Леле като чета за преживяванията ви ми настръхва косъма. Само веднъж съм си губила куче, но пък тя си седеше пред вратата. Побърках се да я търся из целия квартал. Всичките ми приятели бяха впрегнати да я издирват. А Кита хванала пътя и се прибрала. Аз се прибирам и рева като магаре, след 3-4часа търсене. Отварям врата на асансьора и я гледам пред вратата на апартамента. Ей маймуната, как ме изплаши тогава. Хич, не помислих, че може да е там. А беше послушана и никога не е правила такива неща. Веднъж ми се случи, но от тогава ми държи влага.
Ние вече правим опити да гоним котки

Нищо, че са по - големи от нас. Обаче като съсне котката и Пипин ми скача до кръста, за да го взема.
Аз лично заривам Община Бургас с жалби. Пускам си една, ако не стане до две седмици, ги почвам регулярно през ден. Сигурно вече като ми видят името и настръхват.
У нас снощи беше голям кеф. След 2-3 часа разходка, Иван и Пипин бяха като парцали и двамата. Гледам си аз филма и по едно време се сещам, че нещо не пасва. Чувам само тишина. Това не е моята къща. В нея се крещи, бяга се, пее се. Отивам да проверя какво става... Двамата пльоснати на спалнята. Всеки на негова си възглавница, глава до глава. Иван гледа детски, а Пипин си ръба играчка. Толкова голям кеф е да се види. Обаче знам, че ако взема фотоапарата да ги снимам ще се размърдат, та тежичко се прибрах в кухнята да си гледам филма.
По улиците постоянно ме спират хора да ме питат от къде е взет. Най - много ми е смешно когато трябва да повторя породата му 2-3 пъти

Обаче има кучкари, които като го видят и сипят по него само похвали. Красив, лъскав, възпитан /за последното не съм сигурна, ама той пази поведение все още навън, защото не се чувства съвсем сигурен/. Много ми е хубаво когато му правят комплименти