M, за колко?
Разбрирам че върши работа. мало и ментета. Благодаря. Поздрави

#3337 Потребителят е офлайн   ikka_6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 02:25 PM

Относно фурминатора, има ли за определен косъм (дълъг иили къс) или всеки фурминатор е за всякакъв тип козина...

#3338 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2011 - 09:27 AM

ikka_6, има за дълъг и къс косъм. Когато го проучвах, разбрах, че куче с дълъг и мек косъм не е добра идея за фурминатор. Но пък нашите са доста далеч от дълъг и мек косъм. Реално на мен ми върши работа. Нито го реже, нито го скубе, нито наранява. Пипин си лежи и ми дава. Ако го дращи или дразни, няма да ми позволи да го реша. Събрахме две шепи бял мъх. Ако режеше и косъма, щеше да има и кафяво. После стана един лъскав, готин. И най - вече спря да оставя косми по дрехите.
Обрива е разконспириран. Когато бях в София забраних излизането на Пипин. Да ама Ванката изнудил баба си и я метнал, че може. Съответно е бил навън в тревата. А около нас има коприва. И то не малко. А и тревата е висока. Към момента обрива не е зачервен. Не го дразни. Пипин нито се чеше, нито ближе. В какъв филм се вкарах, а как ме метнал Ванката. Така е то. Каквото не минава при мама и тате, със сигурност минава при баба и дядо. Това е като забраната ми да се ядат твърди бонбони. Все още му дават, а аз не позволявам. И винаги разбирам кога са му дали. :eg_033: Че ме и лъжат. Да ама като видя паднала пломба в детската уста ми е напълно ясно.
Стискайте палци Ванката да не се разболява. Вчера му сложиха ваксина и днес ми е с температура детето. Как ми се свива душицата. Вън горещо, а той с температура. С мъжа си говорихме, че е кофти поредица. Ванката ваксиниран с температура, а Пипин ваксиниран с обрив. :dry: Дано да се оправят момченцата ми днес, че утре сме на плаж.

#3339 Потребителят е офлайн   ikka_6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2011 - 12:54 PM

Ясно, щом дава Пипин значи е приятно :smile: .. ще взема да поръчам....Sesana успех с малките деца, да се оправят бързо, то с тия летни вируси ....
:rc_036:

#3340 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2011 - 03:28 PM

Здравейте. Тези от вас, които хранят кучовците с Orijen - можете ли да кажете къде в София мога да купя по - малка разфасовка? Искам да я пробвам дали ще я хареса, защото на мен доста ми допада написаното за тази храна, а в повечето магазини ме гледат меко казано странно като спомена марката.
Благодаря ви.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема